Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mustinet (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1418-mustinet.html)

mustinet1900 30-09-2008 04:39 PM

Ynt: MUSTINET

mrb arkadaslar
öncelikle herkesin bayramini kutlar ve hayirlara vesile olmasini dilerim.

bana dün hayal abla reiki uyumlamasi yapti.ve onu ögrenmeye calsiyorum.

bu arada iki gündür telkin dinlemedim ve bugün cok kötü oldum ve ozaman anladimki telkinleri dinledigimden beri cok asiri iyi olmasamda benim cok kötü olmami engelliyordu.

reiki ile ilgili bilgisini benimle burda paylasmak isteyen olursa cok sevinirim bilhassa uyumlamadan sonraki ilk günler
slmlar

mustinet1900 07-11-2008 03:16 PM

Ynt: mustinet

slmlar telkinleri dinlemeye tekrar basladim.
telkinlere fayda etmiyor diye ara verince birden kendimi acayip bir boslukta hissettim.bosluga düstüm.
hatta r düsünceleri bile geldi.
telkinleri dinlemeye basladim geri iki üc gün önce ve su an biraz daha iyiyim.telkinler beni düsümrmüyor.sanki bir hastaligin ciddi ilaciymis gibi.
bende fayda etmiyor falan saniyordum.
demekki bendeki blokajlar okadar cok büyük ve derinki düzelmeside sürüyor ve sürecek.

cem arkadasimizin yazisini ve günlügünü okumak acikcasi beni biraz demotive etti hep dinledim ama bir türlü etki göremedim diye yazmis ve insan hemen bi endiseye kapiliyor acaba bendedemi öyle olucak diye.
ama ayni zamanda demistiki bende okadar sucluluk düsüncesi yok ve egomda cok güclü demisti.

benim merak ettigim bu telkinler herkeste etki gösterirmi?
atakan bey yazmisti galiba biyere herkeste etkisini gösteriri ama herkesde degisik sürecte ortaya cikar demis.
ama acaba bazi insanlarin telkinleri almada yani bilinc alit yapisi kabul algilamiyor olabilirmi?

hayatimdegisti 07-11-2008 03:35 PM

Bazı kişiler daha kolay kendilerini bırakırlar kolayca kendilerini kötü depresif hissederler.
Siz de daha önce ki yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile yaşamınızın büyük bir bölümünü depresif olarak geçirmişsiniz.
Telkinlerden ego güçlendirici telkin kolayca depresif hissetmeyi engeller.
Sanki sırtınızda sizi tutan bir destek vardır ve ne kadar kendinizi bırakırsanız bırakın o destek sizin depresif hissetmenize engel olur.

Telkinlerin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte yavaş yavaş etki gören kişiler bu etkileri farketmeyebilirler.Telkinler bırakıldığında ise aslında eski halinize göre ne kadar farklı olduğunuzu anlarsınız.

mustinet1900 07-11-2008 08:06 PM

evet atakan abi
ego telkinler beni sanki tutuyor.
telkini birakinca anladim bende zaten hemen düstüm geri.yani icimdeki blokajlar daha okadar cokmus gibi beni tutan bisey olmayinca hemen yikliyormusum.o yüzden sabirla ve direncle devam edecegim insallah
saygilar

mustinet1900 13-11-2008 12:12 PM

arkadaslar ben demin kendime mutfakta kahvalti hazirliyordum ve istahimin acildigini farkettim
daha birkac hafta önce canim hic bisey yemek istemiyordu
aclik nedir hissetmiyordum bile dogru dürüst ama simdi
cok fazla yiyebildigimi farkettim ve dahada doymuyorum sanki
bu neden böyle

Belgin ∞ 13-11-2008 01:29 PM

Merhaba Mustınet.

Telkinleri dinleyerek bir çok blokajımızdan kurtuluyoruz ve arınmaya başlıyoruz.Blokajlardan arınırken içimizde boşluklar oluşuyor diye nitelendiriyorum ben durumu.Ve evren boşlukları sevmediği için bu boşlukları doldurmanın en kolay yolunu yani yemeyi seçiyor.

Telkinlerle beraber kendine yapacağın olumlamalar ve yeni halini destekleyici iç konuşmaların bu boşlukların faydalı şeylerle dolmasını sağlayacaktır.Telkinleri dinlerken olumlama yaz kendine,günde bir kaç dakikanı olumlamaya mutlaka ayır.Ve bol su tüketmeye gayret et.

Sevgiler.

mustinet1900 21-11-2008 06:47 PM

selamlar arkadaslar
ben olumalma calismalarina baslamak istiyorum.
eskiden piskolognanda biraz yapmistik yani o bana kendimle pozitif konusmama yardimci olmustu ve bu bende cok ise yaramisti yani hemen etkisini ve bi rahatlama hissetmistim tabiki negatiflere alisik oldugundan kisa süre sonra da eski halime dönmüstüm
simdi bu calismalar hakkinda siteyi biraz karistirdim bayagi bilgi var ama okudukca kafasi karisiyor insanin o yüzden burdan sormak istedim.
olumlama calismalari yapan vamri aranizda ve etkisini gören?

ben yavas yavas baslamak istiyorum bu calismaya.bi kere yazarak denemistim ama insan bikiyor.
benim icin su anki en önemli konu kendine güven.
bunu hakkinda bana yardimci olabilen varmi
nasil bir calisma yürütmeliyim?

slmlar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 AM.