![]() |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Hayırlı olsun günlüğünüz ;)) |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Alıntı:
|
|
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Günlüğün hayırlı olsun canım benim... |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Bugün rüyamda doğum günümmüş pembe framboğazlı bir pasta geliyor önüme sonra ne olduysa o arada ben birileriyle konuşuyormuşum bir dışarı çıkıp geliyorum. Bana pasta kalmamış çok üzülüyorum. O can sıkıntı ile kalktım. Telefonu 7:45 e kurmuştum yine kapatım 10 dakika ileriye kurdum. Öyle öyle derken 8:10 da kalktım ve çayı koyup kahvaltıyı hazırlayı banyo yaptım.Annemi kaldırdım. Birlikte kahvaltı yaptık. Canım sucuklu yumurta istemişti. Ekstradan onu anneme yaptırdım. Heralde içimden doğumgünü üzüntüsünü atmak istedim. Ben evden çıktığımda yine saatler 8:55 i gösteriyordu. Arabada giderken latin şarkıları eşliğinde bazen sesli bazen içimde olumlama cümlelerini geçirdim içimden. "Ben su içmeyi çok seviyorum" "Ben saygıyı hak ediyorum" Ben saygılıyım. Benim fikirlerim özel. Herkes benim fikirlerime saygı duyar. Benim fikirlerim dinlenir. Ben de başkalarının fikirlerini saygıyla dinlerim. Böyle devam ettim yola ve işe geldiğimde saatler 9:15'i gösteriyordu. Saatlere takılmış durumdayım. Geçen sene 9a doğru işe varırdım hatta bazen 8buçukta bile iş yerinde olduğum olurdu. Uyanmakta zorlanıyorum. Bir ses yastığa gömül diyor sanki. Ben o sesle kavga edip zor üstesinden geliyordum ama başarıcam. Daha doğrusu onun olumlamasını bugün eve giderken sürekli söyleyeceğim bakalım neler olacak? Mesela su içmiyordum bir bardağı zor içiyordum hergün.Şimdi önümde su sürekli çay içer gibi içiyorum bunu başardım. Ertelemeyi bırak telkini işe yarıyor:) |
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Dün Ay taktikleri kitabını bir çırpıda okudum iş yerinde. Bugün anladığım kadarıyla ay kovada kova burcunun iyimserliğini alırmışız. Hava daha parlak olurmuş. Daha sosyal olmak istermişiz. Sonraaaaa başka neydi hymmm buldum yağlı yiyecekler tüketebilirmişiz faydalı olurmuş ama yağlıyı yememesi gerekenler yememeliymiş. İlişkilerle ilgili konuşkan olunurmuş ama biranda tartışmayada açık olunurmuş. Öğrendiklerim bunlar:) Bugün dünden daha iyi orası kesin. Çünkü dün oğlaktaydı. Oğlak ilişkilerde mesafe olmasına sebebiyet verirmiş. Hava daha kuru ve soğuk olabilirmiş doğru öyleydi:) Dışarı çıkmak istemeyebilirmişiz ama iş konularında başarılı olurmuşuz. Oğlak günlerinde yani dündü insanın canı biraz daha tuzlu yemek isteyebilirmiş. Tuz faydası olsada bugünlerde. Dikkat etmesi gereken tansiyon hastaları yememeliymiş. Yurdahal hanım buralardaysa doğru mu öğren mişim acaba ona sorabiliriz:) |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü işte beklediğim günlük sevincli sonunda açılmış yihuuuu happy6 başlık da çok ilginç olmuş canım...resmen içeri gir beni oku diye çekiyor insanı y789 hayırlı olsun günlüğün canım..içi mutlulukla dolsun uy897 en baştan okuyum bakayım neler yazmışsın...y789 |
işleri yarım bırakma huyu herkesde var..lütfen bu huyu kişisel olarak algılayıp da kendini üzme canım actionsmile her başladığı işi bitiren insanların sayısı eminim ki çok azdır bu dünya üzerinde...ve özellikle de başlanılan bir iş eğer doğru değil de yanlışsa tabi ki kararını değiştirip vazgeçmek yarım bırakmak doğaldır...tünelin ucunda ışığı göremiyorsan aynı yolda ısrarla yürümek zaman kaybından başka birşey olmaz y789 tabi ki kararlılık, sabir ve azim çok önemli şeyler...yukarıda söylediğim şeylerin en ilk engelde o yoldan dönüp bırakmak lazım gibi bir anlam çıkarılmamasını umuyorum utananadam renklerin çoğunu tamamlamışsın seni tebrik ederim blissy belki günlüğüne katılan arkadaşların arasında turuncu ve çivit mavi olanlar da vardır ve öyle olduklarını henüz kendileri bile bilmiyordur..ne dersin ? sevincli |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 PM. |