![]() |
Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Bende öyle yapıyorum.Gece dinliyorum pinnko.Bu şekilde hoşuma gidiyor. |
Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Yarın sabah güne saat 6 da başlamayı diliyorum.Saatleri kurdum.(cep+çalar saat).Bunu alışkanlık edinmek istiyorum.Çok hoşuma gider güne olabildiğince erken başlamak.Bunu başarabilirim biliyorum.Ama içimde istek ve heyecan olduğunda uyanmak daha kolay.Tersi durumlarda ise saati kapatıp; uyanmam birşey değiştirmeyecek psikolojisinde olabiliyorum.Yarın için herkese güzel bir gün diliyorum.Huzur içinde uyumaya gidiyorum şimdi. |
Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Ne güzel dilekler. Sabah Güneşin Işıkları İlk Önce Seni aydınlatsın. |
Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Şuana kadar günüm hiç fena geçmedi.Ama yatana kadar daha yapacak çok şey var programımda.Hafif bir karamsarlık hissediyor olsamda programıma uyacağıma söz veriyorum.Bu duygu şeytanın ta kendisi.Kovuyorum onu içimden.Çünkü yıllarca bana engel oldu yapmak istediklerimde.İzin vermeyeceğim sana.Şimdi kalkıyor, harekete geçiyorum :) Bu arada ben bugün kendime güvendiğimi hissettiğim gibi etrafımdaki insanlara da bu şekilde yansıdığımı düşünüyorum.Adımlarımdaki gücü hissederek yürüyordum.Bu zaten zaman zaman yaşadığım bir duyguydu.Ama benim amacım bunun sürekliliği.Telkinlere ve kendine inanmaya devam. |
Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Yapmak istediklerim için bir program yaptım.Bu programın ancak bir kısmını yetiştirebiliyorum şimdilik.Yani tam istediğim kadar performans gösteremiyorum.Zamanla düzelir heralde.Daha geç yatıp erken kalkmak ve az uyku ile idare etmek istiyorum gün boyunca. |
Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Evet yine güzel bir gün.İçimdeki güveni hissediyorum.Programıma başlayacağım biraz sonra.Hergün daha iyiyi gidiyorum.Ama istikrar çok önemli hemde çoook. |
Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Alıntı:
|
erken kalkma fikri gerçekten de tüm sorunları düzeltme çalışmasının ilk başlangıç noktası.. birnevi yolculuğun ilk adımı yani...bunu çok güzel yakalamışsın 956k zamanı doğru kullanıp kendimize yetirmeliyiz ki daha çok problemi daha az zamanda çözebilelim değil mi ? y789 |
Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Katılıyorum canım.Erken kalkmak beni müthiş mutlu ediyor ayrıca.Çünkü güne erkenden başladığımda yapmak istediklerimin çoğunu erkenden halletmiş oluyorum ve sonradan herhangi bir engel çıktığında da bu umrumda olmuyor çünkü ben zaten yapmak istediklerimi halletmişim.Sonra içimde heyecan oluyor.Kendime daha çok saygı duyuyorum çünkü uyanmak ve güne erken başlamak için kendime söz geçirebilmişim.Hedefim kaçta uyursam uyuyayım saat 6 da ayakta olmak.Bu belki abartlı bir durum olabilir ama gönlümden geçen bu.Şimdilik elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM. |