![]() |
kesinlikle deneyin öncelikle bunu yazarken ki samimiyetime güvenin.Ben de telkinlerle tanışmadan önce depresyon hali,sosyal fobi ve en önemlisi cesaretsizlik vardı.Bu telkinler refaha kavuşma yolunda bana çok yardımcı oldu.Benim telkinleri kullanma programım sitede gördüğüm bir başka üyenin tavsiyesiydi ve bu sorunların çözümünde bana gerçekten çok yardımcı oldu.Şimdi programı ve uygulanışını tekrar sizlerle paylaşmak istiyorum: LİSTE 1:kendine güven,topluluk karşısında konuşma,sosyallik arttırıcı,ego güçlendirici,başkalarının düşüncelerini önemseme,suçluluk duyguları LİSTE 2:sosyal fobi,kendine güven,topluluk karşısında konuşma,ego güçlendirici,sosyallik arttırıcı UYGULANIŞI:Bu parçaların su sesi hallerini liste halinde telefonunuza ve dışarıya ses verebilecek herhangi bir cihaza ekleyin,bir ay boyunca aralıksız olarak liste 1'i dinleyin ve 1 hafta ara verin eğer istenilen sonuçlar tam anlamıyla sağlanmışsa ikinci liste de aynısını uygulayın eğer sağlanmamışsa bir ay daha devam edin NOT: telkinlerden en fazla verimi 3 aylık bir uygulama sonucunda alırsınız |
Cevap: kesinlikle deneyin Zaten çoğu kişi bu förmülü uyguluyor ama çok ama az ; Siz ihtiyacınız olanı alıp koymuşsunuz tlf bir başkasının sosyal fobisi olmayabilir |
Cevap: kesinlikle deneyin sana katılıyorum zaten bu yüzden kendimdeki sorunları başta belirtme ihtiyacı duydum |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:22 PM. |