Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   İlginç Bir Kelime Testi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/619924-ilginc-bir-kelime-testi.html)

sweeet 23-10-2011 05:36 PM

Cevap: İlginç Bir Kelime Testi

Alıntı:

che1987 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809207)
mucize
üzgün
aşık
sigara
sevgi

Yine yorumsuz kelimeler ama neyse

Sigara: Ya kullanıyorsun ya kullanıyordun ya da nefret ediyorsun.

Sevdiğin biri var zaman zaman üzüyor ama sen herşeye rağmen bunun düzelmesini umut ediyorsun.(Bu yorumun yanlış olmasını diliyorum)

Aşk ve sevgi senin için değerli .

Belki üzülmekten korkuyorsun ya da bilinç altında seni üzen birşeyler var.

Hepimizin hayatının mucizelerle dolu olmasını diliyorum. Buradaki bir çok insanın mucize kelimesine takılması aslında bence ne kadar umut dolu olduğumuzu gösteriyor.

acemisirine 23-10-2011 05:38 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809205)
Siz söylemelisiniz önce bunlar savediğiniz şeyler mi yoksa odaklandığınız şeyler mi yoksa beklentiniz mi, bilinç altında var olan kavramlar mı?

Açıkçası ben tüm kelimeleri bulmadım daha ne çok farklı kelimeler çıkıcak merak ediyorum. Bana bu kelimeler çıksa ben kendim için şöyle yorumlayabilirdim.

Sebep: olayların neden sonuç ilişkilerine odaklanıyorsun. Birşeyin sebebi senin için önemli.

Zevk: Hayattan veya yaptığın işlerden keyif almak senin için önemli.

Mucize: Olağan üstü şeylere inanıyorsun ki ben de de çıkmıştı bir de değişime inanıyorsun. Çünkü bana göre mucize en umutsuz zamanları bile umutlu hale getirebilen birşeydir.

Kahve: bazı tatlı bağımlılıkları bilerek ve isteyerek seçiyoruz tercih ediyoruz.

Aşık: ya aşıksın ya aşık olmak istiyorsun :D

NOT: Aslında tanımadığın biri için böyle yorumlar yapmak zor ama senin sonuçta bu testin işe yarayıp yaramadığını ölçmek niyetim. Bir de test ile ilgili böyle bir değerlendirme yok tamamen sesgilerimden ve kelimelerin hayatımıza kattığı anlamlardan yola çıkıyorum. Bazı kelimeler birbiriyle ilişkili de olabilir. Ama en önemlisi sizin bu kelimelere ne anlamlar yüklediğinizdir.

dedigim gibi bir alinti yüklemedim,, basligi okumadan bu harfler cikmis bulundu ve bende neden bunlari okuyorum dedikten sonra baktim zaten besinide sirasina göre bulmusum degistirmek istemedim :)

yok yorumlarin kesinlik ifade etmesede tespit acisindan güzel, tebrikler 25889

sweeet 23-10-2011 05:39 PM

Alıntı:

küçük umutlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809190)
zevk, mutsuz , güneş , yalnız kitap ..garip :) paylaşım için teşekkürler

Güneş: Umudu temsil ediyor. Kim güneş için kötü birşey düşünür ki. (Güneş alerjisi olanlar hariç tabi ki). Ya da güneşli bir güne uyandığında neşeli ve nerjik olan tiplerdensin. Yaz mevsimini de seviyor olabilirsin.

Mutsuz ve yalnız kelimeleri bilinçaltında olan olumsuzlukların kaynağı olabilir.

Kitap: Okumayı ve kendini geliştirmeyi seviyorsun.

Zevki daha önce söylemiştim.

juger 23-10-2011 05:41 PM

Bence de faydası olur. Sonuçta orada nefret var, onun yerine sevgiyi koyabilmeyi isterim. Değişimi görmüş olurum. Bu arada ahır ve at olayı bana bir şey çağrıştırdı. Hadi onu da 6. hissinle bul bakalım y789 Siz kadınlar ve altıncı hislerinizz khkh56

sweeet 23-10-2011 05:51 PM

Alıntı:

nurum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809200)
zevk,kahve,mutsuz,nefret,güneş....peki ne dir şimdi bu ? :D

Bilinç altında mutsuzluğunu birilerinin neden olduğuna mı inanıyorsun acaba?

Kahve, Zevk ve Güneşi yazmıştım daha önce.

Bence en güzeli herkesin kendisininkini yorumlaması en doğrusu o olur.

Bu kelimeler çıktı ya durup bir düşünmek gerek neden bunlar neden herkes aynı kelimeleri bulmuyor anlatabiliyor muyum?

Lütfen siz de yorumlayın arkadaşlar hiç birimiz uzman değiliz sadece kendimizi deniyoruz. Bence en azından kelimelerin sizi yansıtıp yansıtmadığını paylaşabilrisiniz.

sweeet 23-10-2011 05:53 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809217)
Bence de faydası olur. Sonuçta orada nefret var, onun yerine sevgiyi koyabilmeyi isterim. Değişimi görmüş olurum. Bu arada ahır ve at olayı bana bir şey çağrıştırdı. Hadi onu da 6. hissinle bul bakalım y789 Siz kadınlar ve altıncı hislerinizz khkh56

Fiziksel beden(ahır) ve eterik beden(at) bağlasan durmaz desem :D tuttu mu?

juger 23-10-2011 05:57 PM

yok olmadı khkh56 ama benim düşündüğümden 10 kat daha anlamlı oldu. sen bir harikasın alk78

sweeet 23-10-2011 06:12 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809224)
yok olmadı khkh56 ama benim düşündüğümden 10 kat daha anlamlı oldu. sen bir harikasın alk78

T eşekkür ederim. Özel değilse çok sen ne düşündün ya ben bu testi çok sevdim :D Herkes kendi kelimelerini yorumlasa belki daha mantıklı ve tutarlı sonuçlar elde edebiliriz. Biz anlamıyorsak bir bilen bize anlatsın :D

sweeet 23-10-2011 06:17 PM

Bir de sevgili juger cıııım az çok senle bir konuşmuşluğumuz var fikir alışverişimiz oldu ya ben yazıdan da acayip iyi tahminlerde bulunurum. Kişinin yazdığı yorumları biliyorsam falan düşünce ve karakter analizi yapmaya çalışıyorum ama bilinçli değil yani nasıl desem içine doğmak gibi birşey. Sezgilerime de çok güvenirim. Çoğu zaman da tutuyor. Dikkat et he seni senden iyi tanımayayım. Tabi insanı en iyi kendisi tanır. Ben kişiliğini bilebilirim ama önemli olan senin benlik algındır(Kendini nasıl algıladığın). ;Benlik algısını da sen kendini anlatabildiğin kadar anlayabiliriz.

juger 23-10-2011 06:26 PM

Beni benden iyi tanırsın ama bendeki beni benden iyi tanıyamazsın (kafiyeli olması için uğraştım saçmaladıysam affola y789)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM.