Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ben de yazacağım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ben de yazacağım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: aysunt Nickli Üyeden Alıntı hayal ablacım çok teşekkürler bu sabah öğrendim ki arkadaşımın babası vefat etmiş güne böyle bir haberle başladım. bütün gün çok enerjisizdim. günün yarısını yatarak ve uyuyarak geçirdim. çoktandır bu kadar halsiz olmamıştım. hatta en son ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ben de yazacağım

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-04-2008, 01:25 AM   #1 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım

Alıntı:
aysunt Nickli Üyeden Alıntı
hayal ablacım çok teşekkürler
bu sabah öğrendim ki arkadaşımın babası vefat etmiş güne böyle bir haberle başladım. bütün gün çok enerjisizdim. günün yarısını yatarak ve uyuyarak geçirdim. çoktandır bu kadar halsiz olmamıştım. hatta en son ne zaman böyle olduğumu hatırlamıyorum bile. çünkü pazar günlerini çok severim ve boş geçmemesi için elimden geleni yaparım normalde. hiç olmazsa yürüyüş yapardım.
yapmak istediğim planlar var, ama buna bile vakit ayıramadım. bu haftasonu böyle garip geçti işte.
yarın pazartesi enerjimi geri istiyorum
herkesin aklı, bedeni ve kalbi hep bir arada olsun.
kuzum benim demekki uykuya ihtiyacın varmış tüm sevgim ve şifa enerjilerim senin al sevgiyle kabul et..bi şeeciğin kalmaz..

Alıntı:
meninje Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ben ilk iki gün cevaplarımı çalışma esnasında aldım..bu gün yaptığımda tık yoktu öööyle oturdum dinledim..sonuna kadar ..fakat ütü yaparken, gözümün önüne geldi cevap..sende yap bakalım belki cevabı alırsın..cevabı almak çözüme ulaşmak tır diyorum ben, çünkü yüzeye çıkan herşeyin çaresi ve çözümü var..saygılı sevgiler..
Oh be, tek tık olmayan çalışmaları yapan ben değilmişim, hayalcim bile tıksız nlp yapabiliyormuşş

Ben hemen ütü yapmaya gidiyorum

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2008, 09:37 PM   #2 (permalink)
aysunt
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım

merhaba

hakikaten uykuya ihtiyacım varmış. hala da var sanırım bütün enerjimi kaybetmiş gibiyim.ama arada olur böyle...

çok uzun süredir çok enerjikmişim, ve bu harika bir duyguymuş bunu anladım bu sayede. ve o enerjik, neşeli halime dönüyorum tekrar (yani inşallah)

Hayal abla bana nlp tavsiye etmişsin ama ben anlamadım nasıl yapılacağını dün gece çekim yasası meditasyonunu denedim ama yatakta olduğum için uyudum tabi meditasyon için de enerjiye gerek varmış demek ki.



  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2008, 08:54 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 192
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ben de yazacağım

merhaba hoşgeldin bende gelişmeleri sabırsızlıkla takip edenlerdenim dilerim herşey gönlünce olur
__________________
tatlıcadı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2008, 09:40 PM   #4 (permalink)
aysunt
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım


merhabalar herkese
hoşgeldimmm

sanırım bir haftadır devam eden enerji problemimi bugün halletmeye başladım (çok şükür)
bugün işe gitmedim ve aylardır elimi bile sürmediğim yüksek lisans tezimle ilgili çalışmalar yaptım. yapacak çok şey varmış gözüm biraz korktu ama nasılsa yapacağım :)

bizim güzel mi güzel bir kedimiz var adı şirin. onu çok seviyoruz. ben bir süredir sürekli "keşke bir kaç tane kopyalama imkanımız olsa bu kediden çok şirin" diye söylenip duruyordum. dün akşam eve geldim baktım evde küçücük bir kedicik. sokakta bağırıp duruyormuş, bizimkiler dayanamayıp almış. o da çok tatlı. ama sürekli omuzda, kucakta yatmak istiyor, yoksa bağırıyor sürekli. çok küçük. bizim şirin de birazcık kıskandı tabi. ama alışacak

bugün ilginç şeyler oldu aslında..ben balkonda çalışırken sokakta kavga çıktı. birisinin elinde tabanca vardı. polisler geldi. neyseki bir şey olmadı ama biraz tedirgin olduk.

bugün ben ders çalışırken zorla ablama da ders çalıştırdım. dgs sınavına girecek. hayatı boyunca hep başarılı olmayacağını düşündüğü için çalışmamıştı. ama bu sefer gerçekten çalışıyor. ilerleme kaydettikçe inancı artıyor. inancı arttıkça çalışıyor ben de çekim yasasını onun için çalıştırmaya çalışıyorum.

biraz konudan konuya atladım ama anlamışsınızdır siz.

herkesi çok seviyorum ve herkese sonsuz mutluluklar diliyorum.

bu arada radyodaçok güzel parçalar çalıyor şu anda. çok teşekkürler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 22-04-2008, 09:53 PM   #5 (permalink)
aysunt
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım

selamlar sevgi ve güzellikle
evet bugün daha enerjiğim. sonunda topladım kendimi.
bugün telkinlere sosyal fobiyi ekledim. aslında böyle bir sorunum yok ama içeriği o kadar güzel ki. deniz,okyanus, kamara çok dinlendirici geldi bana. bakalım neler olacak. bu arada iştah açıklığı son gaz devam ediyor. sürekli tatlılar, dondurmlaar istiyor canım. ama neyseki kilo sorunum yok. hatta zayıfım. bu yüzden ne istersem yiyorum çok şükür
yeni kediciğimiz de evimize neşe, enerji, pozitiflik getirdi küçük bir canlının büyümesini, masumluğunu, saflığını görmek insana heyecan veriyor. Allah'ın yarattıklarına, mucizelerine bir kez daha tanık oluyoruz. bu nedenle çok mutluyum ve şükrediyorum.
bu arada cts. günü gazede cern'de çalışanları gördüm. ve dedim ki ben de bilim adamı olmak istiyorum. araştırma merkezinde çalışmak istiyorum. aslında iş aramıyorum ama pazar günü öylesine kariyer.nete girdim. sadece izmir, manisa ve bursa ilanlarına bakardım eskiden. nedense istanbula da baktım bu sefer. ve tam da istediğim hayalini kurduğum gibi bi iş ilanı gördüm. hemen başvurdum. sürekli aklımda.
şimdi olmasa bile en azından bu ilana başvurmuş olmam bile bir işaret. hedeflerime yaklaştığımı hissediyorum ve çok başarılı olacağıma inanıyorum. işteki tek amacım kendimi sürekli geliştirebileceğim, yaptığım işten mutluluk duyacağım, kendim ve dünya için bir şeyler yapabileceğim bir iş. bunu yapabileceğime inanıyorum ve bu yüzden de yapmam lazım.
herkese sevgi, saygı, mutluluk ve hayattan tatmin diliyorum herkes için. birimizin mutluluğu çevresine de yansır mutlak. birbirimiz için iyi dileklerimizi hep aklımızda tutalım.
zaten buradaki insanlar da böyle. ve bu yüzden ben bu forumu çok seviyorum
  Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2008, 09:34 PM   #6 (permalink)
aysunt
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım

merhabalar
gün gece çekim yasası meditasyonunu tekrar yapmayı denedim ama yarısında galiba yine uyudum rüyamda çekim yasası ile ilgili birşeyler gördüğümü hatırlıyorum. sabah kolay ve mutlu kalktım.
bu akşam işten dönerken yine meditasyonu dinleyeyim dedim. bu sefer tamamını. ama tam yarısına gelmiştim ki, sesi açayım derken diğer parçaya geçtim.
3 denemem de yarım kaldı

bu arada çekim yasası kitabını bitirdim. güzelmiş. yarın kitap fuarına gidip yeni kitaplar almak istiyorum ama işe gitmem gerekiyor. bu biraz moralimi bozdu ama neyse pazar giderim belki fuara.

diğer bir şey de benim canım sürekli tatlı istiyor. önceden böyle değildim. bu da mı telkinlerden acaba ??
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2008, 09:03 PM   #7 (permalink)
aysunt
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım

merhabalarrrr

uzun bir aradan sonra yazmaya karar verdim

çoktandır yazmadım çünkü içimden hiç iyi bir şey geçmiyordu telkinleri dinlerken ilk ay çok iyiydim ama sonra kendimi kötü hissetmeye başladım, sonra telkinleri azalltım derken sonsuz bir döngüye girdimmm

beklediğim şeyler olmadı (belki şimdilik) ... kendimi çok yorgun, bitkin, halsiz hissediyordum. ve çok stresli. iş yerinde herkes sürekli aysun diyor. sürekli bir şeyler soruluyor, isteniyor, koşuşturmaca.. bir yandan okul ödevleri .. neyse dönem bitiyor. ve sabahtan beri uğraştığım ödevimi şimdi yapabildim. (internet sağolsun yoksa napardım bilmiyorum)

yarın ankaraya gideceğim 2gün orda, 2 gün adanada olacağım. daha eşyalarımı da hazırlayamadım.

bu aralar aklıma eski günler gelmeye başladı.. aslında aklıma gelen şeyler kötü değil, güzel günler ama o günlerin bir daha yaşanamayacağını bilmek çok üzüyor. unuttuğumu sandığım şeyler geldi cuma günü arkadaşımla konuşurken. gözlerim doldu, birden çok kötü oldum. şimdi daha iyiyim. en azından içimden yazı yazmak gelebiliyor 96 bu arada iştahım da kapandı tekrar...

aklımı biraz boşaltmak hiç bir şey düşünmek istemiyorum bazen. kafam o kadar dolu ki..sürekli bir şeyler gelip gidiyor. iç sesim çok fazla konuşuyor, dış sesim ise çok az..

ben mutlu olmayı tercih ediyorum
sakin olmayı tercih ediyorum
huzurlu olmayı tercih ediyorum

içinizi daraltmadım umarımm.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2008, 11:51 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 182
Tesekkür: 2
41 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meninje is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ben de yazacağım

Alıntı:
aysunt Nickli Üyeden Alıntı
merhabalarrrr

uzun bir aradan sonra yazmaya karar verdim

çoktandır yazmadım çünkü içimden hiç iyi bir şey geçmiyordu telkinleri dinlerken ilk ay çok iyiydim ama sonra kendimi kötü hissetmeye başladım, sonra telkinleri azalltım derken sonsuz bir döngüye girdimmm

beklediğim şeyler olmadı (belki şimdilik) ... kendimi çok yorgun, bitkin, halsiz hissediyordum. ve çok stresli. iş yerinde herkes sürekli aysun diyor. sürekli bir şeyler soruluyor, isteniyor, koşuşturmaca.. bir yandan okul ödevleri .. neyse dönem bitiyor. ve sabahtan beri uğraştığım ödevimi şimdi yapabildim. (internet sağolsun yoksa napardım bilmiyorum)

yarın ankaraya gideceğim 2gün orda, 2 gün adanada olacağım. daha eşyalarımı da hazırlayamadım.

bu aralar aklıma eski günler gelmeye başladı.. aslında aklıma gelen şeyler kötü değil, güzel günler ama o günlerin bir daha yaşanamayacağını bilmek çok üzüyor. unuttuğumu sandığım şeyler geldi cuma günü arkadaşımla konuşurken. gözlerim doldu, birden çok kötü oldum. şimdi daha iyiyim. en azından içimden yazı yazmak gelebiliyor 96 bu arada iştahım da kapandı tekrar...

aklımı biraz boşaltmak hiç bir şey düşünmek istemiyorum bazen. kafam o kadar dolu ki..sürekli bir şeyler gelip gidiyor. iç sesim çok fazla konuşuyor, dış sesim ise çok az..

ben mutlu olmayı tercih ediyorum
sakin olmayı tercih ediyorum
huzurlu olmayı tercih ediyorum

içinizi daraltmadım umarımm.
Sevgili Aysun,
O kadar benzer şeyleri ben de yaşıyorum ki yazdıklarını okuyunca yazmadan edemedim... Telkinleri ilk dinlediğim iki hafta inanılmaz umutlu mutlu gayretli vs vs vs idim... Ama sonrasında ne olduğunu anlamadığım birşeyler beni öncekindende içe dönük, gayretsiz, elimi kaldırsam ne olacak ki kolumu oynatsam ne değişecek ki gibi garip bir ruh haline büründüm. Başlangıçta başka başka sebepler aradım altında. Ancak son günlerde acaba telkinler ağır mı geldi diye düşünmeye başladım açıkcası. Herşeye rağmen dinlemeye devam ediyorum çünkü çook derinlerde olanları biliyorum ve bunların gün yüzüne çıkması için zorlanacağım günlerin varlığına alışmam gerektiğini düşünüyorum. Çünkü iki haftada çözülebilinecek gibi değil derinlere gömdüklerim... Bu durum bana teselli veriyor. Ancak bu huzursuz günlerde yazıpta diğer arkadaşlarıma umut verememekten korktuğum için mümkün olduğunca siteye yorum yazmamaya çalışıyorum. Yazdıklarını okuyunca dayanamadım... Ama geçecek biliyorum. Umutluyum
__________________
meninje isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 12:07 AM   #9 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ben de yazacağım




Merhaba meninje.

Evet derinlerdekiler yeterince derin olduğu için, bu derinliğe ulaşmaya çalıştığımız şu günlerde gelişmeler de her an değişebiliyor. Bazen ümit, bazen hüzün, bazense mutluluk kaplıyor.

Yazmamaya gayret ettiğini söylemişsin, bence bunları burada paylaşman daha iyi olur. Sen rahatlarsın, bizler ve bütün üyeler de kendinden bişeyler bulur. Güzel paylaşımlar olur. Unutma ki bir söz, bir cümle, insanın bakış açısını bir anda değiştiriverir.

Bu dalgalanmaların en kısa sürede biterek, yerini statik huzur ve mutluluğun alması temennisiyle..

Sağlıcakla...


comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 12:16 AM   #10 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ben de yazacağım

merhabalar ...
aysuncum günlüğünü okumayalı ne kadar çok şey birikmiş.. çok şükür ki çoğu çoook güzel..

öncelikle minik yavru kedinizin evinize gelmesine çok sevindim..
mutlulukla .. bereketele .. huzurla gelmiş olsun..



ablana gireceği sınavda sana hazırladığın tezde ve arzu ettiğin tüm hayallerinde başarılar diliyorum..
kardeşine bu şekilde destek olman harika..

sosyal fobin yoksa canım içeriği hoşuna gitse bile dinlemeni tavsiye etmem..

onun yerine sosyallik arttırıcı veya topluluk karşında konuşma telkinlerini dinle canım..
onlarında içeriği güzeldir..

tatlı yeme ihtiyacın sen enerji istiyorumm diyodun ya acaba vücudun onun için talepte bulunuyor olabilir mi

meninje cim aysuncum;
sizlerde biliyorsunuz bu tarz dönemlerimizin olması gayet normal canlarım..
öncelikle değişmeye başladığınızda içinizdeki eski negatif yanınız harekete geçerek üstünlüğünü bırakmak istemez..
kıyıda köşede kalmış örtbas ettiğiniz herşeyi ortaya çıkartarak pozitif yönünüze her şeyin kötü olduğunu ispatlamaya çalışır..
bilincinizde savaşı kazanmak için size tüm olumsuzlukları ispat etmeye çalışır..

doğum sancıları gibi bunlar geçinceye kadar sabırlı olmak zorundayız..
bu arada kendimizi dinlendirsek bile telkinleri dinlemekteki devamlılık ve özellikle içsel sesimizi olumlu olarak konuşturmaya çalışmak şart..

her ne kadar olumsuz gibi gözüksede inanın bu yaşadıklarınızda olumlu gelişmeler..

kısa süre içerisinde huzur dolu başarılı haberlerinizi kutlamak dileklerimle..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ben de yazacağım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ben de yazacağım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: aysunt Nickli Üyeden Alıntı hayal ablacım çok teşekkürler bu sabah öğrendim ki arkadaşımın babası vefat etmiş güne böyle bir haberle başladım. bütün gün çok enerjisizdim. günün yarısını yatarak ve uyuyarak geçirdim. çoktandır bu kadar halsiz olmamıştım. hatta en son ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.