| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri froyaa'nın değişim günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Onu değiştirmek istiyorsan sen sakin kalmayı öğreneceksin. Benim annem de hiç bir zaman eleştiri kabul etmez. Bırak sana istediğini söylesin tepkisiz kal. Dinle ama cevap verme hele sinirliyken sakın ola cevap verme. Aslında benim en çok zorlandığım konulardan biri annemle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Onu değiştirmek istiyorsan sen sakin kalmayı öğreneceksin. Benim annem de hiç bir zaman eleştiri kabul etmez. Bırak sana istediğini söylesin tepkisiz kal. Dinle ama cevap verme hele sinirliyken sakın ola cevap verme. Aslında benim en çok zorlandığım konulardan biri annemle ilişkimde olmuştu. Yılların alışkanlığı var çok eskiden atılmış gizli anlaşmalar ve derin temeller. Ama susmak çözüm oldu. Şunu da kendine sorman da fayda var onun böyle davranması sana ne öğretti. Mutlaka bir nedeni vardır. Sürekli aynı sorun takrar ediyorsa o olayla ilgili öğrenmeyi başaramadığımız bir püf var. Hala olumsuz duyguları ve konuşmaları var üzerimde ama şu başlıkta anlattığım gibi http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post828977 sakin kalmayı başardığımda huzurmu koruyabiliyorum. Başka ortamlarda başka durumlardayken de sohbet arasında onu değiştirmek adına bazı konuşmalar yapıyorum. Yeri geldiğinde böyle yapmak doğru olur böyle olsa herkes daha mutlu olur gibi konuşuyorum onda. Hatta bazen özneyi 3. tekil şahıs yapıp aramızdan bile çıkarıyorum. Aslında bahsettiğim kişi o olmasına rağmen. Sabır lazım sana, sakinlik lazım. Hiç bir şeyin dengeni ve huzurunu bozmasına izin verme canım. Bu durumlar eminim enerjini de çok düşürüyordur. Ona sinirlendirdiğinde ortam değiştirmek de etkilidir sakinleşmek adına. Bulunduğun odayı değiştir ya da bakkala falan git. Asla laf dalaşına girme eleştirmeyi kabul etmeyen biri seni kavga sırasında hiç dinlemez.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri froyaa'nın değişim günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Onu değiştirmek istiyorsan sen sakin kalmayı öğreneceksin. Benim annem de hiç bir zaman eleştiri kabul etmez. Bırak sana istediğini söylesin tepkisiz kal. Dinle ama cevap verme hele sinirliyken sakın ola cevap verme. Aslında benim en çok zorlandığım konulardan biri annemle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi