![]() |
SONSUZ MUTLULUK---YEPYENİBİRHAYAT'ın Günlüğü Merhaba...Hoşgeldiniz... Telkinleri dinlemeye başlayalı 2,5 ay olmuş...Son günlerde iyiden iyiye kendimi daha mutlu hissetmeye başladım...Özellikle dün geceden bugün öğle saatlerine kadar kendimi kuş tüyü kadar hafif,rahat ve çok mutlu hissediyordum. Öğleden sonra bir dalgalanma yaşadım...Bu da insanların negatif etkilerinden olabilir çünkü insanlara bakıyorumda hemen herkes çok mutsuz...O yüzden telkin listeme koruma kalkanınıda eklemeye karar verdim. Bir diğer farkına vardığım şeyde şu oldu, negatif ruh halleri yaşıyorum ama artık bunlar çok uzun sürmüyor... Ve çok geçmeden aniden nedensiz yere mutlu olduğumu görüyorum... y789 Selam, Sevgi ve Muhabbetlerimle... Hoşçakalınız.... |
Cevap: SONSUZ MUTLULUK---YEPYENİBİRHAYAT'ın Günlüğü ..daim olsun inş.. sonsuz olsun mutluluğun...y789 |
Cevap: SONSUZ MUTLULUK---YEPYENİBİRHAYAT'ın Günlüğü nedensiz yere gülümsüyorsanız tamamdır sevincli Günlüğünüz hayırlı olsunn ::) |
Cevap: SONSUZ MUTLULUK---YEPYENİBİRHAYAT'ın Günlüğü bende de çok farklar var. mutlu olmak artık daha kolay. :zpzp: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:35 AM. |