Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   burre'ye gidelim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/4870-burreye-gidelim.html)

mavidag 28-02-2008 09:07 PM

burre'ye gidelim

merhaba,
belki bana uğrarsınız , birlikte sohbet ederiz coffe2

sitede birkaçgündür varım..Bugün 4,gün oldu müzikleri başlayalı..dünden beri iç konuşmalarım arttı, gece çok karmaşik ve saçma rüyalar gördüm..biraz neeler oluyor gibisinden düşündüm heralde bugün fazla dinlemedim..yarım saat kadar ancak ...
İlk günlerdeki etkileri hislerimi yazmıştım..
Ayrıca birden sıkıntılı bir halim oluyor arada,umutsuzluk da..ama geçiyor fazla uzun değil ,yada neşeli haller olabiliyor.dalgalanma dedikleri bu mu acaba..
Bir müddet diğer etkilenmeleri ve yorumları okumuycam, onlarında mı etkisinde kalıyorum dedim kendimce..
Ama manik depresif biri olduğumdan bu değişimler beni ürkütüyor aynı zamanda..acaba atak tetikleyici bir etki görür müyüm diye ..Site doktoruna sormak istemiştim bunu nasıl yapabilirm ?

şimdilik bu kadar.

hayalayaz 28-02-2008 11:43 PM

Ynt: burre'ye gidelim

http://www.resim-yukle.com/img01/18/...59sczu2it9.gif

.
ben telkinlerin etkilerini hiç okumadım..bir kaç gün bende hiç bir olumsuz etki yokken bir yerde gözüme ilişti dalgalanma tabiri..aa bir baktım..benimde başım ağrımaya başladı..hadi dedim hadiiiiiiiii ölüyor olsan bu telkinleri dinliyceksin bu yataktan çıkacaksın...meğer bana bu lazımmış..ben hiçbir olumsuz etki hissetmeden çıktım durumun içinden hemde öyle az buz bi saat dinlemedim..yaklaşık 20 saat dinledim..o geriye kalan 2 saatte ya mp3 pili bitmiştir yada buna benzer bir şey olmuştur...
senin bahsettiğin durumda denge çok önemlidir diye biliyorum...yanlışım olursa affet...dengeyi kurabilmek için mutlaka ilaçlarını iç..sakın bırakma... bu gece koyacaktım halledemedim..artık yarın koyarım çakra dengeleme meditasyonunuda yap..boş kaldığın zamanda..ellerini bir müddet başının iki yanına..üç beş dakika sonrada kulaklarına koy..gün içinde bunu elin erdikçe yap çakra meditasyonu zaten bütünsel denge için...gelişimlerini sevgiyle takip edicem iyiki aramızdasın saygılı sevgiler...

cent 29-02-2008 12:28 AM

burrecim hoş geldin sefalar getirdin günlügün hayırlı ugurlu olsun hadi gelişmelerini yazdıkça sitene gelir ziyaret eder bir çayını içerim sevgilerle kal

bak sana neler gelmiş şimdiden

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

shamanic 29-02-2008 12:41 AM

bitki çayımı aldım geldim canım.. http://smileys.on-my-web.com/reposit...s/drinking.gif

http://img408.imageshack.us/img408/5...bkw2lp1jj4.gif

günlüğün hayırlı uğurlu olsun.. güllerle dolsun.. mutluluklarla taşsın..

arınmaların bitince sevinç üstüne sevinçli haberler veresin bize....

evet dalgalanmalar tarif ettiğin şekilde.. zaten bu etkileri yaşadığına göre canım o bölümü okuyabilirsin..

sakın bazı konularda etkikeneceğim diye şartlama kendini.. akışa bırak kendini güzel konular ile ilgilenerek meşgul et bu arda..
ama telkinlerin etkilerini çokya vücudumda ruhumda neler yapıyor diyerek takip etme bence..

kendiliğinden doğal olarak bi anda değişimi hissedebilirsin.. ben mesela neredeyse hiç bir olumsuz etki ile karşılaşmadım kuzum..

telkinlerin özünde doğru olan davranış biçimini kazanmak yatar bunun için ben rahatsızlığınla ilgili olarak faydalı olacağını düşünüyorum..
daha çok dengede ve huzurlu hissetmeye başlayacaksın bence..

kendini içsel konuşmalrınla ve dışsal eylemlerinle destekle..

ayna çalışması bölümümüz var mesela tavsiye ederim..
bilinçaltı çalışmalrı ile ilgileniyorsan o bölümümüzüde incele..
istersen ayrı ayrı link veririm hepsi ile ilgili..

kendine.. ruhsal zihinsel bedensel olarak denge ve uyum içerisinde olduğunu söyle sık sık..
her geçen an daha mutlu huzurlu ve dendeli harika bir yaşamın olduğunu söyle..
yinede gelişmelerini bizlere sürekli aktarmaya devam et canım..

hiç bir şeyi içinde tutma.. yazmak istediklerini buraya yazamadıklarını bir deftere kağıda nereye bulursan yaz ve arın o düşüncelerinden..

bunlar sadece başlangıç.. çok güzel günleri ve mutluluları da paylaşağız..
önce kendine sonra yaptıklarına inan ve güven..

bizler elimizden geldiğince daima yanında oluruz ttli3 ...

sevgiler.. hismiley

Mustang 29-02-2008 09:30 AM

Merhaba,Burre günlüğün hayırlı olsun bende sana shamanic gibi içinden geçenleri dökmeni öneririm .Ben içimden geçenleri günlüğümle paylaştım.Geçen gün oturup günlüğümü okudum sanki geçmişe yolculuk gibi geldi.İnanırmısın bazı olaylara eskisi kadar kızmadığımı hissetim.Arkadaşların bana yalnız olmadığımı onlarında benzer sorunlar yaşadığınıve kendilerince çözümlerini benimle paylaşmaları bana kendimi iyi hissetirdi.Sanada tavsiye ederim.Herşey gönlünceolsun. smiliyface

mavidag 29-02-2008 12:59 PM

Merhaba,

ne güzel şeyler getirmişsiniz böyle k8908 k8908

çok teşekkür ederim hayalaz ,cent, shamanic ve mustang

evet hayalazcım, bizim içindenge çok önemli,ben koruyucu tedavideyim uzun süredir yani sürekli ilaç kullanmam gerek ,beyin kimyasını normal işlevinde tutmak için,bu durumu kabulleneli çok oldu,doktorumlada sürekli iletişimdeyim..kendimi çok iyi takip etmeliyim,belki bu yüzdendeğişimlerin üstünde çok durdum..Ruh ve duygularımı takip etmek ,içimde neler oluyor bitiyor gözlemek alışık olduğum bir durum..ancak böyle atak olursa farkederim,belirtilerde önlemler alarak ileri boyutlar ulaşmaz..Ama şu an böyle hastalık dönemi sözkonusu değil, sadece koruyucu ilacımı var..ömür boyu kullanıcam bunu..tıpkı şeker, tansiyon ilaçlarrı gibi işte ..

Şu kafa dağınıklığı halim pek geçmedi,daha çok şey yazıcam ama bir türlü toparlayamıyorum kendimi..Aslında yazmak benim için yeni değil,15 yıldır nerdeyse günlük tutarım defterler dolu..
Farkettiğim bişey var,bu dalgalanmalar benim için hastalık durumalarındaki dalgalanmalr gibi değil, o zaman böyle anlık geliş gidişler olmaz daha farklı uzun geçişler olur..bunu ayırabildiğimi farkettim..yine bir tedirginlik olmuştu, normal biri için neşe ve mutluluk iyi bir durumken benim için tehlike çanları çalarak manik dönem ben geliyorum diyebilir..birde önümüzde mevsim değişimi var ,işler hepten çıkılmaz hale gelir mi diye düşünmüştüm.
Manik depresif hallerimi,böyle biri olmayı seviyorum ..Farkındalığımız yüksekmiş doktorlar böyle diyor..
Aslında ihtiyacım olan, enkaza dönmüş kırık dökük geçmişten onun travmasından kurtulmak.gelecek kaygısından yine aynı şeyler mi olur korkusunda da kurtulmak...
genç yaşımda hiç beklemediğim çok olay oldu,bu sağlık sorunuyla birlikte..hayatımın dönüm noktasında beni buldu ve sonra 20li yaşlar nasıl böyle iniş ve çıkışlarla geçti anlamadım..üzüldüm,kırıldım ağladım çokca..şimdi böyle değil ama ..yinede bir ama var işte..ne kadar kendime geçmişi sırtında taşıma diye öğütler versemde,biranda kapıma dayanması çok şaşırtıcı..demek unuttum demek yalanmışş.yada unutmak ve geçmişle barışık olmak aynı değilmiş..

Yine karma karışık rüyalar gördüm bu gece..İki komşumuz kavga ediyordu,düngecede yakınlarda evlenen bir akrabamvar onun düğünüymüş ama kız bırakıp gitti düğünü başkasını seviyormuş falan..yani öyle saçma şeyler görmeye başladım ki..

Yine geç saatlerde uyuyorum ama daha huzurlu uykular sanki...Dediğiniz gibi ellerimi başımın iki yanına sonra da birini göğsüme diğerini karnımın üstüne koyuyorum...işe yaradı sanki..

Arada sizde zıplar gibi oluyor musunuz ?

Birde ilk gün yada ilk iki gün biretki olmuştu,ama şimdi o kadar hissetmiyorum.
Normalde güleryüzlü biriyim insanlar böyle der..ama müzikleri dinlemeye başladığımda ; gülümsediğimde içimden gelen sıcaklığını öylesine hissettim ki..hiç böyle olmamıştım..şimdi bu durum geçti ama yada ben alıştım..

Biraz işim var yine görüşürüz ...

sevgiyle ve sağlıkla kalın hepiniz... hismiley

hayalayaz 29-02-2008 01:29 PM

yine ben geldim nasılsın demiycem zaten yazmışsın...kendini bu kadar iyi takip eden bir kişi daha tanıyorum oda ben..yedi yıl psikolojik tedavi gördüm..geçmiyecek..daima ilaç alacaksın..aynı şeker ve tansiyonu olanlar gibi dediler..yapacak bir şey yok..peki dedim..yedi yıl sonra doktorumun gözetiminde ilaçlarımı bıraktım..ve şimdi vitaminlerden başka bir şey almıyorum..ama kendimi hissediyorum..bir şekilde önlemimi alıyorum..depresyona girip yatak odama kapandığımda.doktora gidecek maddi imkanlarım olsaydı..belki yine ilaç almak durumunda olabilirdim..yoktu doktora gidemedim..depresyondan 8 yıl sonra kendimi nasıl soktuysam, öyle çıkardım..benim döktorum lityumu ve magnezyumu dengeli bir şekilde verdi...almanyadaydım..beni 30 yıl öncenin tüm imkanlarından faydalandırdı..o zamanlar benim gibi insanları tımarhaneye koyuyorlardı...şu anda herkes alabildiğine bilgilendirilerek ve moral verilerek tedavi ediliyor, hayatın boyunca ilaçlarını alacaksın dediklerinde..olurda tıbben bir imkan çıkmazsa beklentiye girmesin hastamız diye böyle söylüyorlar..allah bilim adamlarından razı olsun vızır vızır araştırma yapıyorlar..hangi tedavisi imkansız dedikleri hastalığa çare bulmadılarki..en yoğun çalıştıkları alanda insan beyni...kendini kontrol ediyorsun zaten..telkinlerden dolayı önemli bir şey olacağını sanmıyorum...ama dediğim hareketleri gün içinde bir kaç kere yap...bedeninin seyirmesi..o, hani zıplar gibi dediğin durum..farkındalığının yüksek olduğundan dolayı enerjiyi full algılamandan oluyor..benimde sağ bacağımı tutup tutup bırakırlar, o zaman anlarımki bedenim enerjiye olumlu tepki veriyor..çünkü acaba bu olduğunda ne için oluyor diye çok kontrol ettim....yazmaya devam edersen yanında olacağımızdan emin ol..afetme medisi yolda..evin şeklini değiştiriyorum..birazda dışarıda halletmem gereken işler var ama aklımdasın ..saygılı sevgiler..

mavidag 01-03-2008 08:50 PM

İki gündür ensemde ağrılar hissediyorum ,birde hoplar zıplar hallerimde arttı, özellikle yattığımda hissediyorum..

Bu akşam müzikleri dinleyemedim, başımın içinde sanki şimsekler çarpıyor ve canımda yanıyor hafiften..başağrıları vardı bugün, çok sıkıntı yaptı..içimde daraltı oluyor birden bu özellikle suçluluk scriptinde..ama dün de çok güzel geldi dinlemek ...bugün değil...anlamadım..

Biraz ara versem olur mu..

shamanic 01-03-2008 09:35 PM

telkinlere alışkanlık kazanana kadar gün aşırı dinle bakalım neler olacak..

önemli olan kendini yormadan bir devamlılık halinde dinlemen... hismiley

hayalayaz 02-03-2008 02:01 AM

sevgli burre
suçluluğa ara ver..affetme medisi geliyor yarın akşam yüklerim yarın başka iş yapmıcam.bu mediyi yükliycem siteye...ilk önce ego güçlendiriciyi dinle..afetme meditasyonu yap...bütün bu yükler atıldıktan sonra, ve kendini iyice güçlü hissetmeye başladıktan sonra suçluluğu dinlemeni öneririm..hoplar zıplar hallerin önce kasılma.sonra istemdışı seyirme şeklindemi ?..yani istemsiz hareketleri yaparken önce kasılma geliyormu?..bende centin fikrine katılıyorum..suçluluğu çıkar bakalım neolacak

mavidag 02-03-2008 12:28 PM

tamam suçluluğa ara veriyorum arkadaşlar..bugün hiçbirini dinlemicem ama..
birde çok sevdiğim başka müziklerde rahatsız ediyorsanki..beynimi çok mu yordum acaba..birde özel bir durumum var ,ondan belki ağır geldi..
Dün gece çok iyi uyudum..

hayalaz ,dediğin kasılmalar olmadı..benimkiler gerçekte gözle görülmğyor ama ben içimden böyle hissediyorum..mesela yatıyorum diyelim sanki birden zıplayarak kalkıyorum..gözle görülen bir durum yok vücudumda..hayalimde gibi.bilerek yapmıyorum ama..şimdi biraz azaldı bu durum..geçen gece epey rahatsız etmişti..

zatensu sesini dinlemeyi daha çok seviyorum..

Birde dinlemesemde kulaklarımda müzik sesleri geliyor klasik müzikğin iniş çıkışları mesela,sanat müziğindeyse sözler..dünde bir ara hiç müzik dinlemdiğim halde,scriptlerde hafif duyduğum konuşmaları kendiliğinden duyar gibi oldum..yani bilmiyorum sanrılar oluşmasın da, aman..

bugün iyiyim arkadaşlarım ..

hepinize iyi pazarlar.. cilgin897

mavidag 03-03-2008 01:30 PM

dün hiç müzik dinlemedim, iyiyim..normal ben yani..

acaba bu hafta kendine güven--kilo verme --ego güçlendirci bunları dinlesem olur mu ?suçluluğu hiç mi dinlemeyeyim..

birde çekim yasası nedir ? merak ettim...herkes çok bahsediyor çevremde burda da gördüm yazılarda ama nedir nasıldır bir fikrim yok...

hayalayaz 03-03-2008 06:34 PM

burre sitede var indirip seyredebilirsin.( the secret ) bu film sana çekim yasasıyla ilgili her şeyi anlatacak..sonrasında soruların olursa bizde bildiğimizce sana yardımcı olmaya çalışırız..

shamanic 03-03-2008 08:17 PM

etkiler sana kendini iyi hissettirebilir ama iyi halin süreklilik gösterene kadar dinlemeni öneririm..
suçluluk u ara ara tekrar listene eklemek üzere çıkar.. bundan sonraki dinleyişlerinde ne kadar süreli olacağına sen karar verebilirsin..
haftada bir gün mesela.. ego ve kendine güven listende sabit olrak kalsın.. diğerlerini ihtiyacına göre tek tek ekle.. birden bire telkin sayısını arttırma..

secret tan sonra mutlaka ne biliyoruz ki 1 ve 2 yide seyret..

secret için direkt web üzerinden seyredebileceğin linkide aşağıda veriyorum..

sevgiler.. hismiley

http://video.google.com/videoplay?do...50349363230901

HTML-Kodu:

<body>http://video.google.com/videoplay?docid=-4717950349363230901</body>

gunesim 04-03-2008 09:55 AM

shamanic uzun zamandır çekim yasası filmini arıyordum. paylaşımın için çok çok çok teşekkür ederim.

mavidag 04-03-2008 03:52 PM

izledim, çok ilginç ,ama biraz abartı gibi de geldi doğrusu..belki anlatım tarzından dolayı..
denemeye karar verdim de..
aslında aklımıızın kabul ettiği ve bildiğimiz de şeyler ama uygulamayı yapmıyoruz mu ?

pratikte yapan var mı ?

deneyimlerinizden faydalanmak isterim..

shamanic 04-03-2008 08:10 PM

bununla ilgili olarak çok konuşıyoruz canım aşağıda vereceğim linkler sadce bir kaçı..

forum sayfalarımızı karıştırdıkça daha fazlasına rastlayacaksın..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...k-t4970.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t4530.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t1744.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t2849.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t1749.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t1743.0.html

Mustang 04-03-2008 11:15 PM

Sevgili Burre biz kızımla denendik ve hala devam ediyoruz .Kendimizi kandırmadan hayatımızı gözden geçirdik.Hayatımızı okadar olumsuz olumlamalarla doldurmuşuzki onları tebit edip olumlamaya başladık.Mesla ben çocuklarıma dua edrken Allahım çocuklarım kötülüklerden koru onları esirge diyordum .Şimdi Allahım çocuklarıma iyilik güzellikler göster iyi insalarla karşılaştır diyorum.Hayatımda da olumlama cümlelerini çoğaltım .Hayata daha olumlu bakıyorum yüz ifadem bile daha iyi eskiden ister istemez somurtuyordum.Hayatan korkuyordum .Şimdi yaşamın bize verilmiş endeğerli şey olduğunu düşünüyorum.Eskidende bunu biliyordum ama ne yapacağımı bilmez umutsuzdum.Secret bize yeni bir kapı açtı bizde içine girince biçok kapıya rastladık yavaş yavaş kapıları yokluyoruz.Sanada bu çıktığın yolda başarı diliyorum...Biz değişimlerimizi günlüklerimizde paylaştık ...

mavidag 05-03-2008 01:18 PM

art56art56

çok teşekkür ederim paylaşımlarınıziçin, bunları okumöak çok iyi geldi bana..
linkleri de okuyorum yavaş yavaş..sizlerin günlüklerinden de takip edicem bundan sonra daha sıkı..

dün kendimde şunu farkettim,ben olumlama yapamıyorum sanırım...zaten eskiden karamsar bir insandım,artık bu yönüm düzeldi sanırdım.,ama içten gelerek olumlu yönde cümleler kursam bile kendime hemen içimden bir ses onu negatife çeviriyor yada geçmişte olmamış olanları gözümün önüne getiriyor..tuhaf..kendim kabul etmiyorum iyilik ve güzelliği sanki, içimden ket vuruyorum istemsizce..tam olarak anlatabildiim mi bilmem..

benim hayatımda iki kilit noktası mesleğimde ilerlemek yani yılların verdiği duraksamaları geçmiş ve kendime aile kurmak mutlu ve huzurlu..bu ikisi önemli bende bu yöntemleri deniycem,sizlerin yardımıylada daha iyi öğrenirim ...

tam pano olmasada bişeyler bende hazırladım, bakalım neler neler olacak..
aslında benim siteyi bulmamda bir yerde böyle oldu..bir arkadaşım aracılığıyla
geleceğe vehayallerimize nasıl bir hayatımız olsun gibi,11 farklı başlıkta birer ikişer sayfa isteklerimizi yazmıştık bir deftere..arkasındaki birkaç gün burayla tanıştım..burası da bir rehber benim için,hedeflerime ulaşmada..

sağlık ,sevgi ve mutluluk sizlerle olsun..
görüşmek üzere.. hismiley

hayalayaz 05-03-2008 01:49 PM

burreciğim telkinlerde bir olumlama, ve entellektüel zihnimiz onları etkisiz hale getirmesin diye subliminal dediğimiz sistemde hazırlanıyor..merak etme hepimiz senin gibiydik, ve hala bu tavrı tamamen terk edebilmiş değiliz..beynimizin bir yanı kalk gidelim diyor öbür tarafı mok yeme otur diyor..bunu tamamen ortadan kaldırabilirmiyiz..inşallah bütün çabamız.. çünkü düşüncelerimizin hayatımızı şekillendirdiğini biliyoruz..benim beynim ikili konuşmalara başladığında ben olumsuz tarafa kapa çeneni diyorum..bunu tekrarladığı müddetçe bende tekrarlıyorum..ve ona sen yanlış düşünüyorsun..doğru olan benim söylediğim diyorum..olumlu düşüncemi tekrarlıyorum..ve doğru olan bu diyorum..zihnimizi yeniden şekillendiriyoruz..kolay olmasa gerek ama şöyle bir bak..kolay olan neye el attıkki biz..ama el attığımız her şeyi başarmışız bunuda başarırız..başardıklarımız başaracaklarımızın garantisidir..saygılı sevgiler..

mavidag 07-03-2008 03:33 PM

içimde sebebsiz umutsuzluklar,bir darlatı kasvet var..
hayattan memnun olmamak had safhada sanki..halbuki aylardır aynı hayat ..bu kadar mutsuz değildim,alışmıştım götürdüklerine getirdiklerine ..ama sebebini çözemediğim bu sıkıntı nedir bilmiyorum..

değişimin sancıları belki..
bazen yıllar önce pembe hayaller kurabilen halimi özlüyorum..
şimdide var hayaler ama bir diğer yanındada kırıklıklar olunca ,ne yazıkki birşeyler eksik kalıyor..

dedim ya ,canım sıkkın..monotonluk sıktı...isteklerime ulaşamamak yordu..hatta istemek bile yordu..Allaha isyan da etmek istemiyorum ama..

bir taraftan da değişiyiorum gibi geliyor ama daha tam aktiflik hayata geçirme yok bişeyleri..sadece düşünüyorum anlık oda..
dün içimden moralim bozuk dedim,sonra yok bunları söylemiycem moralim bozuk değil diye değiştirdim iç konuşmamı sonra bunuda beğenmedim mpralim iyi diye telkin ettim kendimi,olumlama bu mudur ?
bir yerde de kendimi yalanlarla mı kandırıyorum acaba diye düşünüyorum..

hayal panomu yada sayfamı diyeyim asacağım bir yer yok..bende planlarımı yaptığım defterime yapıştırdım ,daha neler var ilave ediceğim...

zinde uyanma telkini işe yaradı,erken kalkmayı başırıyorum birkaç gün içinde uyanık kalmayı da başarırım inşallah.şimdilik evde bir kaç tur atıp tekrar yatıyorum..işimin olmaması çok zor..en büyük sıkıntı bu zaten ..aman bu konuyu anmıycam bir daha..çok bozuluyorum..allah sağlık versin,olmayınca gördük neler oluyor..

hayat güzel güzel olmasına ama ,ben üzgün ve süzgünüm... sad456

smyrna 07-03-2008 04:17 PM

sevgili burre biraz geç de olsa yeni fırsat bulup okuyabildim günlüğünü. bende telkinlere başlayalı 1 ay kadar oldu. genel olarak keyfim yerinde çok şükür ama arada öyle dalgalanmalar oluyo bende de. ama önceleri daha uzun sürerken şimdi daha çabuk normale dönebiliyorum. yani olumsuz düşünceleri olumlularla daha kolay değiştirebiliyorum artık. sanırım zamanla daha da iyi olacak herşey.

bazen bende senin gibi düşünüyorum. herşey çok kötü de ben kendimi kandırıyorum gibi geliyo. ama böyle düşünmemek lazım. aslında sahip olduklarımızla da çok şanslıyız. senin de dediğin gibi sağlık çok önemli gerçekten. tabi zaman zaman bu tek başına yeterli gelmiyo insanın iyi hissetmesi için. ama bu dalgalanmalar da normal bence. bütün duyguları yaşamak normal olan. herşey insanlar için. üzüntü de sevinç de. içinden hep güzel şeyler geçirmek iyi bişey elbette. ama dediğim gibi bu bazen yeterli olmuyo. sanırım öyle zamanlar da da biraz akışına bırakmak lazım. yani sürekli iyi hissetmek zorunda diiliz. arada bir kötü de hissedebiliriz. sende zorlama kendini bence. seni yanlış yönlendirmek de istemem ama ben böyle yapmaya çalışıyorum. fazla sorgulamadan duygularımı yaşamaya çalışıyorum tabi aşırıya kaçmadan. ki zaten o olumsuz duygularda çok aşırı olmuyo. kendimi hırpalayacak kadar olmuyo yani. onun için öylece yaşayıp geçmesine izin veriyorum sadece.

bilmiyorum bunlar sana yardımcı olur mu biraz dağınık yazmış olabilirim. ama en azından yalnız değilsin bunu bil ark5

sevgiler kiss3

hayalayaz 07-03-2008 05:36 PM

burreciğim içinde bulunduğun ruh hali normal..dalgalanma diyoruz ya o, olsa gerek..yanılıyorsam affet ..yazmadığın için böyle düşünüyorda olabilirim..ancak galiba şunu yapmıyorsun..müzikleri dinliyorsun..okey..ama bir eylemsizlik seziyorum doğrumu? yani müziklerin etkisini göstermesini bekliyorsun..eğer öyleyse, otur bir eylem planı yap..hazır evdesin..çalışmıyorsun...sıkıntılar bastımı at kendini dışarı..ben, bana soldan soldan gelmeye başladılarmı, öyle yapıyorum, atıyorum kendimi çocuk parkına..o, köftehorları seyrederken..ohhh hiç birşeyim kalmamış..çünkü çocuklar oynarken akşam yiyecekleri ekmek varmı, yokmu, umurlarında değil..onlar oynarken saf mutluluk oluyorlar..onları seyretmek çokta öğretici oluyor..dene bakalım bana iyi geldiği gibi sanada iyi gelebilir..hatta benim yaptığımı yap...onlarla beraber oyna...mutluluk sürekli değil burreciğim..zaman zaman gelen ve giden bir duygu...ama tatmin sürekli..hayatın seni nasıl olursa tatmin eder onu düşün..çokmu konuştum? iyilik istiyorum hepimizin iyi olmasını istiyorum bunu hak ettiğimizi düşünüyorum ondan..saygılı sevgiler..

mavidag 07-03-2008 07:21 PM

çok konuşmak ne demek hayalazcım, çok güzel konuşmussunuz hep konuşun :)

çok doğru tespit, eylemsizlik hemde baştan sona..utanmasam yataktan çıkmıycam tümgün..dün biraz gezdim,üç gün dışarı adım bile atmamıştım..

yani böyle..yarın daha iyi şeyler yazabilirim umarım..

mavidag 09-03-2008 08:05 PM

bugün küçük ama güzel şeyler oldu benim için..

birine yeni ders vermeye başladım,orda misafir olan bir kızda ailesi ile konuşup ders almak istediğini söyledi..sevindim ne bileyim..belki olur belki olmaz ama hayatımın bu dönemindede elimden tek gelen ders vermek..hem biraz maddi kazanç oluyor hem zaman geçiyor..şimdilik kendi mesleğimi yapamıyorum güzel bir iş bulana kadar..
onunda zihnimde canlandırmasını yapıyorum yani hatta fabrika ,desen tasarım stüdyosu evimde falan biraz fazla büyük biliyorum..hayali bile güzel..

shamanic 09-03-2008 09:11 PM

burrecim canım.. yaşadıklarını dönem dönem hepimiz yaşıyoruz .. yaşadık.. yaşayacağızda.. wave

hayat aynı çizgide olmaz herzaman içinde her şey var.. biz herşeyiz.. her şey bize dahil.. biz herşeye dahiliz.. b456

nedir mutluluk... yataktan çıkmak için gerekli olan ittirici güç nedir..

neden bu kadar kolay vazgeçeriz herşeyden.. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/070.gif

neden olmayana yönlendiririz tüm enerjimizi ve neden olanların farkında olmadan yitip gitmesini seyrederiz günlerimizin..
yada gelecek olana inanmayız.. kaybettiğimizde öncesinde bizde değildi ama o da bize geldi ve belkide görevini tamamladı daha iyisinin bize
gelmesi için gitti..

bu kadar bolmudur zamanımız.. önemsizmidir isteklerimizin karşısında akıp giden geriye gelmeyecek olan zaman..

neden diye düşünürken nelerden vazgeçtiğimizin ah bir farkında olsak..

güneşin doğuşunu selamladın mı hiç... ya dolunayın güzelliğine hayran olup ağladınmı..
bir çiçeği eline alıp çiçek oldunmu onunla birlikte..
gözlerini açabildiğin için şükrettinmi.. ya görebildiğin için..
ya isteyecek dile sahip olduğun için.. bir elmayı ısırdığında tadını aldığın için mutlu oldunmu..
uykun geldiğinde yatacak bir yatağın olduğu için.. yada seni sevgiyle ısıtan yorganına teşekkür ettinmi..

istediğin anda bilgisayarından seni seven yüzlerce insana..
milyarlarca bilgiye ulaşabilecek olmanın verdiği keyfi tüm hücrelerinde hissettinmi..

yıkanırken seni arındıran suyu tüm hücrelerinde hissettinmi.. su oldunmu hiç.. kendi üstüne yağdınmı yağmur gibi..

mutluluk nedir.. hiç düşündükmü.. ttli3

bu günümüzün güzel olmasını istiyorsak dünümüzü ..
yarınımızın güzel olmasını istiyorsak bu günümüzü değiştirmeliyiz...

değişimi istemek ile değişimi kabul edip yaşamak çok farklı şeylerdir tatlım..

yarının çiçekleri bu günün tohumlarında gizlidir..

bu gün neler ektin bahçene.. yarın nelerle karşılaşacağını merak ediyorsan bu gününü nasıl geçirdiğine bir bak kuzum..

şimdi tekrar düşün.. yarının için bu gün neler yaptın.. kiss3

http://img257.imageshack.us/img257/6082/bjs8erfrpe0.gif

hayalayaz 09-03-2008 10:03 PM

aslında geçti gitti o günler ama yalnız olmadığını söylemek için anlatayım..oğlum 2000 yılında mezun oldu üniversiteden..sordu anne askeremi gideyim yüksek lisansmı..aman oğlum askerlik kaçmıyorya, yüksek lisans yap dedim..yeni iflas etmiştim..depresyonun diplerinde yaşıyordum..oğlumun eve dönüşüyle hayata bir ucundan tutunmaya çalışıyordum..sıfır lirayla yüksek lisansa başadı..parttime iş arıyor..bulamıyor..öyle bir durum yaşıyoruzki yaşar holdingin sahibi selçuk yaşar torpil yaptığı halde pınar su ürünlerinde oğlum iş bulamıyor..her yerden destek var ama iş yok..bir gün oturdum..ne yapsam..elime nasıl geçtiyse biraz param var..oğluma sordum..bak ben bir şeyler dikip satabilirim ama ya oturucam dikiş dikicem yada bir şeyler alıp satıcam..bir şeyler alıp satmaya sermaye yok..ben bokser diksem sen satarmısın..satarım dedi.. ben evde bokser diktim oda ege üniversitesinde proflara, öğretim görevlilerine sattı..ben üniversite mezunu çocuk,üniversitede don satıyor diye üzüldüğüm zaman..aman anne egede kim ne renk don giyiyor biliyoruz işte diye beni rahatlamaya çalıştı..hayat inişli çıkışlı..mutluluk o, zaman için, bizi utandıracak bir şey yapmamaktı..ana oğul elele vermek ve zorluklara karşı birlikte olmaktı..şimdi geçti o günler çok şükür..şimdi o günler geçtiği için mutluyuz..yeni günlerde daha iyi şeyler yapabileceğimizi bildiğimiz için mutluyuz..mutlu olduğumuz için yarın yine mutlu olacağımızı biliyoruz..seni alkışlıyorum.kutluyorum...boş oturmuyorsun yaptığın her işi benimseyerek ve çok iyi yap balım ..her gün daha iyisine gebe..her gün, yine yeni ve yeniden mutlu olacak sebepler doğuyor..daha fazlasına layık olduğunuzu biliyorum..ve yaradandan bunu istiyorum sizin için...

mavidag 12-03-2008 08:57 PM

Bugün ayna egzersizi yapmaya karar verdim..hiç daha önce kendimle konuşmuşluğum yoktur ayna karşısında..bazen bakarım uzun uzun ama sadece düşünürüm biraz kederlysem kendimi hayatımı,olanı biteni gibi..ama hiç konuşmam..

geçtim aynanın karşısına ve dendiği gibi olumlamalar yapayım dedim..faydalı olduğu çok yazılmış.ve ne farkettim biliyor musunuz ? aslında bir iki gündür başka yolalrdanda bunun farkına varmaya başlayarak garipsemiştim..
aslında ben kendimi hiç sevmiyorum çok şaşırdım,,sevmek demeyeyim de kabullenmek..kendimi olduğum gibi kabullenmiyorum..olumlamalar yaparken yüzümün kasılmasından ,gerilmesinden ve o donuk gözlerden anladım..sanki bir başkası ile konuşuyorum,bir yabancı..aynada bir yabancı var..hiç tanımadığım ve görmektende hoşlanmadığım biri..halbuki ben kendimi hep sevdiğimi söylerim..
değilmiş ama ..hangisi doğru hangisi yalan..şaşırdım..
hissettiğim yoğun bir başarısızlık hissi var,,okul hayatım tüm öğrenim yılları süperdim,ama gelki iş hayatına evdeki hesap çarşıya uymadı ve hayat bana mezuniyet sonrası ciddi bir sağlık sorunu sundu..zincirleme olaylar ardından da..

off ,bilmiyorum kafam yorgun ve karışık..bu yaşadığım çarpıcı bir gerçek..ben kendimi kabullenmiyorum,kendimden madden çok iyi yerlerde olmayı beklemişim ve bu olmadığından suçlamışım,belki hala da yapıyorum bunu ,örtüler kalkmaya başlayınca neler çıktı..verdiğim hiçbir savunma bu suçlamayı unutturmamış..
dün bilinç altıyla ilgili forumlar hayal mühendisliği kitabını görünce yeniden onu okumak istedim..çok yıllar önce almıştım,ama pek anlamamıştım hastaydım zira..tam sağlığa kavuşmadan beynim okumak iyi değildi..
ordaki alıştırmaları yaparakda okudum ,ondan mı bilmem çok yorgunum,ve gece kabus gibi bir rüyayla uyandım..sonu korkunçtu,az kalsın hırsızlık yapacakmış..o duyguyla uyandım,ama ortada ne bir obje ne para var çalınacak..ben sadece arkadaşlarımla kapının önünde beklerken ayrılıp onun evine giriyourm ve garip bir hırsızlık hissederek uyandımsanki öyel yapmak için girmişim o eve..uzun süre kendimi kötü hissettim dalamadım tekrar uykuya..hep girdiğim bir ev..ya ne kötü hiç böyle bir rüya görmemiştim..
bugün birde yine meslek hesabı verdimadeta ,konu komşuya..şunu olsaymışım bak..ya bıktım artık..ailemsağolsun etrafı da benzetti heralde kendine ki,bana böyle deme hakkı görüyor insanlar..kendi çocukalar kaç yıldır sınavı kazanamazken..diyivericem sizinkiler olsun o mesleği..bunaldım..ben seçtim ben okudum,hiç pişman değilim..
belki bundan dolayıda kendimi suçluyorum,belki sağlık sorunlarımdan dolayı da..
yani ne bileyim..
biraz deli saçması gibi oldu bilmem.
yazmak rahatlatıyor işte..
elime kalem alamıyorum,günlük defterime yazamıyorum hep alıştığım bıktım hayattan şu olmadı bu olmadı yazıcam ya ondandır..

buraya yazınca en azından birileri yorum yapıp bana faydalı oluyor...

hayalayaz 12-03-2008 09:19 PM

neden söylemiyorsun..hatta bunu avaz avaz bağırarak yap..sen üniversiteyi okumuşsun..başarılı bir öğrenim eğitim dönemi geçirmişsin..hemde hasta halinle bir şeyler yapmaya çalışmışsın..bütün bunları takdir edecek anlayışa sahip değillerse..onların kulaklarını ve gözlerini açmak sana, düşer..
bu hayat senin hayatın..onu nasıl dolduracağına ancak sen karar verirsin üçüncü kişilerede, verdiğin kararlara saygı duymak düşer bunlar senin annen ve baban dahi olsalar..
yalnız bunu yapmadan ayna egzersizlerini yap...önce kendi kendini yeniden inşa et...başkaları veya sen, seni nekadar, yıktınız bilmiyorum..gerekirse o yıkıntıları tamamen iptal et ve kendini yeniden yapılandır..her zaman yeniden başlama imkanımız var..kendine güven hayatın boyunca başardıklarına odaklan ve kendini tebrik et..bunu devamlı yap..ben seni hiç görmedim..sadece yazdıklarından bana aktarabildiğin enerjini hissediyorum..ve seni temin ederimki bu enerji muhteşem..bunun kıymetini bil..ve iki üç düşüncesiz insanın lafıyla enerjini düşürme..sen buraya daha yeni geldin çok değil bir kaç hafta sonra kendini tanıyamıyacaksın..siteyi dolaş, adını öğrenipte ulaşamadığın bilgiler olursa açıkça sor..bilen bildiği kadarıyla sana koşacaktır..ayrıca buraya yazıp bizim desteğimize güvendiğin için teşekkür ederim..biz daima yanındayız..saygılı sevgiler..

shamanic 13-03-2008 12:38 AM

burrecim öyle güzel gelişmeler yaşıyorsun ki aslında bu sorgulamaların sonu ferahlığa çıkacak ..
doğru eylemlerde bulunduğın takdirde..

ayna çalışması yaparken bazen aynadaki senden kendine bak.. enerjini kendine döndürmüş olacaksın ve
hissetiklerine çok şaşıracaksın..
mutlaka devam et tatlım öğrendikelrine.. ve isteyerek şevkle uygula.. bilki diledikelrin gerçek olacak..

aslında annen ve etrafındakiler değil seni eleştiren ve onlara bu sözleri söyleme fırsatı veren annenler değil sensin..
suçu başkalrına atarak kendi eylemlerimizin sorumluluğunu almaktan korkarız..

hele sen bi emin ol kendinden.. yaptıklarına güven ve kendini öv..
davranışlarından bakışlarından özgüven fışkırsın.. bak bakalım o çok konuşanlar sana tek bir kelime
söyleyebiliyolar mı..

rüyana gelince zamanla en güzel yorumları sen getireceksin ama ben için ferahlasın diye bi parantez açayım..
hayr olsun hayırlara çıksın..
arkadaşın olarak gördüğün kişi aslında senin kendi içindeki yönlerinden birisi.. ve aslında sen kendi kendinden bir şeyler çalmaya niyetlendin..
nedir bu mesela.. şu anda yaptıklarını uygulayarak en iyi noktaya taşımazsan kendini.. kendi iyi günlerinden çalmış olacaksın..
bu elle tutulur bir şey değil ama geleceğin avuçlarının arasında.. buna dikkat çekmek istenmiş..

şimdilik bu kadar tatlım..
güzel haberlerini bekliyoruz..

sevgiler.. http://img148.imageshack.us/img148/8125/71162494aq8.gif

mavidag 13-03-2008 09:18 PM

çok sağolun hayalaz,shamanic,; gerçekten ayrıntıları yakalamamda katkınız büyük..

ayna çalışması yapamadım bugün ama, başka birşey farkettim, ben kendime acıyorum..öyle tuhafımki..kendimle ilgili bildiklerimi tersyüz eden yeni şeyler hissediyorum..bu keşifler doğru mu bilmem ama...

yıkmaktan bahsetmişsin ya hayalazcım,yıkmak ne kelime ben kendimi enkaza çevirmişim..bir arkadaşımın bir lafı vardı,insanın kendine yaptığını cümle alem toplansa yapamazmış diye,çok doğru..

daha çook yazıcamda pek zamanım yok birazda yorgunum..sırtımda felaket ağrı var,dayak yemişimgibi..bu dünkü gerginliğimin,ve sinir bozukluğumun etkisi bence..eve gelince kendimi sanki biri dövmüş gibi hissetmişitm,bugünde sırtımda hiç tanımadığım bir ağrı var...böyle ağrılarım olmamıştı hiç..çok germişim kendimi demek insanların yanında..

görüşürüz hismiley

mavidag 16-03-2008 07:22 PM

merak ettiğim bir konuda ,rüyalarımızı yazmak..bununla ilgil programlarda vardı eskiden tvde ama çok hatırlamıyorum neler anlatılmıştı..galiba benim okul yıllarımdı o zamanlar..

yazmak bize ne kazandırır, ben kendim bilinçaltı kodlarım şöyledir şeklinde ortaya çıkarabilecek bilgiye sahip değilim mesela..kendim yorumlayamam da..

bu çalışmayı yapan varsa, paylaşımını bekliyorum..
neler değişti ,rüyalarınıızı yazdıkça..ne gibi etkisi oldu ??

keops 16-03-2008 07:27 PM

Alıntı:

burre Nickli Üyeden Alıntı
merak ettiğim bir konuda ,rüyalarımızı yazmak..bununla ilgil programlarda vardı eskiden tvde ama çok hatırlamıyorum neler anlatılmıştı..galiba benim okul yıllarımdı o zamanlar..

yazmak bize ne kazandırır, ben kendim bilinçaltı kodlarım şöyledir şeklinde ortaya çıkarabilecek bilgiye sahip değilim mesela..kendim yorumlayamam da..

bu çalışmayı yapan varsa, paylaşımını bekliyorum..
neler değişti ,rüyalarınıızı yazdıkça..ne gibi etkisi oldu ??

rüyalarını yazarsan bilinçle bilinçaltı arasındaki iletişim gelişir
ve takıntıların yumuşar
kendi rüya tabirini oluşturmaya başlarsın..
bunun için 3-5 ay kadar yazmak gerekiyor

mavidag 18-03-2008 04:32 PM

pandoramanın kutusu gibiyim..
zenginlikle ilgli yazıları okudum,neler çıktı ,aslında istemediğimden zengin değilim..niye korkular var,,en başta insanlar beni param için sever,yok para kötüdür,beni değiştirir,yada benim işlerimhep ters gider ,kısmetsiizm..yani kendime bunları söyleye söyleye ne hale geldim..hayretler içindeyim..ilk defa bugün keşfettim bunları..

birde ayna çalışmalarında açılan kutular..artık biraz daha barışığım aynadaki yüzümle..gülebiliyorum ona yada güzel şeyler söylüyorum,takdir ediyorum..gerçi hala biraz yalandan gülümsemeler gibi ama ,yılların birikimi vaa r ,birden gitmezki...dün kendime baktım çekmeceden aynamı çıkarıp,birden aklıma gelmişti..yine donuk gözler,soluk bir ten..neden böyle donuk dedimkendime, birden kalbimden bir soğuk hava çıktı,hissettim..çıktı gitti..bıraktım aynayı..sonra düşündüm, ben herkese güleryüzlü,sıcakkanlı davranırken kendime neler yapmışım meğer,en büyük dostuma soğuk davranmışım,terketmişim,küçük görmüşüm,değer vermemişim
karşı karşıya geldiğimizde buzdolabı etkisi yapıyor adeta..birara özürler diledim aynadaki benden..evdekiler duysa varya ,kaçırdı bu diyecekler..
böyle işte tatlı kaçık bir ayna egsersizim var..sabahları da günaydın deyip gece yatarken iyi geceler,allah rahatlık versin demeyi unutmamaya çalışıyorum..aramız düzelsin ..

birde telkinleri danışmak istiyorum..ben çok az dinliyorum çünkü ağırlık yapıyor bana..şimdi listede ego, kendine güven,kilo verme,depr..dünde kaldı,başkalrının düşüncelerini ö. ve suçluluk bunu çok az dinliyorum..
bunların hepsini birden dinlesem olur mu ? birde erteleme,ve zinde kalkma var unuttum onları...
kafama göre seçiyorum dinliyorum..tümünü birden pek dinlemiyorum ,gün içinde dinleme saatim az,hatta bazen yok..dediğim gibi ağırlık hissi çok fazla,birde bazen sanki içimden çamurlar çıkacak gibi oluyor bazen..boğazımdan çıkıverecek gibi

shamanic 21-03-2008 03:34 PM

burrecim şimdi baktım 24 şubatta başlamışsın dinlemeye..

yani daha bir ay bile olmamış ve listenin maşallahı var.. üstelik çok aktif olarakta dinlemiyorsun... b456

senin vesilen ile tekrar hatırlatayım tüm dostlara..

evet subliminal telkinler dinlemek gayet pratik bir yöntemdir..
siz sadece müzik dinlediğinizi sanar alttan bir sürü direktif alırsınız..

şimdi olayı duyuyormuşsunuzcasına düşünelim.. dusun
bu duyduklarınızada hayatınıza tezahür ettirelim...

listede var 10 tane telkin... hiçbirisiniz gerekli süre dinlemiyoruz dolayısıyla gereken önemi vermiyoruz...

öncelikle hayatımızı masaya bi yatıralım..
ne istiyoruz..
ne bekliyoruz..
ve bu istediğimiz hedeflere ulaşmak için neler yapıyoruz..
kesin kalıcı ve hızlı çözümler istiyorsak..
bedenen ruhen zihnen aynı yönde hareket etmeli ve eylemlerimizi buna göre belirlemeliyiz..

görüyorum ki sen dahil bir çok arkadaşımızın sabır ve sistemli hareket etme konusunda eksikleri var..
bir an evvel olsun istiyorsunuz ama bu daha fazla gecikmesine sebep oluyor..
acele ettikçe geç kalmışlık hissiniz artıyor ve en sonunda bir çoğunuz bir çok yöntemi denedim hiç birisi bir işe yaramadı
diyerek bırakıyorsunuz...

değişimlerimiz liner yani düz çizgi şeklinde olmaz.. bu şekilde bir beklenti içinde olmak en büyük yanılgılarımızdandır..
değişim yukarı doğru hareket eden ve genişleyen sipral biçimindedir...
daima geniş açı ile hareket edilir.. aynı noktada olduğunuzu düşünseniz bile ilerleme yukarılara doğru devam etmektedir..
hatta siz hiç bir şey yapmasanız bile akış bu şekilde gerçekleşir..
bu durum bazen eskisinden hiç de farklı bir noktada olmadığımız izlenimini size verebilir ama
yeni enerjimiz eskisine çok benzediği halde artık farklı bir boyutta çok daha yüksek bir ferekanstadır..
sadece bu değişimin farkında olabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var o kadar..

enerjimizdeki değişimi çoğu zaman kendimiz farkedemeyiz... tıpkı bir anenin çocuğunun büyüdğünü fark edememesi gibi..
bu konuda dışarısı size ayna olacaktır... 98569

büyük değişimler olurken bir konu ile ilgili olarak .. egomuz değişmeyen yönümüze tutunarak onu yaşama aktarmaya ve sorun haline getirmeye
çalışacaktır.. böylelikle hem asıl değişimi baltalamış olur hem kendinizi kötü hissetmenizi sağlamış olur...

örneğim öfke sorunununa eğilen bir kişi bu konuda büyük yollar katederken bir anda bastırdığı
(yada farkında olmadığı / kontrol altında tuttuğunu sandığı )yeme dürtüsü ön plana çıkacaktır...
bu aşamalarda sabırlı olarak değişimin sürecini tamamlamasını beklemek gerekmektedir..
çünkü değişim her alanda kendini asl olandan başlayarak basamak basamak gösterecektir...

ama bu durumdayken birinci konuyu yarım bırakıp ikinci duruma yönelindiğinde 3. 4.
hatta hiç hasapta olmayan 5. 6. durumlar ortaya çıkacaktır..

onun için hedefe sadık kalınmalı...

bir çok problemin temelinde pozitif ego.. kendine güven.. ve gereksiz kendini suçlama sebepleri yatar...

bunun için bu telkinleri başlangıç olarak veriyoruz ve sabırla dinlemenizi öneriyoruz..
çünkü bu 3 duygu pozitif anlamda içsel olarak sağlamlaştığında kişi diğer telkinleri dinlemeye belkide hiç ihtiyaç duymayacaktır..

zaten kendine güveni geldikçe topluluk karşısında düzgünde konuşabilecektir..
zaten pozitif egosu arttıkça başkalarının düşüncelerini önemsemeyecektir..
zaten suçluluk duygularından özgürleştikçe depresif duygularındanda kurtulacaktır... v.b

bu örneği daha öncede vermiştim yineleyim..

taksiye bindiniz.. (bilinciniz)
şöför (bilinçaltınız)
gideceğiniz adres a noktası (hedefiniz ve ilgili telkinler)

siz adresi verdiğiniz anda o yola doğru hareket başladı..
karşınıza kırmızı ışıkta çıkacak.. yaya geçidinden geçenlere yol da vereceksiniz..
trafik bazı noktalarda sıkışacak ve ağır da ilerleyeceksiniz..
ama sabrederek o noktaya varmak sizin tek hedefiniz olduğu sürece..

taksiye binip 5 dk sonra şöföre vazgeçtim beni b noktasına götür..
yok oradanda vazgeçtim c noktasına götür diye habire yeni talimat verirseniz
en sonunda şöför sizi hiç bir yere götüremesiği gibi başlangıç noktanızdanda uzakta
bilmediğiniz bir noktada şaşkın olarak bakakalırsınız ortalığa...

yaşamımız bilinçaltımızın yansımaları...
hatayı nerede yaptığımızı bulmak için çok uzaklara bakmaya gerek yok...
neyi yaşadığımıza bakmamız yeterli..
yanlışsa eger yaşadıklarımız o zaman doğru davranmıyoruz demektir..

telkinleri dinlerkende aynı noktadan hareket ederek karar vermeliyiz...
hedefimiz ne belirleyeceğiz habire adres değişikliği yapmayacağız..
özellikle ana telkinlerle ilgili olarak doğru davranışları yaşamımıza yansıtana kadar sabırlı olacağız ve her yeni telkini eklerken
bana göre en az 1 - 1,5 aylık zaman dilimleri koyacağız ama bu süreleri kendinize göre belirlemek insiyatifi sizlerin elinde..

erteleme ve zinde uyanma telkinlerini ( zinde uyanma zaten akşamları dinlenecek )
bu söylediğim sıralamadan muaf tutuyorum çünki her ikiside kısa ve bana göre her gün dinlenilmesinde sakınca olmayan telkinler..

içsel konuşmalarımızla ve davranışlarımızla hedefimize sadık kalarak süreci hızlandıracağız..

umarım çok uzun tutmamışımdır..
çenem düştü galiba yine .. utananadam utananadam

sevgiler.. actionsmile

ikizruh 21-03-2008 04:32 PM

bu yanlışı bende yapıyorum sanırım bugün 15. günüm olmasına rağmen nerdeyse tüm telkinleri almışım listeye

gökhanavcı 21-03-2008 05:42 PM

alk78 hayat bir film bizim için oynuyor başaramazsan figüran rolü veriyo titrek sesle konuşmayı artık güven kendine releax ol rahat bak geçiyor günler hızla bu maratona yetiş geç kalma sakın ha vakit nakittir bu felsefe şaşmaz güven kendine sana kimse karışamaz sıfırdan başlamalı bence herşeye günden güne kazanıp yükselmeye çalışmak lazım ileriyi görmek için ben başlıyorum isterseniz sizde gelin YÜKSEL TÜR SENİN İÇİN YÜKSELMENİN HUDUDU YOKTUR .M.K ATATÜRK smiliyface

mavidag 21-03-2008 11:01 PM

çok güzel açıklamışsın shamanic, teşekkürler..

evet,sabırsız ve aceleciyimdir..aklıma gelen hemen olsun isterim..haklısın..
o halde , ego güçl..- --kendine güven, ve kısa telkinleri dinliyorum bir ay daha..sonra duruma göre ilave edeyim.. super

hismiley

shamanic 21-03-2008 11:04 PM

evet canım.. ark5
umarım açıklamalrım sen ve tüm arkadaşlara yararlı olur...

bana göre bu şekilde hareket etmeniz çok daha sağlıklı ver kalıcı sonuçlar almanızı sağlayacaktır...

sevgiler.. kiss3

mavidag 25-03-2008 02:55 AM

Rüyalarımı yazmaya başladıkdan sonra farkettim ki, çok fazla mutfakta geçen sahneler var rüyalarımda..hemen her akşam yada bir gün arayla..ya mutfaktayım,yada mutfak objeleri, çatal kaşık,çekmece,ne bileyim tabak vs..bunlar var..genelde tanıdığım mutfaklar..şimdiki evimin,daha önce yaşadığım bir evin,çok nadiren tanımadığım bir mutfak ...ama mutfak..çok tuhafıma gitti..belki bir haftadır yazıyorum rüyalarımı ilgimi çekti bu ayrıntı..
acaba insan benim gibi,ömrü boyunca hep kilo derdinde olup rejim yapınca mutfak mı kazınıyor bilinçaltına..
sayılar da çok fazla..yada rüya bir şey renkli bunu uyandığımda net hatırlıyorum..diyelim yeşil yada krem kıyafet..beyaz tabak..bu şekilde belli bir şeyin ayrıntısını iyi hatırlamış oluyorum..birde çiçeklerim olur mutfak kadar olmasa da..yazmaya başladığımdan beri rüyalarımı daha iyi hatırlaıyorum..bazen gün ortasında bile aklıma geliyor aaa ben şunu görmüştüm diye...eskiden böyle olmazdı..ya çok etkilenmiş olurdum hatırlardım yada hiç hatırlamazdım..
uykum kaçtı,aklıma rüyalar geldi yazayım dedim..uykularım çok bozuk ne olacak bilmem..telkinlerin dalgalnması bitmiyor bende..bugün gene dinlemedim bu yüzden..birden içime sıkıntı çöktü,nerdeyse imdat imdat diye bağırdım içimden..nerdeyse değil bağırdım resmen..sonra kalkıp oturdum bende.. bisiklet
spora başlamalıyım iyi gelir eminim..

olumlu düşünme bunu ne kadar başarıyorum bilmem..arada böyle yine kasvetlenince endişeye kapılıyorum ama ,zamanla olucak ,yılların kalıplaşmış alışkanlık ve düşüncelerini değiştirmek pat diye olmaz biliyorum ,sabırsızım dedim ya,hemen olsun başladığım..hemen sonuç alayım...
dışarda korkunç bir yağmur var..

en hoşuma giden değişim bende; zihinde canlandırma yapıyoruz ya,hayallerimiizi önceliklerine göre tabi imgeleme yapmaya çalışıyorum..bu çalışmayı yapmaya başladım ne zamandır..düşünceler organize oluyor sanki..aklıma gelen herhangi bir düşünce,yada başıboş hayaller diyorum ben, olduğunda şimdi bunu düşünmek bana ne kazandırıyorki niye bunu düşünüyorum diyerek lüzümsuz düşünceleri atmaya başladım..
yazımı okuyan bişeyler anlar mı bilmiyorum,karışık oldu biraz..gece 3 de ancak bu kadar oluyor...

neyse şimdilik hoşçakalın sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 PM.