Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   YESHAPPY'nin güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/276985-yeshappynin-guncesi.html)

imported_Angel 28-03-2010 02:03 PM

Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592059)
gülenyüzgülün beni tanıştırdığı sedona yönetimini deniyorum. Gerçekten zorluyor.Yöntemi yapabiliyorum diyemem. Zamanla alışacağım sanırım. "Teşekkürler Gülenyüzgül" ;)

Huzurlu olmadığım bir durum var. Telkinleri önceden de dinledim. O zamanlar dışarı çıktığımda çok rahat hissederdim kendimi. Rahatlıkla etrafa baka baka giderdim. Hatta tepe çakrasını açıyo olabilir mi diye sormuştum. Olabilir yanıtını almıştım. Çok rahattı ruh halim , o zamanlar 3 ay aralıksız dinlememiştim hiç, ara vere vere dinliyodum.
Yaklaşık 2-3 aydır dinliyorum aralıksız, bu etkiyi yakalayabilmiş değilim. O zamanlarki gibi çok rahat değil sokaktaki duruşum diyeyim. Bunun özel bir nedeni var mıdır? Ne olmuş da ben artık öyle hissedemiyor olabilirim? Telkinlerin etkilerinin dışında bir durum bu sanırım. Ben işin içinden çıkamadım...Böyle bir durumla karşılaşıp çözen vasa beni de çözsün rica edicem... :)

canım şu an kaç tane telkin dinlediğimi bilmiyorum ama...diyelimki 6 tane telkin varsa listende 3 tanesini gündüz akşama kadar...diğer 3 ünü de gece uyurken dinleyebilirsin... böyle bölerek dinleyince telkin tekrarı sayısı artıyor ve daha faydalı oluyor...bu bahsettiğin durum benim de başıma gelmişti böyle yaparak çözmüştüm..sevincli

YESHAPPY 29-03-2010 12:18 PM

Megavolt, gülenyüz_gül_phantomm ve import Angel, hepinize ayrı ayrı, kocaman bir gülümsemeyle teşekkür ederim. Aynıyım mıyım ? Ordan öyle görünüyorsa aynıyımdır herhalde ( kendime kabul ettirmeye çalışıyorum :) )rahatlattı bu beni. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum şimdi ,yazılarınızdan destek alarak :) Telkinleri azalttım. Böyle deniyorum 3 gündür. Bende de çözülür inşallah bu yöntemle. İyi ki varsınız melekler, sizi seviyorum.

Dün sedona yöntemini arkadaşıma uygulayayım dedim. Canımdan bezdirdi beni y789 karar verdim bir daha ona soru sormak yok, onda yöntem denemek yok :)
Sabah yataktan kalkmadan denedim bu yöntemi, sorular başka konulara atlattı beni. Derine ine ine ... :) Devam işte..

phantomm 29-03-2010 03:37 PM

Şimdi günlüğüne bakarken aklıma geldi.
Acaba içinde oluşturduğun güzel duygu durumunu dışardaki olumsuz enerjiden koruyamıyor musun?
Bu durumda koruma kalkanı işe yarayabilir sanırım.O telkini dinliyor musun?

YESHAPPY 29-03-2010 03:42 PM

Teşekkürler gülenyüzgülcüğüm ;)
Hepsini dinliyorum phantomm :D koruma kalkanı yetmiyor belkide artık bana. Ben değiştikçe daha etkili bir korma kalkanına ihtiyaç duyuyor olabilirim dış etkenlere karşı. Olabilir bak. Silkeledin beni sağol ;) nasıl etkili koruyabilirim onu bulmanın peşindeyim şimdi de...

phantomm 29-03-2010 03:51 PM

Koruma kalkanı meditasyonu vardı sanırım.
Ya da bir kayıt olmadan da kendine bir koruma kalkanı oluşturduğunu imgeleyerek meditasyon yapabilirsin.Bununla alakalı forumda birşeyler olması lazım.
Sonra o anki duygularınla dışardaki insanlarla nasıl iletişim kurduğunu vs. imgeleyebilirsin.Yalnızca olumluları alarak tabi.Olumsuzlar dışarda kalıyor.
Dışarı çıktığında da o ışıklı kalkanı hatırlayarak,hissederek yürüyebilir konuşabilirsin belki.
Sadece bir öneri.
Ben de denesem iyi olacak ama:)

YESHAPPY 29-03-2010 03:54 PM

:):) evet siteye üye olduğum ilk zamanlarda böyle bir ışık imgelemesi bende hatırlıyorum. Negatif etkileri nasıl dışarda tutabilirim diye sormuştum o zamanlar;ama şimdiki hislerim negatif etkiden de başka bişi kendi içimdeki bişi. Ya da dışardan içime işleyen bişi;ama ne.... :):) Yarın dışarı çıktğımda kalkanla güzel renklerle ışıkla yürüdüğümü imgeleyeceğim. Yarın deniyorum hadi bakalım :) Sen de dene yaz sonra ;)

imported_Angel 01-04-2010 10:09 AM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592300)
:):) evet siteye üye olduğum ilk zamanlarda böyle bir ışık imgelemesi bende hatırlıyorum. Negatif etkileri nasıl dışarda tutabilirim diye sormuştum o zamanlar;ama şimdiki hislerim negatif etkiden de başka bişi kendi içimdeki bişi. Ya da dışardan içime işleyen bişi;ama ne.... :):) Yarın dışarı çıktğımda kalkanla güzel renklerle ışıkla yürüdüğümü imgeleyeceğim. Yarın deniyorum hadi bakalım :) Sen de dene yaz sonra ;)

gözümün önüne çok güzel bir görüntü geldi şimdi sen böyle diyince...hani böyle fantastik çizgi filmler olur ya rüyalar ülkesinde herşey gökkuşağı renginde y789

YESHAPPY 01-04-2010 11:05 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592703)
gözümün önüne çok güzel bir görüntü geldi şimdi sen böyle diyince...hani böyle fantastik çizgi filmler olur ya rüyalar ülkesinde herşey gökkuşağı renginde y789

Sayende benim gözümün önüne de geldi ( gerçi harika değil benimki;ama idare eder :) )
Rüyamda Selena misali kişiler gördüm :) Gece yatmadan meditasyon yapmıştım. Onun etkisi olduğu kesin. Zira meditasyon da fantastiktiy789

Günümüz gökkuşağı renginde geçsin o zaman diyorum. Bugünkü mesajımı da senden esinlenerek yazıyorumblissy

Megavolt 01-04-2010 07:33 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...555-koruma.jpg
koruma kalkanını güle güle kullany789
sevgiler

YESHAPPY 01-04-2010 08:36 PM

Çok güzel renkleri koruma kalkanımın. Çok teşekkür ederim megavolt ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:26 PM.