![]() |
Cevap: Yasemin'ce degisimler Ilginç birsey, oglen yedigim hatta bitiremedigim kucuk tabaktan beri agzima henuz bir sey almadim....aciktimmi? HAYIR, isteyerekmi yemedim? HAYIR...SORUN YOK!!! Hersey çok guzel, iyiyim iyiyizzzz. Sevgimle |
Cevap: Yasemin'ce degisimler evet yasemin ablacım ben de kilo verme telkinini dinleyeli iştahım azaldı daha az yiyiyorum.mesela dün kahvaltı yaptım sonra yarımdan bir küçük ekmek yedim ve sonra da annemin yaptığığı çiğ köfteden biraz yedim.ve başka bişi yemedim en önemlisi acıkmadım da gerçekten normalde bir oturduğumda 3 tabak filan yerim bir ben çok hızlı yiyiyorum yavaş yersem tadı cıkmıyo:D.inşallah ideal kiloya ulaşırız.benim bir 8 kilo filan vermem lazım inşallah yavaş yavaş veririm. birden vermek sağlıksız oluyor...sevgiyle kal ablacım.çocukları öp benim yerime... |
Cevap: Yasemin'ce degisimler Cemoli, ben henuz zayiflama telkinlerine baslamadim bile:))) ben henuz ego sucluluk ve ertelememe deyim:) Ben yavas yerim , denemeni tavsiye ederim, iste asil tatlar orda cikacak... Fark edeceksin sende her yedigin lokmanin tadini. sevgimle kal |
Cevap: Yasemin'ce degisimler sevginle kaldım kıpırdayamıyorum sevgin heryerimi sardısevincli.ben de yavaş yiyemiyorum desem olmaz ama öyle seviyorum.bi de ekmek yememeye çalışıyorum.bir de diğerlerini eklemende bir sakınca yok ki zaten bir haftayı geçti eğer listendekiler daha fazla devir daim yapsın diyosan doğru.neyse ya sen de sevgimle kal ablacım.evdekilere selam...actionsmile |
Cevap: Yasemin'ce degisimler Tskler cemoli:)) |
Cevap: Yasemin'ce degisimler ESIMLE BIRLIKTE TOPLAM 12 SIGARAMIZ KALDI ...KARAR VERDIK BITTIGI AN SIGARAYI BERABER BIRAKIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZ. DÜN AKSAM VERILEN BIR KARAR BU. |
Cevap: Yasemin'ce degisimler tebrikler ben bırakmak istemiyorum ama siz bırakın ben daha gencim:P |
Cevap: Yasemin'ce degisimler Arkadaslar bir kaç gun yokum:(( babami bu gece acilen hastaneye kaldirdik. Hepinize sevgiler. gorusmek uzere. |
Cevap: Yasemin'ce degisimler geçmiş olsun yasmin. Allah acil şifalar versin.. endişelenecek bişey yoktur umarım.. bizi habersiz bırakma.. sevgiler ark5 |
Cevap: Yasemin'ce degisimler tsk ederim sanemce...suan hastaneden cikarttik..durumu iyi.. kendinize iyi bakin, ben babamla ilgilenmeliyim, gelicem yine.... sevgimle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:31 AM. |