| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili günlüğüm bugün aha pozitifim.zira derdimin kilo değil olumsuz düşüncelerde saplı kalmak olduğunu yeni yeni anlıyorum.şimdi aklıma gelen kötü düşüncelere bir isim verdim ve beynime girmeye yeltendiklerinde hemen dışarı dışarı diyip içeri almıyorum.geçmiş hatalarımı aklıma getirmiyor bu işi başaracağımı biliyorum.halen ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili günlüğüm bugün aha pozitifim.zira derdimin kilo değil olumsuz düşüncelerde saplı kalmak olduğunu yeni yeni anlıyorum.şimdi aklıma gelen kötü düşüncelere bir isim verdim ve beynime girmeye yeltendiklerinde hemen dışarı dışarı diyip içeri almıyorum.geçmiş hatalarımı aklıma getirmiyor bu işi başaracağımı biliyorum.halen fazla yiyiyorum ama artık dert etmiyorum.kendimi yemek seçeneklerinde özgür bıraktım.eskiden börek yapıp içinden kendime ayırır çayın yanında yerdim şimdi kendimden yasakları kaldırdım bende börek yiyiyorum hedefim sağlığımı düzene koymak.hele birde forumda sağlıklı yaşamanın başarıyı tetiklediğini okumak benim derdimin ne kadar küçük olduğunu anlama ma yardım etti.zira şu anda zaten yapmam gereken şey sağlığıma özen göstermek gerisi hayli hayli geliyo.... gün içerisinde ben güzel kadınım ince ve zarifim diyerek geziyorum .aynaya bakınca da kendimi daha zayıf görmeye başladım. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili günlüğüm bugün aha pozitifim.zira derdimin kilo değil olumsuz düşüncelerde saplı kalmak olduğunu yeni yeni anlıyorum.şimdi aklıma gelen kötü düşüncelere bir isim verdim ve beynime girmeye yeltendiklerinde hemen dışarı dışarı diyip içeri almıyorum.geçmiş hatalarımı aklıma getirmiyor bu işi başaracağımı biliyorum.halen ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi