![]() |
Ynt: Dahi misiniz.... Alıntı:
ama test saçma. |
Ynt: Dahi misiniz.... hemen buldum, dahi miyim ne? cat3500 zaten ben solağım. solak insanlar beyinlerinin sağ tarafını daha çok kullanırlarmış. |
Ynt: Dahi misiniz.... resmi daha önce de bir kaç kez görmüştüm. her seferinde de bakar bakmaz buluyorum kafayı. aslında burda bir kafa var bulun denmeseydi de ben hemen kafayı fark ederdim. kişinin estetik anlayışının gelişkinliği ve gözlem gücüyle, hatta ayrıntıcı bir kişilik yapısına sahip oluşuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. dahi olmakla ile ilgili bir bağlantısı yok diye düşünüyorum. ilgisi olsa idi bu yaşa kadar ne buluşlara imza atmıştım ben dusun |
Ynt: Dahi misiniz.... Daha soruyu okurken farkettim vaybee şimdi cidden dahimi oluyorum 3 saniye de buldum çünkü ... happy6 |
buldum buldum ama 5 sn içinde :( şşimdi ben arada kalmışlardan mı oluyorum :) |
Bende 2 saniyede falan buldum.Resmen belli oluyor zaten ya... |
Cevap: Dahi misiniz.... arkadaşımla ben soruyu okuduk baktık ve saniyede gördük dahiiyizz yupiii:) |
Cevap: Dahi misiniz.... adamın kafasını görünce korktum... |
Cevap: Dahi misiniz.... aaa ben de dahi çıktım gördün mü?! sevincli daha resme bakmadan gördüm kafayı! kahvesmiley hissettim orda bi kafa olduğunu! hem dahiyim hem hislerim kuvvetli hem iyi atıom! y789 teomaaaaannnnn! şu adamı kaldır gözümüzün önünden! yemin ederim iştahım kesildi adamı gördüğümden beri! kabuslarımın baş kahramanı oldu adam yaww! |
Cevap: Dahi misiniz.... 0.98723 sn de buldum.sanırım dahiyim nası tuttum bu süreyi zannediyosunuz sevinclisevincli Ya bu ikonu ben çok seviyorum.sırf bunun için yazdım.Senseimin sevinç ikonudur.Özledim ablacım seni yaaakiss3 du bikere daha yapiyiimm sevinclisevincli Bir dedim iki oldu.Bu saatte akıl fikir telafisiii y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 AM. |