Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bugünlerde ters giden bişeyler var. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620086-bugunlerde-ters-giden-biseyler-var.html)

AYIŞIĞI 24-11-2011 11:01 AM

bugünlerde ters giden bişeyler var.

bir aydır gayet iyiye gidiyordum.şimdi noldu bana da kendimi berbat hissediyorum.
kafamda bin bir türlü düşünceler.
toparlanmam lazım...

SEEMANN 24-11-2011 11:11 AM

Cevap: bugünlerde ters giden bişeyler var.

10 Defa derinden nefes al, Sonra genel sahip oldukların ve yeni elde ettiklerin için şükret, gülümse.
Her şey yolunda.....................
Eğer sorun olsa bile eski sorunlar gibi çözersin actionsmile

azraist_24 24-11-2011 01:52 PM

Alıntı:

AYIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811882)
bir aydır gayet iyiye gidiyordum.şimdi noldu bana da kendimi berbat hissediyorum.
toparlanmam lazım...

Canim,

Bence su an yasadigin sey ``Dalgalanma Hissi`` forumda ayrintilariyla ele alinmis ben de yasmistim ordan biliyorum ve umarim en kisa surede atlatirsin unutma bunu atlatmak da icinde, gercekten bunu istemende

Sevgiyle Kal,

y789

AYIŞIĞI 24-11-2011 02:54 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811890)
Canim,

Bence su an yasadigin sey ``Dalgalanma Hissi`` forumda ayrintilariyla ele alinmis ben de yasmistim ordan biliyorum ve umarim en kisa surede atlatirsin unutma bunu atlatmak da icinde, gercekten bunu istemende

Sevgiyle Kal,

y789

Bu ruh halini yaşamaktan nefret ediyorum.beklentisiz,umutsuz,karamsar,hevessiz,ist eksiz ve enerjisiz.daha çok şey...............geçmek zorunda...

sweeet 24-11-2011 03:50 PM

Mümkün olduğunca pozitif düşüncelere odaklanmaya çalış canım, bu halinin en kısa zamanda geçmesini dliyorum.

AYIŞIĞI 24-11-2011 09:19 PM

teşekkür ederim sweet.iyiki varsın:))

karavan 19-12-2011 05:22 PM

Alıntı:

AYIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811882)
toparlanmam lazım...

Sevgili Ayışığı merhaba,

Kötü hissetmene hiç gerek yok.
Belli ki geçmişte yaşadıklarını düşünerek o olaylara eklenen duygularını sürekli yaşıyarak bir nevi transa giriyorsun.Binbir düşüne dediğin olaylara yüklediğin anlamları değiştirerek tüm bu problemlerinden kurtulabilirsin.Bu hiç de zor değil.
Dilersen sana yardımcı olabilirim.
karavan1953@hotmail.com
eklersen konuşur halledebiliriz.
Sevgi ile kal.

AYIŞIĞI 28-12-2011 04:00 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814220)
Sevgili Ayışığı merhaba,

Kötü hissetmene hiç gerek yok.
Belli ki geçmişte yaşadıklarını düşünerek o olaylara eklenen duygularını sürekli yaşıyarak bir nevi transa giriyorsun.Binbir düşüne dediğin olaylara yüklediğin anlamları değiştirerek tüm bu problemlerinden kurtulabilirsin.Bu hiç de zor değil.
Dilersen sana yardımcı olabilirim.
karavan1953@hotmail.com
eklersen konuşur halledebiliriz.
Sevgi ile kal.

İçtenlikle bana uzatılan yardım isteğini nasıl geri çevirebilirim ki.teşekkür ederim.karavan...:))

Janer 28-12-2011 04:06 PM

bir kere başlık olumsuzluk çekiyor .. bana göre cümleler kaderiniz..

ters giden birşeyler oluyor .. tam çekim yasasının istediği bir zaman kipi var .. şimdiki zaman .. tersliklerin olması normaLdir .. çoğu kişinin hayatında kötü giden zamanlar vardır .. ama bunu aşabilirim .. düzeltirim .. düzeliyor .. gibi kelimeler kullanması gerekiyor ..

maviinci 28-12-2011 05:30 PM

Etrafını algıların şekillendirir, sadece. Bunu unutma. 2 hafta önce her şey güzeldi, şimdi kötü olduğunu düşünüyorsun. Farkına var. Bu ikisini de sağlayan sen'sin. Sadece sen. O halde şu an,, evet hemen şu an bu kötüye gidişi güzelliklere bürümen için yeterli güç senin kalbinde var ve sen bunu yapabilirsin.. Sadece iste, yeter. İste, ve korkularının üzerine git.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM.