| ||||||||||
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri naz78 zin günlügü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı bugün çok kötü bir gündü karşı komşum beni çıldırmak üzere katil edecek beni manyak oğlummun anaokul şenliklerine hazırlanıyorken öylen büyük oğlum geldi ve söylediklerine sinir krizi geçirdim nerdeyse ikigün önce oğlu oğlumu dövmüştü sesimi çıkarmadım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
naz78 zin günlügü | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #14 (permalink) | |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
,burda herkes böyle yapıyo.(giriş cümlesi babında) ...yukarda yazdığını hem gülümseyerek,hemde bir anne olarak seni anladığımı bilmen için yazdım benimde 2 tane kızım var,bazen düşünmüyo değilim,onları mükemmel yetiştirmeye çalışırken,kendilerini korumasını öğretemiyozmu acaba?ben çocuklarımın kendi çözebilecekleri sorunlarını kendilerinin çözebilmelerinden yanayım,şiddet yoğunlukta oluncada bizim öğrettiğimiz çözümler pek işe yaramıyo sanırım ...Bende karıncayı incitmeyen bi insanım ,insanları kırmaktan hiç hoşlanmam,ama çocuklar söz konusu olduğunda ,direk atlıyorum ah biz anneler![]() ayrıca yukarda yazdığın komşunda pek bi şirretmiş şekerim,polisiye roman okuyomuş gibi oldum valla,ne öyle çocuğun dövülmesi falan ,bak bak bide öğretmene şikayete gitmiş ...Naz'cım umarım seni birazcık olsun gülümsetebilmişimdir yaşasın Annelerin gücü![]() bunlarda biz neşeli anneler ...sevgiler
__________________ | |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gunlugu, naz78 |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri naz78 zin günlügü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı bugün çok kötü bir gündü karşı komşum beni çıldırmak üzere katil edecek beni manyak oğlummun anaokul şenliklerine hazırlanıyorken öylen büyük oğlum geldi ve söylediklerine sinir krizi geçirdim nerdeyse ikigün önce oğlu oğlumu dövmüştü sesimi çıkarmadım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi