![]() |
İzdivaç Telkinleri(Eg-Sd) dinlemeye başlayalı 2 haftayı geçti, yavaş yavaş o meşhur kalp-kafa izdivacını yakalamaya başladım. Eskisi gibi kısır döngüler içinde dağılıp gitmiyorum. Hayata bakış açım değişiyor ve açılıyor. Forum da yayımlanan diğer konulardan da istifade ediyorum. Özellikle etterna_ nın yayımladığı “On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur?” |
İzdivaç Aslında doğru bir tespit...Daha önceden sanki ben başka yere bilinçaltım başka bir yere giderdi.Yani enerjimin çoğu boşa gidiyordu.Sonra ikisi aynı yere gidince birbirleri ile uyum içinde olunca mutlu oldum. onayi Uyku içinde Nisan ayında ek bir çalışma ekleyeceğim siteye... |
İzdivaç evet evet bekliyoruz gulensmiley gulensmiley gulensmiley Teşekkürler hismiley |
İzdivaç bu başlıkla ne alakası var bilmiyorum ama dusun on dakikalık uyku olayını gerçekleştirdiğini makalesinde belirten Ali Murat KORKMAZ bey ( animasyon hazırlıyan bir kişi) uy897 k8908 çizgi film manasında yoga veya meditasyon ile alakalı bir kitaptan okumuş bu tekniği ölü adam metodu diye bahsetmiş bütün dünya dergisinin (galiba 2003 mart sayısında ) kendisi dergiden ayrılmış mail attım ancak cevap alamadım. mavi renkli bir kitap iyi yaşa mutlu yaşa gibi bir ismi varmış kitabın. bende kendimce anladığım şekilde uygulamaya başladım ancak daha dizlerime gelebildim hep uyuya kalıyorum beyne ulaşmam ve yalnızca beyazı düşünme imkanım olmadı gelişme olursa yazarım hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 AM. |