Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   MELEK78'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372805-melek78in-gunlugu.html)

melek78 09-08-2009 10:38 PM

MELEK78'İN GÜNLÜĞÜ

Merhaba sevgili arkadaşlar bugün aslında ikinci günüm sayılır.Hergünümü her zaman yazmayı planlıyorum ama önce ertelemeyi bırak telkinleri dinlemem lazım yoksa bunu da ertelerim. y789
Sevgili Suzzy nin günlüğü 2007 de açılmış nerdeyse 2 yıllık bir günlük şimdi onu okuycam bakalım feyz olur benim için belki

Dün ilk günüm sayılırdı sabahtan gece yatana kadar bütün ücretsiz telkinleri dinledim.Karışık sıralarıyla sadece herkesten uzak olsun 'kanser' le ilgili olan telkini dinlemedim.Çok şükür öyle bir rahatsızlığım ya da etrafımda öyle bir hastalığı olan yok ve benim çok gerilmeme sebep olacaktı,onu dinlemek istemedim o yüzden ve diğerlerinin hepsini gece yatana kadar karışık sırayla dinledim.Sonra sevgili Suzzy'nin tavsiyesiyle ego ve suçluluk telkinlerini gece yatarken açtım ve öyle uyudum.Ama dünüm baya zor geçti.Resmen lohusalı kadınlara benzedim.Saçma sapan herşeye ciyak ciyak ağladım.1 yıl öncesine bile dayanan konuları durup dururken gündeme getirip çıngar çıkardım desem yeridir annem psikopata bağladığımı düşündü bir ara y789Neyseki bugünüm harika geçti kafamda fikirler var bu telkinleri dinlemek yanında kendi ihtyaçlarıma göre metinler yazıp onları kendi sesimden pc ye kaydedip dinlemeyi planlıyorum.Bunda da şimdiki zaman kipini kullanacağım sanırım.Cümleleri kurarken henüz karar aşamasındayım.Faydalı birşey mi olur yoksa beyhude birşey mi olur karar veremedim daha.Fikirlerinizi,tavsiyelerinizi beklerim bu konuda da
Hepinizin size hayır getirecek hayallerinizin gerçek olması dileğiyle

yasal06 09-08-2009 11:34 PM

Cevap: MELEK78'İN GÜNLÜĞÜ

merhabalar melek78.. hep güzel haberlerini almak dileğiyle, günlüğün hayırlı olsun..

melek78 09-08-2009 11:36 PM

Sevgili yasal06

Teşekkür ederim arkadaşım dilerim hepimiz için herşey çok güzel olur.

sudem8 10-08-2009 12:55 AM

melekçim telkinleri ilk başlarda karışık dinlemen belki sakıncalı olabilir.ilk önce suçluluk ve ego ilk iki hafta daha sonra diğerlerini ekleyebilirsin.ama suçlulukla ego mutlaka listende olsun.bu konuda bilgi edin mutlaka öyle başla telkinlere...sevgiyle kal.O0

yeni bir hayat 10-08-2009 02:13 AM

Merhabalar melek78,

Günlüğün hayırlı olsun..http://img406.imageshack.us/img406/3751/55937325ex9.gif

Kendini geliştirdiğin, farkındalıklarının arttığı haberlerinle dolsun taşsın..

Telkinlerin ilk etkilerini görmeye başlamışsın,çok güzel..Dalgalanma sürecinin geçici olduğunu da biliyorsundur..Çok yakında güzel sonuçlar almaya başlayacaksın..

Olumlamalardan faydalanman da çok faydalı olacaktır..

Güzel haberlerini biz de merakla bekliyoruz..

Bu arada yazarken küçük harfleri kullanırsan seviniriz..Böylece değiştirmek zorunda kalmayız.."Forum kullanımı"na bir göz atabilirsin..

Sevgiler..actionsmile

suzzy 10-08-2009 09:21 AM

harika bir günlük olmuş melek'cim....nihayet....sevincli

artık harika değişim haberlerini buradan takip edebiliriz...

ben yaklaşık 2 yıldan fazladır forumda üyeyim...günlüğümü çok düzenli yazamadım...ama bazen acı bazen tatlı...

bişeyler paylaşmaya çalıştım ordan...http://s2.rimg.info/04ed27ee68e8202f...d5d24cff0b.gif

melekcim günlüğün tekrar hayırlı olsun...güzel haberlerle dolsun...

sevgiler...actionsmile

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...bna73841p9.gif

not..(canım forumda küçük harf kuralı var...dikkat edersen seviniriz...)12389

melek78 10-08-2009 11:51 AM

sevgili sudem çok tesekkür ederim arkadasım
yeni bir hayat tesekkür ederim büyük harfler için özür dilerim
sevgili suzy tesekkür ederim.büyük harf takıntımda vazgeciyorum :) ikide bir uyarı almakdan yoruldum ama alışkanlık işte :) bu arada senin bzozdağa gittini okudum bir ara günlüğünde sanırm biz senle yakınız

sevgili ve pek muhterem günlüğüm :) diyomuşum
dünüm gayet raha geçti ilk iki telkin olan ego ve sucluluklla günümü gecirdim araya reklam olarak ertelemeyi de aldım arada sırada bu ego olan beni ukala bişey yapmaz umarım böyle hiç huyum olmadıgı halde dün kendimi havalı havalı konusurken buldum :) erteleme telkininin bana daha süratle işe yaradıgını düşünüyorum aylardır yapmam gerken bir programı kendi kendime yaparken buldum bayada basarılı bişey oldu acıkcası günlük saatler içindede aman sonra yaparım dediğim yüzlerce sey vardır annem hep derki dünyada iş olduğunu bilseydin dünyaya bile gelmicekmişssin :) o kadar tembelim yani buna ragmen 2 gündür günlük yasamımın iç,inde ertelediği üşendigim tembellik ettiğim küçük küçük şeyleri tamamen bitirdim atıyorum kitaplığa düzen vereceksem en ufak parcasından basladım gittim geldim el attım gittim geldim biyerini düzelttim soncuta baya güzel oldu bitti kendimi alkısladım :) şimdilik durum bu :)

sevgiler

elccy 14-08-2010 11:10 AM

O0Merhaba Melek78
Harika bir yoldasın. inan bana yazmaya başlayınca bırakamayacaksın. burası veya özel defterin faretmez,senin mabetin gibi bişey olacak.yazmak ,seni dinleyen ve dinlemekten hiç bıkmayan çok sıkı bir dost gibidir. . saçmada olsa yaz yaşadıklarını,duygularını.. kimse sana nobel ödülü fala vermeyecek ya :)))s456

Bu arada kendine yazacağın olumlamalarda senin isteklerin ve hayallerinin sağlığını iyi olması ile alakalı olmalı ki söylerken yada dinlerken kalbin de istekle inanamalı ve inşallah diyebilmeli,beyninde filim karesi gibi olacak olanlar canlanmalı(imgeleme yapmak) ..işte o zaman çalışacaktır ve evren sana dileklerini getirmeye başlayacaktır.. ama lütfen hep olumlu şeyler yaz,içinde olumsuz kelimeler olmasın ,kızmak yok gibi... onun yerine hep mutlu ve şefkatliyim olabilir mesela...
öff çok gevezelik yaptıysam affola...

İyiki varsınız dostlar ki dertleşp paylaşabiliyoruz..

Sevgi ve ışıkla kal sevgili Melek78

ElçinO0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:11 AM.