Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

exile'nin degisim günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri exile'nin degisim günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kalıcı Özgüven Kitabı kalıcı özgüven kitabı yeni yıl hediyesiymiş indirin okuyun bence :))...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

exile'nin degisim günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-01-2015, 10:29 PM   #41 (permalink)
Teğmen
 
exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2013
Mesajlar: 113
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Kalıcı Özgüven Kitabı kalıcı özgüven kitabı yeni yıl hediyesiymiş indirin okuyun bence :))

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2015, 01:29 PM   #42 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Sayfanı çok beğeniyorum. Gerçekten müthiş bilgiler mevcut. Severek takip ediyorum. Teşekkürler
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2015, 08:52 PM   #43 (permalink)
Teğmen
 
exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2013
Mesajlar: 113
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Günün birinde beyaz adam kızılderili' ye sorar.
-Artık biz de bu kıtada yaşıyoruz. Neden bu toprakları bizimle paylaşmak istemiyorsunuz ?
-Kızılderili cevap verir...
_Sizler toprakla konuşmuyor ona hükmetmeye çalışıyorsunuz .

Hükmedersen dinlemezsin,
Dinlemediğini anlamazsın,
Anlamadığını bilmezsin,
Bilmediğinden korkarsın,
Korktuğunu yok edersin...
exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2015, 10:35 PM   #44 (permalink)
Teğmen
 
exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2013
Mesajlar: 113
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Bilinçli Başa Çıkma Yollarından Oto Hipnoz Tekniği :
Holland ve Tarlow (1980) bir insanın kendi kendini hipnotizma edebileceğini ve böylece istenmeyen düşünce ve duyguları atıp, daha istenilen bir düşünüş ve duyuş biçimine girerek, kaygı ve gerginliği atabileceğini ileri sürmüşlerdir. Teklif ettikleri teknik şu basamakları içerir:
1) Rahat bir sandalyeye bedenin yukarı kısmını dik tutacak biçimde oturun. Sandalye boş bir duvardın 1.5 veya 3 metre uzaklıkta olsun. Duvarda ...gözünüzün hizasından 30 cm. yüksekliğinde bir noktayı, bir yapıştırarak ya da toplu iğneyle işaretleyin.
2) Gözünüzü duvardaki noktaya dikin ve hiç acele etmeden sakin bir biçimde nefes alıp vermeye başlayın. Her nefes alıp verişte, 10’dan 0’a doğru birer birer sayın
3) Bir rakamına ulaştığınızda duvardaki noktaya bakmaya devam edin ve bu arada elinizin ve kolunuzun ağırlaşmaya başladığını başladığını ve onları kıpırdatmanızın mümkün olmadığını düşünmeye başlayın.
4) Şimdi göz kapaklarınızın gittikçe ağırlaştığını ve gözlerinizi açık tutmanın gittikçe zorlaştığını düşünmeye başlayın. Göz kapaklarınız sanki onlarda ağırlık asılıymış gibi aşağı doğru kapanıyor, gözünüzü açık tutmak olanaksız hale geliyor. Şimdi gözlerinizi kapatın (belki bu anda göz kapaklarınız kendiliğinden kapanır).
5) 2.adımda olduğu gibi yine 10’dan aşağı doğru saymaya başlayın ve her sayışta derin, muntazam ve sakin nefes alıp verin. Sadece nefesinizi düşünün ve başka hiçbir şey düşünmeyin. Nefesinizi çaydanlıktan çıkan bir su buharı gibi düşünün ve sanki görüyormuş gibi buharın burnunuzdan girişini, ciğerinize gidişini ve sonra yine burnunuzdan çıkışını hayal edin.
6) Nefes alış veriş sayımını yaparak bir sayısına geldiğiniz zaman kendinizi bir banyo küvetinde ılık su içine gömülmüş tamamen gevşek bırakın, kendi kendinize “Gevşe, tüm vücudunu gevşek bırak” deyin. Vücudunuzu suyun içinde gömülmüş ve tamamıyla gevşemiş durumda bırakın, bu durumu devam ettirebildiğiniz kadar sürdürün. Aklınıza düşünceler gelmeye başlayıp, günün sorunlarıyla ilgili planlar yapmaya başladığınız andan itibaren gözünüzü yavaş yavaş açın ve bir süre o durumda gözü açık kaldıktan sonra kalkıp, günlük faaliyetlerinize başlayın.
Güncel Psikoloji
St Clements University/Türkiye Yayınları

Devamını Gör

exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2015, 06:12 PM   #45 (permalink)
Teğmen
 
exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2013
Mesajlar: 113
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Kuantum sıçrama nasıl yapılır?



Kuantum sıçraması yapmanın 21 adımlık bir uygulaması var ancak ilk 5 adım en önemli uygulamaları içermektedir.
Kendinizi geliştirmeye hazırmısınız. Kuantum sıcraması yapmak istiyormusunuz. Öyleyse elinize kağıt ve kalem alın ve kendinize sorun: "Ben nasıl bir yaşam içerisinde olursam gerçekten kendimi mutlu hissederim"

Çünkü insanın yaşamındaki en büyük hedefi mutlu olmaktır. Çekim yasasıda mutlu olmak üzerine kuruludur. Çünkü mutlu olduğunuzda istediğiniz her şey size çok rahat bir şekilde akmaya başlayacaktır. Eğer mutlu değilseniz istediğiniz hiç bir şey olmayacaktır.
Hazırsanız kuantum sıcramasının ilk 5 adımı ile ilgili çalışmaya başlayalım.

1.Adım: Gözünüzü kapatın ve deyin ki ben nasıl bir yaşam istiyorum. Burada tüm kural“olsun”
“Beni seven bana değer bir eşim, evim veya işim olsun.” Tabi burada sizin için önemli olan özelliklerle niyetinizi detaylandırabilirsiniz.
“Ferah aydınlık huzurlu bir evim olsun” gibi..
Ne istediğinizi bilen bir zihin sizi istediğiniz yere götürür.
Bazen şöyle yapıyoruz. İşte çok güzel bir evim olsun dubleks vesaire.. ardından nereden bulacağım ki!
Ne oldu iptal ettiniz. Kendi kendinize olmayacağına karar verdiniz. Kafanıza olumsuz bir düşünce bile geldiğinde onu sevgiyle uzaklaştırın. “ben bunu istiyorum” diyin.
2.Adım: Bu hayatı gerçekleştirdiğinizde neler hissedeceğinizi yazıyorsunuz. {Yine gözlerinizi kapatın. Sıklıkla gözlerinizi kapatın diyorum çünkü dışarıda algılarımızdan dolayı isteğimize ulaşamıyoruz.}
Bu arada gözlerinizi kapattığınızda mutlu olmak istiyorum demeyin. Mutluluk bir durumun adıdır! Mutluluk bir his değildir. Bir insan başarılı bir iş çıkardığında kendini değerli hisseder bu yüzden mutluluk durumuna ulaşır.
O yüzden gözlerinizi kapattığınızda mutluluk demeyin sadece; Sizi mutluluk durumuna ulaştıracak halleri yazın.
Yani kendimi böyle bir yaşam içerisinde;
  • Güçlü hissederim,
  • Güvende hissederim,
  • Değerli hissederim,
  • Sağlıklı hissederim,
  • Keyifli hissederim,
Duygularımız bunlar.
Her düşüncemiz gerçekleşmiyor içerisinde sadece duygu olan düşünceler gerçekleşir. Bunu şöyle düşünün bir araba içerisinde yakıt olmadan gider mi, gitmez. O zaman ne yapmak lazım düşünceyi bir araba gibi düşünün, bu düşüncenin harekete geçmesi için ona mutlaka bir duygu verilmesi lazım. Bu nedenle korktuğumuz başımıza gelir sözünü sıklıkla duyarız. Çünkü korku güçlü bir duygu frekansıdır ve düşünceleri gerçekleştirir. O zaman ne yapıcaz korkuyu değil, yerine coşku, arzuyu hedeflerimiz gerçekleştiğinde duyacağımız duyguları yerine koyacağız.
3.Adım: Bu arzu ettiğiniz hayat olabilirliliği olan bir şey mi bunu kendinize sormalısınız. Çok fazla uçmıycaz. Olasılığın biraz üzerine çıkacağız.
Eğer olabilir gelmiyorsa neden olduğunu yazın. İlk etapta daha olabilecek bir şey niyet edin. Zihin kas gibidir nasıl ki bir sporcu idman yaparak arzu ettiği performansa ulaşırsa zihinde aynı şekilde çalışacak.
4.Adım: Hak etme. Bazı insanlar bu durumda kendi kendine ket vuruyor!
İşte sevgiyi hak etmediğini, parayı hak etmediğini… bunlar geçmişte yaşadığı deneyimlerle orantılı.
Belki geçmişte birilerini üzdükleri için sevilmeyi hak etmediğini düşünüyor. Paranın kötü bir şey, kirli olduğuna inanıyor.
Yine gözlerinizi kapatın ve "ben bunu hak ediyor muyum?" diye düşünün, değilse bile "mış" gibi yapın.
5.Adım: Karar maddesi. Ben arzu ettiğim bu hayatı gerçekleştirmeye karar verdim!
Ben tüm varlığımla bu hayatı gerçekleştirmeye karar veriyorum.
Ve altına da imzanızı atın......

İmza paraf şeklinde olmasın. Mutlaka açık adınızı yazın dilerseniz soyadınızda. Yukarı doğru atıyorsunuz. Altını çizmiyor, üstünü kapatmıyor ve üzerine karalayarak kendinizi sabote etmiyorsunuz!
Bunu neden yapıyoruz?
Bizim bilinçaltımızın dili bedenin diliyle, konuşmalarımızda kullandığımız sözcüklerde birde imzamızda ortaya çıkıyor.
Ardından başka bir hedef kartı alın üzerine 6 ay sonra neler oldu, neler gerçekleşti bunu yazın... Bu defa "oldu" diliyle yazıyoruz!

21 gün boyunca her sabah uyandığınızda yataktan kalkmadan beyniniz alfa dediğimiz modayken kayıt aldığı modda, hedef kartınıza yazmış olduğunuzu okuyorsunuz ve mutlaka gülümseyerek yataktan kalkıyorsunuz.

Akşamleyin yatağınıza girdiğinizde ise; gerekli olumlamalarınız varsa onları yoksa biraz evvel hedef kartında olan yaşam planınızda "oldu" diliyle oluşturmuş olduğunuz arzu ettiğiniz hayatı zihninizde canlandırmaya başlıyorsunuz.



Yatağa uzanıyor, gözlerinizi kapatıyorsunuz... Neden gözlerimizi kapıyoruz? Çünkü beyin o esnada Alfa dediğimiz dalga boyuna iniyor. Bu dalga boyu bizi bilinçli zihinden bilinçaltı zihine geçiren, geçiş alanı yapan bir frekans.
Bu frekans esnasında zihinde yapılan tüm canlandırmalar ve yapılan tüm telkinler nöronlar tarafından kayıta alınır!
Bunu her gece yaptığınızda o nöronlar arasında ilişkilendirme örülmeye başlıyor. Yani varlılığına olabilirliliğine inanmaya dönüşüyor. "Mış" gibi yaptığımız çalışma bir süre sonra evet, ben bunu yapabilirim, ben bunu hak ediyoruma dönüşüyor. Her ne kadar egomuz bizi vaz geçirmeye çalışsada vazgeçmeyelim lütfen.
21 günlük çalışma çok önemli. Neden?
Çünkü 21 günün sonunda beyin hücreleri bölünmeye başlıyor. 1 nöron 2'ye... 2 nöron 4'e.... 4 nörona 16'ya bölünerek. kardeş hücreler ortaya çıkacak. Yani bu ne demek, hücrelere verilen bilgi çoğalacak...
Bundan sonrasında bir hafta nadasa bırakıyorsunuz. O esnada bazı değişimlerin olduğunu görüyorsunuz. Ancak kesin sonucu ancak 3 aylık sürecin sonunda göreceksiniz.
Sonra ikinci 21 günlük periyoda gireceksiniz. Ve sekiz gün nadas dönemi. Son olarak bir 21 günlük periyotla 3 aylık süreci tamamlayacaksınız.
3 Aylık sürecin sebebi, nörobioloji çalışmalar şunu gösteriyor. Bir düşünce sisteminin değişmesi ya da yeni bir düşünce sisteminin oluşabilmesi için olması gereken olmazsa olmaz süreçtir.
Bu yüzden kesin sonucu ancak 3 aylık sürecin sonunda görebilirsiniz.


Kaynak: Nilda Ferhan Efeçınar
exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2015, 10:29 PM   #46 (permalink)
Teğmen
 
exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2013
Mesajlar: 113
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

mutluluk :)))
exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2015, 10:49 AM   #47 (permalink)
Teğmen
 
exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2013
Mesajlar: 113
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

PK 2014 Türkçe Altyazı izle mukemmel bi flim izlemenizi tavsiye ederim...
exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2017, 05:37 PM   #48 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Alıntı:
exilee24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuantum sıçrama nasıl yapılır?



Kuantum sıçraması yapmanın 21 adımlık bir uygulaması var ancak ilk 5 adım en önemli uygulamaları içermektedir.
Kendinizi geliştirmeye hazırmısınız. Kuantum sıcraması yapmak istiyormusunuz. Öyleyse elinize kağıt ve kalem alın ve kendinize sorun: "Ben nasıl bir yaşam içerisinde olursam gerçekten kendimi mutlu hissederim"

Çünkü insanın yaşamındaki en büyük hedefi mutlu olmaktır. Çekim yasasıda mutlu olmak üzerine kuruludur. Çünkü mutlu olduğunuzda istediğiniz her şey size çok rahat bir şekilde akmaya başlayacaktır. Eğer mutlu değilseniz istediğiniz hiç bir şey olmayacaktır.
Hazırsanız kuantum sıcramasının ilk 5 adımı ile ilgili çalışmaya başlayalım.

1.Adım: Gözünüzü kapatın ve deyin ki ben nasıl bir yaşam istiyorum. Burada tüm kural“olsun”
“Beni seven bana değer bir eşim, evim veya işim olsun.” Tabi burada sizin için önemli olan özelliklerle niyetinizi detaylandırabilirsiniz.
“Ferah aydınlık huzurlu bir evim olsun” gibi..
Ne istediğinizi bilen bir zihin sizi istediğiniz yere götürür.
Bazen şöyle yapıyoruz. İşte çok güzel bir evim olsun dubleks vesaire.. ardından nereden bulacağım ki!
Ne oldu iptal ettiniz. Kendi kendinize olmayacağına karar verdiniz. Kafanıza olumsuz bir düşünce bile geldiğinde onu sevgiyle uzaklaştırın. “ben bunu istiyorum” diyin.
2.Adım: Bu hayatı gerçekleştirdiğinizde neler hissedeceğinizi yazıyorsunuz. {Yine gözlerinizi kapatın. Sıklıkla gözlerinizi kapatın diyorum çünkü dışarıda algılarımızdan dolayı isteğimize ulaşamıyoruz.}
Bu arada gözlerinizi kapattığınızda mutlu olmak istiyorum demeyin. Mutluluk bir durumun adıdır! Mutluluk bir his değildir. Bir insan başarılı bir iş çıkardığında kendini değerli hisseder bu yüzden mutluluk durumuna ulaşır.
O yüzden gözlerinizi kapattığınızda mutluluk demeyin sadece; Sizi mutluluk durumuna ulaştıracak halleri yazın.
Yani kendimi böyle bir yaşam içerisinde;
  • Güçlü hissederim,
  • Güvende hissederim,
  • Değerli hissederim,
  • Sağlıklı hissederim,
  • Keyifli hissederim,
Duygularımız bunlar.
Her düşüncemiz gerçekleşmiyor içerisinde sadece duygu olan düşünceler gerçekleşir. Bunu şöyle düşünün bir araba içerisinde yakıt olmadan gider mi, gitmez. O zaman ne yapmak lazım düşünceyi bir araba gibi düşünün, bu düşüncenin harekete geçmesi için ona mutlaka bir duygu verilmesi lazım. Bu nedenle korktuğumuz başımıza gelir sözünü sıklıkla duyarız. Çünkü korku güçlü bir duygu frekansıdır ve düşünceleri gerçekleştirir. O zaman ne yapıcaz korkuyu değil, yerine coşku, arzuyu hedeflerimiz gerçekleştiğinde duyacağımız duyguları yerine koyacağız.
3.Adım: Bu arzu ettiğiniz hayat olabilirliliği olan bir şey mi bunu kendinize sormalısınız. Çok fazla uçmıycaz. Olasılığın biraz üzerine çıkacağız.
Eğer olabilir gelmiyorsa neden olduğunu yazın. İlk etapta daha olabilecek bir şey niyet edin. Zihin kas gibidir nasıl ki bir sporcu idman yaparak arzu ettiği performansa ulaşırsa zihinde aynı şekilde çalışacak.
4.Adım: Hak etme. Bazı insanlar bu durumda kendi kendine ket vuruyor!
İşte sevgiyi hak etmediğini, parayı hak etmediğini… bunlar geçmişte yaşadığı deneyimlerle orantılı.
Belki geçmişte birilerini üzdükleri için sevilmeyi hak etmediğini düşünüyor. Paranın kötü bir şey, kirli olduğuna inanıyor.
Yine gözlerinizi kapatın ve "ben bunu hak ediyor muyum?" diye düşünün, değilse bile "mış" gibi yapın.
5.Adım: Karar maddesi. Ben arzu ettiğim bu hayatı gerçekleştirmeye karar verdim!
Ben tüm varlığımla bu hayatı gerçekleştirmeye karar veriyorum.
Ve altına da imzanızı atın......

İmza paraf şeklinde olmasın. Mutlaka açık adınızı yazın dilerseniz soyadınızda. Yukarı doğru atıyorsunuz. Altını çizmiyor, üstünü kapatmıyor ve üzerine karalayarak kendinizi sabote etmiyorsunuz!
Bunu neden yapıyoruz?
Bizim bilinçaltımızın dili bedenin diliyle, konuşmalarımızda kullandığımız sözcüklerde birde imzamızda ortaya çıkıyor.
Ardından başka bir hedef kartı alın üzerine 6 ay sonra neler oldu, neler gerçekleşti bunu yazın... Bu defa "oldu" diliyle yazıyoruz!

21 gün boyunca her sabah uyandığınızda yataktan kalkmadan beyniniz alfa dediğimiz modayken kayıt aldığı modda, hedef kartınıza yazmış olduğunuzu okuyorsunuz ve mutlaka gülümseyerek yataktan kalkıyorsunuz.

Akşamleyin yatağınıza girdiğinizde ise; gerekli olumlamalarınız varsa onları yoksa biraz evvel hedef kartında olan yaşam planınızda "oldu" diliyle oluşturmuş olduğunuz arzu ettiğiniz hayatı zihninizde canlandırmaya başlıyorsunuz.



Yatağa uzanıyor, gözlerinizi kapatıyorsunuz... Neden gözlerimizi kapıyoruz? Çünkü beyin o esnada Alfa dediğimiz dalga boyuna iniyor. Bu dalga boyu bizi bilinçli zihinden bilinçaltı zihine geçiren, geçiş alanı yapan bir frekans.
Bu frekans esnasında zihinde yapılan tüm canlandırmalar ve yapılan tüm telkinler nöronlar tarafından kayıta alınır!
Bunu her gece yaptığınızda o nöronlar arasında ilişkilendirme örülmeye başlıyor. Yani varlılığına olabilirliliğine inanmaya dönüşüyor. "Mış" gibi yaptığımız çalışma bir süre sonra evet, ben bunu yapabilirim, ben bunu hak ediyoruma dönüşüyor. Her ne kadar egomuz bizi vaz geçirmeye çalışsada vazgeçmeyelim lütfen.
21 günlük çalışma çok önemli. Neden?
Çünkü 21 günün sonunda beyin hücreleri bölünmeye başlıyor. 1 nöron 2'ye... 2 nöron 4'e.... 4 nörona 16'ya bölünerek. kardeş hücreler ortaya çıkacak. Yani bu ne demek, hücrelere verilen bilgi çoğalacak...
Bundan sonrasında bir hafta nadasa bırakıyorsunuz. O esnada bazı değişimlerin olduğunu görüyorsunuz. Ancak kesin sonucu ancak 3 aylık sürecin sonunda göreceksiniz.
Sonra ikinci 21 günlük periyoda gireceksiniz. Ve sekiz gün nadas dönemi. Son olarak bir 21 günlük periyotla 3 aylık süreci tamamlayacaksınız.
3 Aylık sürecin sebebi, nörobioloji çalışmalar şunu gösteriyor. Bir düşünce sisteminin değişmesi ya da yeni bir düşünce sisteminin oluşabilmesi için olması gereken olmazsa olmaz süreçtir.
Bu yüzden kesin sonucu ancak 3 aylık sürecin sonunda görebilirsiniz.


Kaynak: Nilda Ferhan Efeçınar
cok güzel bilgiler
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2017, 12:00 AM   #49 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Alıntı:
exilee24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ŞANS REİKİSİ
NOTLARI
Yaşadığımız güzel evrende, dünyamızda her şey, var OLan her şey, bir enerji rezonans alanına sahiptir. Canlı veya Cansız her varlık/madde, bir enerji alanı oluşturur. Mühim OLan bu enerji alanlarını bizler ne kadarını kendi lehimize çevirir ve Şans enerji alanlarını kullanabiliriz. Var OLan her şey Enerji dediğimize göre bizlerdeki düşünce yapısı itibari ile Şans, Bolluk/Bereket'te ÖZ'ünde bir enerji OLuşturur. Bizler Şans ile ilgili blokajları, deneyimleri yaşamda şansı mevcut rezonas alanlarından yararlanmak için yapmamız gereken blokajları yıkmak, tıkanıklığı açmak, arzu ettiğimiz enerjiye yönelmektir. Hangi titreşimi harekete geçireceğimiz, her zaman bize bağlıdır. Bazen hep söyleriz bazı insanlar doğuştan ŞANS'lı veya sonradan elde ettikleri sans enerjilerini, rezonans alanlarında daha iyi kullanırlar/yararlanırlar. Enerjilerin ŞANS faktörünün farkına varırlar ve istifade ederler hayatlarında daima şansa açıktır. Aslında ŞANS faktörü OLan kişilerin bizlerden farklı OLduğu sanılır, fakat işin aslı yok aslında birbirimizden farkımız ,Sadece ŞANS rezaonans ALanına AN'I Şimdiyi tam kapasite kullanırlar.
*İstedikleriyle fiziksel ve duygusal iletişime geçerler. Hayatlarına daha fazla şansı ve fırsatı çekerler. Şans enerjilerine sahiptirler, sürekli fırsatlar O kişilerin peşinden koşar, hayatlarına başarı, bolluk, bereket, refah ve sevgiyi çekebilir.
* Şans; Daima huzurlu sağlıklı refah içinde yaşamımızdaki en önemli faktördür. İnançlarımız dünyayı değiştirir....
*Şans Reikisi ile neler OLması/Yaşanması muhtemel değişiklikler...
-Şansı hayatınıza daha çok çekmek için -Bir konuda şanslı fırsatlar oluşturmak için -Para ve maddi kazanç konusunda şansı arttırmak için -İliskiler ve sevgi konusunda şansı arttırmak için -Alışverişlerde şansı arttırmak için -İş yapma konusunda şans faktöründen yaralanmak için -Hayatımızdaki seçenekleri arttırmak için -Yardım almak konusunda şansı arttırmak için -Yoğun çaba yerine yoğun şans etkisini kullanmak için -Yeni başlangıçlarda şans enerjisini kullanmak için -Şansa ihtiyaç duyduğumuz heran şansımızı daha da yükseltmek için.
Negatifi etkilemek ve uzaklaştırmak
Eğer bazı olumsuzlukları hayatınızda devamlı deneyliyorsanız bu konuda almanız gereken bir ders vardır.Siz bu desleri alana kadar bu olumsuzluklar devam edecektir.Bu nedenle devamlı sürekli devam eden bu sorunlarda hayatınızda gerekli değişiklikleri yapmak ve bu konularda almam gereken ders nedir diye sormak bu soruya yanıt aramak gerekir.
NEGATİF ENERJİLERDEN KORUNMA TEKNİĞİ
Mor renk insan gözü tarafından görülen en yüksek renktir.Mor oldukça yüksek titreşimli bir renktir.Negatif enerjiler daha düşük bir titreşimdedir,bu yüzden daha yüksek bir titreşimde kalamaz.Negatif enerjileri arındırmak için mor renk kullanılır.Her hangi bir konuda negatif enerjileri temizlemek için nu konuyu imgeleyin ve bu konuyu mor renkli bir ışıkla çevirin.Örneğin maddi konularla ilgili negatif bir sorununuzu temizlemek istiyorsanız,kendinizi elinizde bol para tutarken,ya da elinizde bol sıfırlı bir hesap defteri tutarken imgeleyin ve bu görüntüyü mor renkli bir ışıkla çevirin.Bunu yapma süresi değişken olmakla birlikte her gün aynı imge ile 5 - 10 dakika çalışmak çok etkili olacaktır.İmkan varsa saba ve akşam olarak günde iki kez çalışmanız önerilir.Aynı anda farklı sorunlarınız içinde çalışabilirsiniz.
Eğer imgeleme yeteneğiniz zayıfsa ellerinizi reiki pozisyonuna getiri.Şans Reikisine bağlanıyorum deyin ve niyetinizi yapıp şifa gönderin.Örneğim maddi durumuma refah gelmesine engel olan bütün negatif blokajları temizlemek için şans enerjisini benimle ilgili her kesin ve bütünün en yüksek hayrına maddi durumuma şans reiki enerjisi gönderiyorum deyin.
ŞANSLI OLAYLAR OLUŞTURMA TEKNİĞİ
Bu çalışma için sessiz bir yere geçin,rahatlayın gözlerinizi kapatın.Gözlerinizin önünde bir ibre canlandırın,bunu bir pusula ibresi gibi canlandırabilirsiniz.Aşağıdaki resim sizin için bir örnektir.
İlk önce ibreyi 0 veye 10 numaranın üzerinde dününe bilirsiniz.Daha sonra bu ibreye yoğunlaşın ve yavaş yavaş ilerlediğini en son 100 numaranın üzerine geldiğini görün ve bu noktada istediğiniz şeyi imgeleyin.Örneğim para,mutlu ilişki,bol arkadaş resmi gibi.Bu imgeyi istediğiniz kadar sürdürün.Çalışmayı bitirmeden önce,içinizden......isteğime şans enerjisi gönderiyorum diyin.İmgelemeyi bırakıp 10 - 15 dakika uzağa gönderir gibi enerji gönderin.
Bu çalışma hem imgeleme hem enerji çalışmasını içerdiği için çok etkilidir ve hayanızda istediğiniz alana göndermenizi sağlar.Aynı imge ile bir süre çalışmak önerilir.
TİTREŞİMİN EVRENSEL YASASI
Evren, bir şarkıdır.Her şey enerjidir ve bir titreşime sahiptir.Her duygu,her düşünce ,her insan,her yer ve her şey evrenin şarkısında bir notadır.Siz titreşiminizi yükselttikçe gelişir büyürsünüz pozitif enerji ile dolarsınız sevgi ve mutluluğu daha çok hissedersiniz.Bu titreşimli duygular ise hayatınızda daha kolay olmasını ve her konuda daha şanslı olmanızı sağlar.
TİTREŞİMİNİZİ YÜKSELTEREK,ŞANSINIZI ARTTIRMAK
* Öncelikle rahat bi,r yerde oturun veya uzanın.
* Sonra Şans Reikisine bağlanıyorum deyin.
* Ellerinizi kadınsanız solarpleksus çakranızın üzerine koyun.Erkek seniz kalp çakranızın üzerine koyun.( Solar pleksusda çakrasında bir el göbeğin altında bir el üst kısmında.Kalp çakrasında eller göğsün tam ortasında. )
* Hangi konuda şansınızı arttırmak istiyorsanız,içinizden veya sesli olarak niyetinizi tekrarlayın.( Örneğim para konusunda şansımı arttırıyorum ) bu tekrar işlemini kendinize enerji verdikçe sık sık tekrarlayın.
* 10 - 15 dakika enerji verin ve niyetinizi sık sık tekrarlayın.
* Daha sonra rahat bir nefes alın enerjiye teşekkür edin ve çalışmayı sonlandırın.
* Bu çalışmayı her konu için yapabilirsiniz,ancak sık sık tekrarlamınızı öneririm.Bitince enerjiye teşekkür edin.
Başka insanlara karşı,öfe,kızginlık,kin,nefret gibi duygular beslerseniz,sürekli bu negatif enerjiyi de evrene gönderirsiniz.Bu durumda şansı ve diğer güzel şeyleri hayatınıza çekmeniz mümkün olmaz.Bu sistemle her ne kadar temizlenme ve pozitif enerjileri tekrar kendinize çekmek mümkün olsada,siz devamlı negatif enerji üretmeye devam ederseniz bu sistemle göreceğiniz fayda çok düşecektir.Bu nedenle affetme çalışmasına ihtiyaç duyacaksınız,affetme çalışmasına ihtiyaç duydukça yapmanız önerilir.Bu aşamada yapmanız gereken çalışma.
AFFETME CALIŞMASI
* Gözlerinizi kapatın ve gevşeyin.
* Kızgın olduğunuz kişiyi düşünün ve imgeleyin.Onu bir daire içinde düşünün.
* Bu dairenin içine sevgi enerjisi yollamaya başlayın.Kalp çakranızdan çıkan pembe ışık ile bu dairenin içini doldurun.
* Daire tamamen pembe ışıkla dolunca ( Seni tamamen affediyorum.....isim ) deyip bu daireyi evrene doğru gönderin.
* Bu çalışmayı kişiyi affedene kadar bunu hissedene kadar gün içinde defalarca çalışabilirsiniz.Bitince enerjiye teşekkür edin.
ENDİŞE VE KORKULARDAN KURTULMA ÇALIŞMASI
* Gözlerinizi kapatın ve gevşeyin.
* Kendinizi bir dairenin içinde düşünün.Bu dairenin içine kalp çakranızdan çıkan pembe ışıkla dordurun.Bu esnada sevgi enerjisine odaklanın.
* Daire ışıkla tamamen ışıkla dolunca şöyle söyleyin '' Ben kendimi tamamen affediyorum ve şimdi inancımı ve kendime olan güvenimi yükseltiyorum.''
* Bu durumda parlak pembe dairenin içinde biraz daha imgeleyin cesareti,güveni,gücü ve mutluluğu hissetmeye çalışın
bunun için kalp çakrasına odaklanmak ve olumlu düşünmek yeterlidir.
* Kendinizi hazır hissettiğinizde çalışmayı sonlandira bilirsiniz...Bitince enerjiye teşekkür edin.
ŞANS ENERJİSİNİ DAVET ETMEK
Her ne zaman şans enerjisine ihtiyaç duyarsanız,şunu söyleyin.'' Şans enerjisine bağlanıyorum,şu an ihtiyacım olan şansı,bol bol kendime çekiyoum.'' Bunu üç kere tekrarlayın...Bitince enerjiye teşekkür edin.
BİR OLAYA ŞANS ENERJİSİ YOLLAMAK
* Şans Reikisine bağlanıyorum deyin.
* Ellerinizi uzağa Reiki göndermesi gibi tutun.
* Niyetinizi yapın. '' İşlerime sevgiylei şans enerjisi gönderiyorum.'' '' Maddi durumuma sevgiyle,şans enerjisi gönderiyorum.'' Eşimle ilişkime sevgiye sevgiyle şans enerjisi gönderiyorum.'' Gibi niyetlenebilirsiniz.
* Bir seferde tek niyet ile çalışın,aynı anda iki konuda şans enerjisi göndermeyin.
* 10 - 15 dakika enerjinin akmasına izin verin.
Bitince enerjiye teşekkür edin.
MADDİ KONULARDA ŞANS ENERJİMİZİ ARTTIRMAK
* Gözlerinizi kapatın ve gevşeyin.İçinizden Şans enerjisine bağlanıyorum deyin.
* Kendinizi kocaman bir ağaç olarak imgeleyin.Köklerinizin toprağın derinliklerine uzandığını imgeleyin.
* Dallarınızın gök yüzüne uzandığını görün.Yapraklarında binlerce para var,siz bir para ağacısınız.
* Şimdi ağaç olma durumundan çıkın ve geri adım atın.Şimdi ağaç değilsiniz ama ağaş bütün ihtişamı ile önünüzde duruyor.
* Paralar dallardan düşmeye başlıyor.Şimdi elinize bir sepet alın ve paraları toplamaya başlayın.Paralar üzerinize düşüyor ve adeta paralarla duş alıyorsunuz.
*Sepetinizi para ile doldurun ve ağacınıza teşekkür edin.İstediğiniz zaman gözlerinizi açabilirsiniz.
Bitince enerjiye teşekkür edin.
BAŞKASINA ŞANS ENERJİSİ GÖNDERMEK
* Şans Reikisine bağlanıyorum deyin.
* Ellerinizi uzağa Reiki göndermesi gibi tutun.
* Niyetinizi yapın.'' Annemin işlerine sevgiyle şans enerjisi gönderiyorum.'' '' Falancanın maddi durumuna sevgiyle şans enerjisi gönderiyorum.'' '' Eşime sevgiyle şans enerjisi gönderiyorum.'' Gibi niyetler edebilirsinizin.
* Bir seferde tek niyet ile çalışın,aynı anda iki konuda şans enerjisi göndermeyin.
* 10 - 15 dakika enerjinin akmasına izin verin.Bitince enerjiye teşekkür edin.
CHİ ENERJİ TOPU KULLANIMI
Şans Reikisi bu uygumalayı almış bir Master ve Eğitmeni Chi Enerji Topu kulanılarak verilir.
Uyumlama gönderilirken zamanlama düşünülmesine gerek yoktur.Chi Enerji Topunu istediğiniz zaman oluşturup gönderebilirsiniz.
UYUMLAMA
1) Chi Enerjisini harekete geçirmek için,Tai Chi,Chi King gibi bir teknik kullanabilirsiniz.Enerjiyi bedeninizde hissettiğiniz an yere oturun ve dünya ile bağlantı kurun.
2) Bir kaç dakika oturun ve göndereceğiniz kişinin ismini üç kez söyleyerek niyetinizi yapın.
3) Chi Enerji Topunu oluşturun ve farklı bir saatte gönderecekseniz bunu niyetinize ekleyin.
4) Çhi Enerji Topunu göndererek sesli olarak '' Bu Şans Reikisi uyumlamasını << Kişi adı >> na gönderiyorum.diyorsunuz.
5) Uyumlama tamamlanmıştır.
Bütünün en Yüksek Hayrına Olması dileklerimle hayırlı OLsun...Işık Sevgi ve Aşk ile...<3<3
Aysun Argün Reiki Master and Teacher
güzel alıstırmalar
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... | BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? »
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


exile'nin degisim günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri exile'nin degisim günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kalıcı Özgüven Kitabı kalıcı özgüven kitabı yeni yıl hediyesiymiş indirin okuyun bence :))...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.