![]() |
sigara bırakma hikayesi 956k Merhaba arkadaşlar, dün akşam birazda ön yargıyla sigara bırakma telkinini indirdim ve tv izlerken bilgisayardan çaldı... Gece 1-2 arası uyuduğumda küllükte sadece 2 adet sigara izmariti vardı ( dinlemeden önce içtiğim ) Bilemiyorum belki piskolojiktir ama sanmam.. Zaten ön yargım şundan oldu ; ben sigarayı bırakmak için akapunktur, sakız , bant ,ilaç vs.vs.vs... hepsini denedim ama olmadı. Günde 3 paket sigara içiyorum, sabah-öğle arası 1 paket, öğle -akşam arası 1 paket , akşam-gece arası 1 paket.. Hiçbirşey bukadar etkilememişti şimdiye kadar.. Haaa şimdi mi hala sigara içiyorum ama telkinler yardımıyla en azından azaltacağıma inanıyorum.. Harika bi olay gerçekten...sevincli |
Cevap: sigara bırakma hikayesi Tebrik ederim. Çok fazla içiyormuşsunuz. Yani tiryaki dediğimiz gruptanmışsınız. neutrali5 Umarım tamamen bırakırsınız. Değişim ve gelişimleriniz her geçen gün çoğalsın. Sevgilerimle. sapkal89 |
Cevap: sigara bırakma hikayesi Süpersin gerçekten. Ben henüz düşünme aşamasındayım. İçimdeki ses bırak diyor, nedense aklım ona bir türlü vakit bulamıyor. Aldım yükledim telkini, dinleyeceğim günü bekliyor. Yapmak lazım. Hadi ya, kurtulalım artık şu illetten. Ben bir tek içkinin yanında çok ararım diye korkuyorum. Kokusu bile rahatsız ettiyse, sen de ilerleme başlamış. Seni sonuna kadar destekliyorum Ceps. |
Cevap: sigara bırakma hikayesi Arkadaşlar iyi gidiyordum da ramazanın gelmesi bozdu sigara diyetini ama pes etmiyorum, dinlemeye devam... Ayrıca az içiyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:59 AM. |