Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   naz78 zin günlügü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371810-naz78-zin-gunlugu.html)

naz78 22-05-2009 06:23 PM

naz78 zin günlügü

buraya beni çekim gücünün getirdiğinden eminin depresyondayın ama artık ii olacağıma inanıyorum sezgileri güçlü biriyimdir aklıma gelin başıma gelir ama buraya girip ego ve suçluluk cd lerini dinlediğimden beli düşündüklerim hemen oluyor burayı burdaki herkesi seviyorum henüz tam iletişim kurmamış olsamda okuduklarımma bakınca burda kalbi güzel insanları görüyorum depresyonu atlatıp iyi olacağıma eminim depresyondan mıdır bilmiyorum ama yazmak zoruma gidiyor yada kendimi ifade etmek umarım hergün yazacağım burda güzel doslar kazanacağım sıkıntılarımın yerini mutluluk ve huzur alacak O0

Belgin ∞ 22-05-2009 08:45 PM

Cevap: naz78 zin günlügü

Günlüğün hayırlı olsun Naz78' cim.
En güzel haberlerinle dolsun dilerim.

Güzel gelişmelerini merakla bekliyorum.
Sevgiler.

naz78 23-05-2009 04:23 PM

bugün halsiz ve bitkinim kafamdaki sorunları atsam rahatlıyacağım inş buraya takıldığımdan beli almak istediğim kitaplar vardı ama bulunduğum yerde kitap alabileceğim bir yer olmadığı için alamıyordum fakat almayı çok istiyordum neyse dün akşam eşim elinde 4 kitapla eve geldi fakat haberi yoktu alacağım kitaplardan bahsetmemiştim kendine iş yerinden ayrılan biri vardı kitaplarını bırakmış eşime eşimin kitap okumak gibi bir alışkanlığı yok evrak okumaktan kafası yeterince şişiyor neyse kitapları sevdiğimi bildiği için eve getirdi kitapları görünce gözlerimey789 inanamadım bunlar benim almak istediğim kitaplar dedim boynuna sarıldım sevincimden buda çekim gücü sanırım okadar mutlu oldumki anlatamam ve hayretler iooo67çinde kaldım demeden geçemicem tabiki tşkrediyorum bana bunu sağlayanaO0

serpil22 23-05-2009 05:45 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463385)
bugün halsiz ve bitkinim kafamdaki sorunları atsam rahatlıyacağım inş buraya takıldığımdan beli almak istediğim kitaplar vardı ama bulunduğum yerde kitap alabileceğim bir yer olmadığı için alamıyordum fakat almayı çok istiyordum neyse dün akşam eşim elinde 4 kitapla eve geldi fakat haberi yoktu alacağım kitaplardan bahsetmemiştim kendine iş yerinden ayrılan biri vardı kitaplarını bırakmış eşime eşimin kitap okumak gibi bir alışkanlığı yok evrak okumaktan kafası yeterince şişiyor neyse kitapları sevdiğimi bildiği için eve getirdi kitapları görünce gözlerimey789 inanamadım bunlar benim almak istediğim kitaplar dedim boynuna sarıldım sevincimden buda çekim gücü sanırım okadar mutlu oldumki anlatamam ve hayretler iooo67çinde kaldım demeden geçemicem tabiki tşkrediyorum bana bunu sağlayanaO0

öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili naz 78 actionsmile

mutlu paylaşımlarını haberlerini bekliyoruz.isteklerimiz doğru zaman ve koşullarda karşımıza çıkar demekki senin içinde o kitapları okuman için doğru zaman bu zamanmış canımm..tüm isteklerinin olması gereken doğru zamanda karşına çıkması dileklerimle..

sevgiler

naz78 24-05-2009 08:59 PM

O0hayatım değişti evet site gerçekten değiştiriyor değişmeye başladım kendime gelmeye kendimi fark etmeye telkinleri dinleyeli bayağı farklılıklar yaşıyorum düşündüklerim hemen gerçekleşmeye başladı,y789bu güzel ama bazen ani ağlama 88akırizine giriyorum,güzel bir yanı daha sabah erken kalkabiliyor ve kendimi zinde hisediyorum :zpzp:ama dün kafama takmış olduğum bir sorun var senetle ilgili buda beynimi sürekli kurcaladı ve beni çok rahatsız eti beynimdeki ses hiç susmayacak gibiydi sürekli bişeymi olacak edecek şöyle olursa böyle olursa diye beynimi kemirdi ama şimdi rahatım aslında içimde korkuda yok bişey olmayacağı hisi var ama beynimi kemiren neydi anlamadım acaba uyarı mı bu diye kendimi sorguladım akışına bıraktım artık
O0burayı bulduğum için önce kendime sonrada burdaki bütün şekerlere teşekürediyorummm

dejaa 24-05-2009 09:05 PM

zamanla o içindeki ses olumlu düşünceden başka bişey söylemez oluyor emin ol... bide çok gevezeleşiyo :D

naz78 25-05-2009 08:12 PM

dejaa umarım öyle
bugün güzel bir okadarda yorucu gecirdiğim gün oldu ama hala enerji doluyum küçük oğlumun okul şenliği ve sergileri vardı okadar tatlı şeyler yapmışlardı ki anlatamam sergilerini gezdik minik eller neler yaparmış bayıldım anlatamam ayrıca çokta gururlandım öğretmeni çok akılı efendi ve çok güzel resim yapıyor dedi yaz resim okularına gönderin geliştirin dedi ee yani bu yönü annesine çakmış annesinin oğlu aslında iki oğlumdanda gurur duyuyorum büyük oğlumda efendi ve başarılı bir çocuk inş sonuna kadar böyle olurda okurlar
içimde büyük bir huzur var bugün daha sakin daha iyiyim gitikçe daha iyi oluyorum sanki dalgalanmalar geçiyor gibi haa bide çenemmi düştü ne yazmayı hiç canım istemiyor diye daha önceleri belirtmiştim şuan bu kadar yazmama rağmen

dejaa 25-05-2009 08:42 PM

herşey çok daha güzel olacak bundan emin ol .. bu bir arzu değil gerçeğin ta kendisi bu bir bilim .. bu bizi yaratanın bize verdiği en büyük güç..... hastalığıda yaratan beynimiz onu iyileştirebilecek olanda... bu siteyi gezdikçe insanlara ve bizleri yaratana hayranlığım kat ve kat artıyor... telkinle boy uzadıktan sonra herşeyi yapabilecek güç bizde var ... oğullarının gözlerinden öpüyorum....

naz78 25-05-2009 10:13 PM

Alıntı:

dejaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463694)
herşey çok daha güzel olacak bundan emin ol .. bu bir arzu değil gerçeğin ta kendisi bu bir bilim .. bu bizi yaratanın bize verdiği en büyük güç..... hastalığıda yaratan beynimiz onu iyileştirebilecek olanda... bu siteyi gezdikçe insanlara ve bizleri yaratana hayranlığım kat ve kat artıyor... telkinle boy uzadıktan sonra herşeyi yapabilecek güç bizde var ... oğullarının gözlerinden öpüyorum....

evet gerçekten öyle yaradana kat kat artıyor hayranlığım 128956onun verdiği güçle nefes alabildiğimiz sürece yapamayacağımız bişey yok sanırım boy uzatmak konusu gelçekten ilginç idea3doğruysa süper bişey ki doğrudur bunları yaşadıktan sonra inanmamak mükün değil bak yine düştü çenemy789 ii ki varsın dejaa bir sen dinliyorsun yada takip ediyorsun beni allah gönlüne göre versin arkadaşım boy uzatma konuunu tam anlamış değilim sanırım ücretliymiş telkinler hayırlısı onada ulaşırız inş

lale85 25-05-2009 11:21 PM

naz bende varımO0umarım hayatında herşey istediğin gibi değişir .günlüğün hayırlı olsun956k

naz78 26-05-2009 09:10 AM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463745)
naz bende varımO0umarım hayatında herşey istediğin gibi değişir .günlüğün hayırlı olsun956k

tşkrederim arkadaşım hepinize biliyorum varsınız beni yanlız bırakmazsınız redflorwers,sanemce,serpil22,sudem8,phantomm herkezin farkındayım allah gönlünüze göre versin iyiki varsınız O0

naz78 26-05-2009 09:20 PM

bugün çok kötü bir gündü karşı komşum beni çıldırmak üzere katil edecek beni manyak oğlummun anaokul şenliklerine hazırlanıyorken öylen büyük oğlum geldi ve söylediklerine sinir krizi geçirdim nerdeyse ikigün önce oğlu oğlumu dövmüştü sesimi çıkarmadım çocuklar olur dedim sonra ertesi gün oğlumu yine sıkıştırmışbende sinirlendim çocuğu uyardım bak birdaha karışırsan kötü olur dedim tabi çocuğun derdi annesiyle aramız bozuk ondan sürekli benim oğluma sataşıp duruyor ki benim oğlum öyle kavgacı bir çocuk değil öğretmeni efendiliğini çok beğeniyor ve sınıfa her zaman örnek olarak gösteriyorum diyor sonra bugünde annesi gitmiş ne alakaysa kendi çocuğu bile yok bizim okulda öğretmenine demişki ilker benim oğlumun parmağını kırmış ne hikmetse kavgadan ikigün sonra parmak alçıya alınıyor ilkerde kırmış oluyor anne ben kırmışım furkanın parmağını öğretmenime geldi böyle dedi öğretmende bana sordu dedi hayır öğretmeni ben sadece bir tekme atım başka bişey yapmadım diye kendini suçlanmış hissetmiş daha başka konularda var buraya geleli bir yıl olmadı kadın benden ne alıp veremediği varsa çıldırtmaya çalışıyor beniii sinirlerim okadar bitmiş durumdayımki yazmaya mecalim yok ama içimi boşaltacak kimsede yok yazıp rahatlarım diye düşündüm telkinler daha çok tersmi tepiyor acaba hayatımı alt üstmü ediyor anlamadım ki allahımm bana sabır verrrrrrrrrrrrrrrrrrr boğuluyor gibi hissediyorum ve bu kişlerde geldiğimden beli bura okadar iyiliğim geçmiş kişi kime iyilik yapsam kazık yiyorum zaten neden neden sanırım kötü olmak kötülük düşünmek en iyisi öyle oldunmu insanlar daha ii oluyor iyi niyetli oluncada salak diyolar

dejaa 26-05-2009 09:35 PM

annesi öyle olduğu için çocukta maalesef dediğin gibi....
telkinlere devaaaaaam asla caymak yok... bu süre zarfında çok geriye dönüşler yaşayacaksın telkinler işe yaramıyo diye düşüneceğin zamanlarda olacak ama emin ol işe yaradığının göstergesi bunlar......
ayrıca insanlara iyilik yapmak zorunda değilsin onları kendi hallerine bırak bence...

naz78 26-05-2009 10:17 PM

malesef öyle ben çocuklarım hep düzgün topluma büyüklerine,saygılı küçüklerine sevgiyle bakan çocuklar yetiştirmeye çalışıyorum ama demek yanlış yapıyorum kavgacı terbiyesiz yetiştirmek gerekiyor çünkü sadece senin düzgün yetiştirmen yetmiyor ve eziliyorlar bu seferde böyle olunca olmuyor yaa iki kelimeyi bir araya getiremiyorum güçsüz hissetim kendimi çokkk evt insanlarada iyi niyet göstermiyeceğim artık çünkü üzülen hep ben oluyorum88aneden dürüst olmak art niyetli olmamak kötü yaaaa canım çokk sıkın çok kötüyümm alamatan yazamıyorummm

lale85 27-05-2009 05:42 PM

naz kitaplar bölümünde zero limit adlı kitapla ilgili açıklamalar var oku istersen ben kitabı okumadım ama orda bazı arkadaşların deneyimleri var ilgimi çekti bir bak istersen

gülpor 27-05-2009 11:34 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463848)
bugün çok kötü bir gündü karşı komşum beni çıldırmak üzere katil edecek beni manyak oğlummun anaokul şenliklerine hazırlanıyorken öylen büyük oğlum geldi ve söylediklerine sinir krizi geçirdim nerdeyse ikigün önce oğlu oğlumu dövmüştü sesimi çıkarmadım çocuklar olur dedim sonra ertesi gün oğlumu yine sıkıştırmışbende sinirlendim çocuğu uyardım bak birdaha karışırsan kötü olur dedim tabi çocuğun derdi annesiyle aramız bozuk ondan sürekli benim oğluma sataşıp duruyor ki benim oğlum öyle kavgacı bir çocuk değil öğretmeni efendiliğini çok beğeniyor ve sınıfa her zaman örnek olarak gösteriyorum diyor sonra bugünde annesi gitmiş ne alakaysa kendi çocuğu bile yok bizim okulda öğretmenine demişki ilker benim oğlumun parmağını kırmış ne hikmetse kavgadan ikigün sonra parmak alçıya alınıyor ilkerde kırmış oluyor anne ben kırmışım furkanın parmağını öğretmenime geldi böyle dedi öğretmende bana sordu dedi hayır öğretmeni ben sadece bir tekme atım başka bişey yapmadım diye kendini suçlanmış hissetmiş daha başka konularda var buraya geleli bir yıl olmadı kadın benden ne alıp veremediği varsa çıldırtmaya çalışıyor beniii sinirlerim okadar bitmiş durumdayımki yazmaya mecalim yok ama içimi boşaltacak kimsede yok yazıp rahatlarım diye düşündüm telkinler daha çok tersmi tepiyor acaba hayatımı alt üstmü ediyor anlamadım ki allahımm bana sabır verrrrrrrrrrrrrrrrrrr boğuluyor gibi hissediyorum ve bu kişlerde geldiğimden beli bura okadar iyiliğim geçmiş kişi kime iyilik yapsam kazık yiyorum zaten neden neden sanırım kötü olmak kötülük düşünmek en iyisi öyle oldunmu insanlar daha ii oluyor iyi niyetli oluncada salak diyolar

Naz slm arkadaşım,günlüğünü izin almadan okudum ama smil56,burda herkes böyle yapıyo.(giriş cümlesi babında)12389...yukarda yazdığını hem gülümseyerek,hemde bir anne olarak seni anladığımı bilmen için yazdımwink77benimde 2 tane kızım var,bazen düşünmüyo değilim,onları mükemmel yetiştirmeye çalışırken,kendilerini korumasını öğretemiyozmu acaba?ben çocuklarımın kendi çözebilecekleri sorunlarını kendilerinin çözebilmelerinden yanayım,şiddet yoğunlukta oluncada bizim öğrettiğimiz çözümler pek işe yaramıyo sanırımrt67...
Bende karıncayı incitmeyen bi insanım ,insanları kırmaktan hiç hoşlanmam,ama çocuklar söz konusu olduğundablissy,direk atlıyorumsevincliah biz annelery789
ayrıca yukarda yazdığın komşunda pek bi şirretmiş şekerim,polisiye roman okuyomuş gibi oldum valla,ne öyle çocuğun dövülmesi falan2600,bak bak bide öğretmene şikayete gitmiş4897...Naz'cım umarım seni birazcık olsun gülümsetebilmişimdiry789yaşasın Annelerin gücücilgin897happy6bunlarda biz neşeli annelersevincli...sevgileractionsmile

naz78 28-05-2009 03:07 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464051)
Naz slm arkadaşım,günlüğünü izin almadan okudum ama smil56,burda herkes böyle yapıyo.(giriş cümlesi babında)12389...yukarda yazdığını hem gülümseyerek,hemde bir anne olarak seni anladığımı bilmen için yazdımwink77benimde 2 tane kızım var,bazen düşünmüyo değilim,onları mükemmel yetiştirmeye çalışırken,kendilerini korumasını öğretemiyozmu acaba?ben çocuklarımın kendi çözebilecekleri sorunlarını kendilerinin çözebilmelerinden yanayım,şiddet yoğunlukta oluncada bizim öğrettiğimiz çözümler pek işe yaramıyo sanırımrt67...
Bende karıncayı incitmeyen bi insanım ,insanları kırmaktan hiç hoşlanmam,ama çocuklar söz konusu olduğundablissy,direk atlıyorumsevincliah biz annelery789
ayrıca yukarda yazdığın komşunda pek bi şirretmiş şekerim,polisiye roman okuyomuş gibi oldum valla,ne öyle çocuğun dövülmesi falan2600,bak bak bide öğretmene şikayete gitmiş4897...Naz'cım umarım seni birazcık olsun gülümsetebilmişimdiry789yaşasın Annelerin gücücilgin897happy6bunlarda biz neşeli annelersevincli...sevgileractionsmile

sağol canım güldüm y789valla ama ihtiyacım olan bişey teşekkürediyorum güldürdüğün khkh56için şiretlikmi ,şizofren bir durum mu anlayamadım 12389inan öyle yapması direk şizofren duygusu uyandırdı bende işin kötü tarafı bu çocukları sakin terbiyeli yetiştireyim derken korkak b456olmuşlar sanırım ve her seferinde ben savunmaya geçmek durumuda kalıyorum bu da kötü oluyor neyse büyüyene kadar ben savunacam sanırım büyüdükçe öğrenirler umarımmm neşemiz sevincimiz eksik olmasın sevgiyle kal

naz78 08-06-2009 08:46 PM

sevgili günlük bayadır yazamıyorum çünmü misaferem var 3 4 gün diye geldiler ilgi alaka tam olunca yerleştiler kendimi hizmetçi gibi hissetmeye başladım üstüne bide iyi niyeti suistimal var sinirlerim bozuluyor çok sıkıldım gitmelerini istiyorummmmmmmmmm yüz vermeyim diyorum ama yapamıyorum yaaa bu herkezi memnun etmeye çabalama huyumdan ve fazla değer verme huyumdan ne zaman vaz geçecem eşimin ailesi eşim bile bencil davranıyor İPTAL benim ailemden gelen olunca hiç böyle değil onada ayrıca sinir oluyorum İPTALLL neyse yakalanmadan kaçayım ben içimi dökmek istedim biraz byy

lale85 08-06-2009 09:15 PM

cnm bu herkesi memnun etme huyumdan ne zaman vazgeçicem demişsin bence hemen vazgeçsevincli birilerini memnun etmek zorunda değilsin eskiden bende böyleydim ama artık değilim böylesi daha iyi içinden nasıl geliyosa öyle davran tabi birilerini kırda demiyorumactionsmile

baharcık 08-06-2009 09:22 PM

naz her şey gönlünce olsun.lütfen sahip olamadıkların için değil sahip olduğun güzel değerler için şükret.ben hep bunu yapıyorum.sevgiler....y789

naz78 09-06-2009 10:03 AM

evet birilerini memnun etme huyumdan vaz geçmeliyim ama olmuyor nasıl olmam gerektiğinimi bilmiyorum acaba aslında şunada kızıyorum dayanamayıp yapıyorum sonrada neden diye kızıyorum kendime kızacağına öyle olma ama beni bir güç yapmaya sürüklüyor neyse ya boşver sen yinede yapman gerekeni yap diyor iç ses ama işte sonrada enayi durumuna soktularmı sinir oluyorum ben enayiliğimden böyle davranmıyorum ki iyi niyetimden iki noktayı henüz anlayamadım bir öğrensem gitmesi için yapacam offff kötü mü düşünüyorummmmm offff offfff

sanemce 10-06-2009 04:10 PM

merhaba naz

başkalarını memnun etmeye çalışmak iyiniyet göstergesi belki ama, hiç kimseyi memnun edemeyiz maalesef.

birinin beklentisi diğerine uymayacak ve birileri mutlaka memnun olmayacaktır..

ve biz arka plana attığımız kendimizle daima mutsuz kalacağız..

birilerini memnun etmekten vazgeçmenin yolu "hayır" demeyi öğrenmekten geçiyor..

eğer hayır dediğimiz için bizden uzaklaşanlar olursa, onlar zaten normalde de yanımızda olmamışlardır. ya da şöyle diyeyim, menfaat amaçlı yanımızda olmuşlardır..

aslolan kendimiziz.. biraz bencil olmamızın kimseye zararı yok..

okumak istersen eğer, "hayır" demekle ilgili yapılmış bir paylaşımın linki:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ozitiftir.html

sevgiler http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...trzfq2kxi7.gif

naz78 11-06-2009 10:45 AM

tşkr ederim senemce haklısın hayır demeyi öğrenmem gerek bunu pek yapamıyorum yapamadığım içinde hep kendime kızmak durumunda kalıyorum ama şuanki sıkıntın misafirimin oluşu ve ve rahatlık, güler yüz bulunca yelkeni atı buraya buraya gelmeden bursadaki kaynımlara gittiler ve yüz görmeyince ertesi gün yola koyulup buraya geldiler 13 yılık evliyim daha hiç evime gelmiş değildi kaynım biz gitiğimizdede eltim yüz vermez ve bizi kibarca kovardı kaynımda hiç kalın falan demezdi eşi vefat eti geçen sene şimdi yanlız ama buraya gelirkende aslında 2 3 günlük diye geldiler kızıyla ama işte ben onların davrandığı gibi davranamıyorum aile terbiyesi sanırım evime gelen düşmanımda olsa yapamıyorum ayrıca eşimde kendi ailesinden olduğu için böyle farklı davranışlarda bulununca canım daha çok sıkılıyor neden bencilik ben 24 saat onlarlayım kendi işe gidip akşam birkaç saat beraber oluyor gitmeye niyetleri yok diyince niye sana ne zararı varki diyor hizmetlerini ben yapmıyorum ya 15 gündür kendime zaman ayıramıyorum ama 2 gündür boş verdim biraz ama takılıyorum pc de ne yapayım sıkıldım evim de rahat hareket edemez oldum eee ev de küçük olunca anlayın artık sıkıntımı neyse bakalım giderlerde bende kafamı dinlerim inş 13 yılık eşim bile beni anlamıyor bencilik yapıyorsa başkalarının beni anlamasını beklemem saçmalık olur sanırım sevgiyle kalın ama şu varki depresyondan kurtulmuş durumda gibiyim telkinler ii geldi sanırım dahada iyi olacam umarım sevgiyle kalın

naz78 11-06-2009 06:12 PM

gitti misafirim 10 dk önce kendimle başbaşayım ben kendimle baş başa olmayı seviyorum kendime değer veriyorum artık eskisi gibi kafama takmıyorum hiç bişeyi kendime saygım olmalı en başta bunu anladım iyiki bu siteyi buldum bunalımlı zamanımda bana ilaç gibi geldi bu arada bişey sormak istiyorum çocukların bu cd leri dinlemesinde bir zarar olur mu büyük oğlum 12 yaşında içine kapanık bir çocuk dinletsemmi diye düşünüyorum bana bu konuda bilgi veren olursa sevindirik olacam tşkler

serkans674 11-06-2009 06:18 PM

Bence zararı olmaz kardeşlik tam tersine faydası olur genç yaşta, bizim gibi sonradan düzeleyim diye daha çok boğuşmaz en azından

naz78 13-06-2009 09:18 AM

dün akşam ego ve suçluluk dinletim oğluma anında değişim oldu inanamıyorum gördüğüm değişim şu normalde erkenden uyur gece 00.30 kadar oturdu ve çenesi düşmüş bir şekilde :)) sürekli konuşmak istedi çok konuşan bir çocuk değildir demekki hemen işe yarıyor çok güzel bugün sabah erkenden kalktı ve yernide duramıyor :)) birazda sosyal fobi dinletireyim arkadaş edinmeyide beceremiyor umarım yanlış yapmıyorumdur bu site gerçekten hayatı değiştiriyor bu siteyi hazırlayanlara çok teşşekkür ediyorum burdaki bilgileriyle bizi aydınlatan deneyimleriyle ışık tutan herkezi çok seviyorum iyiki varsınız

naz78 20-06-2009 11:03 AM

çekim yasası işliyor farkındayım istediğim yada düşündüklerim karşıma çıkıyor mesala sunu alayım diye düşündüğüğüm uzun zaman arayıp bulamadığım birşeyler karşıma kendiliğinden çıkıyor ama birde aslında hayrıma olan ama kötü şekillerde olan durumlarvar ama sıkıntıya düşerek olmasıın istemiyorum birşeylerin dün çok kötü bir durum yaşadım sinirlerim alt üst oldu onun benim için hayırlı olduğunuda biliyorum ama böyle kötü durum olmasını istemiyordum buna sebepte bir ara bahsetiğim komşum ben bu kişiyerden bir an önce kurtulmak istiyorum hayatımızı alt üst ediyorlar bir an önce gitmeliler kurtulmalıyım sinirlerim alt üst allahım yardım ettt...

hayatimdegisti 20-06-2009 01:26 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466418)
dün akşam ego ve suçluluk dinletim oğluma anında değişim oldu inanamıyorum gördüğüm değişim şu normalde erkenden uyur gece 00.30 kadar oturdu ve çenesi düşmüş bir şekilde :)) sürekli konuşmak istedi çok konuşan bir çocuk değildir demekki hemen işe yarıyor çok güzel bugün sabah erkenden kalktı ve yernide duramıyor :)) birazda sosyal fobi dinletireyim arkadaş edinmeyide beceremiyor umarım yanlış yapmıyorumdur bu site gerçekten hayatı değiştiriyor bu siteyi hazırlayanlara çok teşşekkür ediyorum burdaki bilgileriyle bizi aydınlatan deneyimleriyle ışık tutan herkezi çok seviyorum iyiki varsınız

Bu konu ile ilgili bilinen söz vardır Ağaç Yaşken Eğilir diye..
Eğer çocuk içine kapanıksa suçluluk duyguları yoğunsa bu okula başladığında daha da artar.
Benzer şekilde içine kapanık olan çocuklara telkinler dinletildiğinde arkadaş sayılarının arttığına çok daha sosyal ve kendine güvenli olduklarına dair bir çok yorum aldık.

Suçluluk,ego,sosyallik arttırıcı,topluluk konuşma,kendine güven,koruma kalkanı başkalarının düşüncelerini önemsememe sosyal fobi telkinlerini dinletmenizi önerebilirim

gülpor 20-06-2009 02:34 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466418)

Naz slm ,Bende kızıma dinleteyim dedim ama ,bir türlü dinlemek istemiyoo...müzikler sıkıcı geliyomuşş küçük hanıma...evimizin dışında veremediği tepkilerin acısını evde çıkarıyoo...gece uyurken mp3 ü açıyorum son ses ama ,ne derece etkili bilmiyoruumm...ben kızımda pek değişiklik görmedimm...1 aydır dinletiyorum gece ama...sevgilerractionsmile

naz78 24-06-2009 10:40 AM

gülpor cum inan ben anında değişimi fark etim ama şöyle bişeyde yaptım uyurken yanına uzanıp kulağına kendini değerli hisset çünkü sen değerlisin kardeşi olduktan sonra içine çok kapandı ve ayrıca eşimden ayrılma dönemimiz oldu ondanda etkilendi ayrılık korkusu oluştu değerli olduğunu her işin üstesinden gelebileceğini akıllı ve zeki bir çocuk olduğunuherkezin kandisini sevdiğini ve saydığını bunu gibi şuan hepsi aklıma gelmiyor saydıkça saydım en sonda beynindeki yanlış düşüncelerden arındırdğımı ve sorumluluğunu üstlenip evrenin boşluğuna saldığım olumsuzluklarına neden olduğum duyguların için özür dilerim lütfen beni affet allahım bana böyle güzel ve hayırlı evletlar verdiğin için teşekkür ederim dedim kendimce bir arınma uygulamış oldum ve değişimleri görüyorum çok güzel sende kendince bir yöntem düşün ve uygula işe yarayacağını göreceksin bence işe yaramıyor diye de düşünme önce beynindeki olumsuzluğu yok et sonra onunkini umarım yardımcı olabilmişimdir sormak istediğin bişey varsa sora bilirsin

gülpor 24-06-2009 12:40 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468192)
gülpor cum inan ben anında değişimi fark etim ama şöyle bişeyde yaptım uyurken yanına uzanıp kulağına kendini değerli hisset çünkü sen değerlisin kardeşi olduktan sonra içine çok kapandı ve ayrıca eşimden ayrılma dönemimiz oldu ondanda etkilendi ayrılık korkusu oluştu değerli olduğunu her işin üstesinden gelebileceğini akıllı ve zeki bir çocuk olduğunuherkezin kandisini sevdiğini ve saydığını bunu gibi şuan hepsi aklıma gelmiyor saydıkça saydım en sonda beynindeki yanlış düşüncelerden arındırdğımı ve sorumluluğunu üstlenip evrenin boşluğuna saldığım olumsuzluklarına neden olduğum duyguların için özür dilerim lütfen beni affet allahım bana böyle güzel ve hayırlı evletlar verdiğin için teşekkür ederim dedim kendimce bir arınma uygulamış oldum ve değişimleri görüyorum çok güzel sende kendince bir yöntem düşün ve uygula işe yarayacağını göreceksin bence işe yaramıyor diye de düşünme önce beynindeki olumsuzluğu yok et sonra onunkini umarım yardımcı olabilmişimdir sormak istediğin bişey varsa sora bilirsin

Naz çok güzel,çok sevindim...bende uyguluycammsuper

naz78 03-07-2009 04:54 PM

tatile çıkıyoruz 20 gün burada olamıyacağım özleyeceğim burdaki herkezi net buldummu arada uğrarım sevgiyle kalın

asiyah 03-07-2009 05:34 PM

Neşeli tatiller diliyorum naz78. Günlüğünün büyük kısmını okudum.
Dilerim mutluluk peşini bırakmaz :) Sevgiler...

naz78 26-07-2009 09:47 PM

tatil bitti döndüm koşuşturmayla geçti çocuklar sünnet oldu uğraş tekrar burdayım herkezi özlemişim ama pek bir sakinleşmiş burası herkez tatilde sanırım kitaplar aldım okumaya başlayacağım fırsat bulursam herkeze sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM.