Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622823-degisim-gunlugum.html)

çekim yasası 09-04-2013 12:56 AM

Değişim Günlüğüm
 
Merhaba, bende günlük açmaya karar verdim. y789

çekim yasası 09-04-2013 01:01 AM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
Merhaba, bende çekirdek inanç yaptıranlardanım günlüğümü çok sık yazamasam da vaktim oldukça deneyimlerimi paylaşmayı seçiyorum. Ben 8 ay önce yaptırdım yani kıdemliyim:)

Işıklı yol 09-04-2013 07:38 AM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
E peki 8 ay da baya yol almış olmanız gerekir. Ne değişim oldu hayatınızda?

çekim yasası 09-04-2013 08:16 AM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
Merhaba, Öncelikle yazmaya karar vermemde ışıklı yol ve diğer arkadaşlar çok etkili oldu çok beğendim yazdıklarını, teşekkür ederim hepsine. öncelikle ben çekirdek inanç çalışmasını sekiz ay önce sevgili Özlem Hanımla yaptım onu çok seviyor ve sevgilerimi iletiyorum değişim yolumda mihenk taşlarımdan birisidir tabi Atakan Beyide es geçmemek gerekir:) İtiraf edeyim benim açımdan hiçte kolay geçmeyen bir süreçti değişim yolu 2006 yılında bu site ilk açıldığında ilk ziyaretçilerindenim ve 2006 yılından beri müdaviyimdir özellikle canım sıkkınken gelir yazılarını, paylaşımlarını, insanların deneyimlerini okumak bana da huzur veriyor ve bu huzuru bende sevgili insanlarla ve site sakinleriyle paylaşmak istedim. çoktandır yaptırmak istiyordum çekirdek inancı ama bir türlü nasip olmamıştı ve bu yaz benim için bu istek olmaktan çıkıp gerçek olmuştu. Benim çok fazla çekirdek inancım vardı farkındaydım bazılarının ama meğerse bilmediklerimde çokmuş mesela bana çocukluğum dan beri çok arsız(?) olduğumu söylerdi annem ama ilgisi yokmuş bilakis duygularını saklayan hayır diyemeyen pısırık biriymişim:) mükemmelmişim insanlar bunu duyunca yani mükkemmel olmayı bende dahil çok iyi bir şey zannediyoruz bilakis hayattaki çok fırsatlarımı bu yanlış düşünce biçimimden dolayı kaçırdım mümemmel değilmişim ohh be ne olursam olayım ben değerliyim bir taneyim demeyi insanlara hayır demeyi öğreniyor ve bizzat uyguluyorum müzikleri bir an dinlemediğim vakitler sanki hayatımdan bir şeyler esik bağımlısıyım müziklerimin. En önemlisi önce kendimi sonra anne babamı ve hayatımı olduğu gibi kabul etmeme vesile oldu yani yaşamım bana tekrar verildi, diyeceksinizki önceden yaşamıyordun deseler evet yaşamıyormuşum derim çünkü ruhun ayrı bedenin ayrı olmuyor bu çalışma benim deyimlerime göre ikisi barıştırıp birleştiriyor. şimdi çıkmam gerekiyor inanın sizinle paylaşacağım güzel ve anlamlı deneyimlerim var sevgiler:)

Işıklı yol 09-04-2013 09:59 AM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
Teşekkürler arkadaşım, öncelikle hakkımdaki güzel düşüncen ve paylaşımın için. Evet, burada yıllar yılı yazanlar olmuş, fakat şimdi pek çoğu yok. Terk edip gitmişler hepsi de, e tabi öyle olunca da bizler bu değişime karar veren ve hayatında değişimi yakalayan insanların yaşadıkları, tecrübeleri neler bilemiyoruz. Aslında tecrübelerini paylaşsalar burada ki insanlara Işık olur, umut olur. Bizler şu an el yordamıyla yol bulmaya çalışan insanlar gibiyiz. Neyi ne kadar başardık bilemiyoruz. Hayatımızda ne değişti, düşüncelerimiz ne kadar değişti bilemiyoruz. Allahtan sweeet var eskilerden, Yarimistanbul var ya da bir kaç kişi daha herkes kendi hayat yolunda akıp gittiler. Kim bilir belkide bizlerde o kervana katılacağız. Şimdi büyük konuşmamak lazım. Hayalayaz var mesela o kendi forumunu oluşturmuş. Bence terk etmemeliler, kalıp buradaki insanlara umut olmaya devam etmeliler. Ve keşke Atakan beyi, Özlem hanımı arada görebilseydim fakat onlar kendi forumlarına uğramıyorlar ben bundan cidden hiç memnun değilim.

serpilelif 09-04-2013 04:51 PM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
mrb çekim yasası, yorumlarını okuyunca çok mutlu oldum. hatta bugün kendi kendime neden keşke yıllar önce çekirdek inanç çalışması yaptıran biriyle görüşme şansımız olsaydı diye. o yüzden senin günlük açmana çok çok sevindim gerçekten. yorumların bana (eminim diğer arkadaşlarıma da) umut oldu.

ben de 4 aydır dinliyorum çekirdek inanç telkinlerimi. olumlu değişim var aslında ama bazen kararsız kaldığım dönemler oluyor. sende de oluyor mu kararsız, umutsuz hissettiğin günler. sende neler değişti bizimle paylaşır mısın lütfen arkadaşım. y789

çekim yasası 09-04-2013 09:21 PM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
Vallahi roman yazsam yetmez anlatmaya ve yazmaya, nicedir yazmak istiyordum ama çok yoğundum sınavlar falan filan neyse Serpilelifciğim ve diğer arkadaşlarım yazamamın bir diğer nedenide ben duygularını anlatmaktan çok utanan ve hayır demesini bilmediğim içinmiş ve şimdi duygularımı utanmadan ve kendimi suçlamadan söyleyebiliyorum eskiden ya insanlarla bıçak gibi ilişkimi keser görüşmezdim yada durumu idare eder kendimi es geçerdim ama bilinçaltı durmuyor ya bir olayla ya da ruhunu bedenini haslandırarak gösteriyor. Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik çekirdek inanç çalışmasıydı iyiki yapmışım işin garibi bu çalışmayı yapmadan önce kendimi hayır diyebilen mükkemmel biri olarak görmemdi, farkındalığım çokk çok arttı cd leri devamlı dinliyorum bazı arkadaşların yorumlarını okudum geçenlerde bir ay iki ay ara veriyorlarmış açıkçası çekirdek inanç çalışmasından sonra çok nadir bir kaç gün ara dışında ara vermedim bence yoğun dinlemekte fayda var diye düşünüyorum.

çekim yasası 10-04-2013 01:21 PM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
Cdleri dinlerken geçen ay bir farkındalığımı daha arttırdı, kendime acı çektirmekten çok mutlu olduğumu farkettim. Cd ler yanlış düşüncelerimizin daha çok farkına vardırıyor. Müziği çok severim zaten kendim için en iyi tedavinin bu olduğunu düşündüğüm için yaptırdım yani bu tedavi nokta atışı yaptırıyor hala bile dalgalanmalar yaşıyorum eee yılların huyu davranışı bir anda geçmiyor.

çekim yasası 10-04-2013 01:31 PM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
Sözel olumlamalara hiç iyi bir gözle bakmıyordum takii çekirdek inanca kadar verilen olumlamar farkındalığımı çok arttırdı. Ya diyordum hiç bir kaç güzel söz insanında hayatınımı değiştirirmiymiş derken bu arada bütün olumlama kitaplarıda kütüphanemdedir sonra bir kitapta okuduğum bir cümle bakış açımı hepten değiştirdi terapilerde ne yapılıyor çocukluğa inilip oradaki bir kaç cümle insanın hayatını nasıl alt üst ediyorsa güzel cümlelerde insanın ruhunu şifandırıyormuş ve bu cümlelerden sonra inanmaya başladı benim sevgili bilinç altım:) ikimiz şimdi süper anlaşıyoruz :)

atlante 10-04-2013 04:32 PM

Cevap: Değişim Günlüğüm
 
Çok güzel gelişmeler..Darısı başıma.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.