![]() |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Alıntı:
Sigara: Ya kullanıyorsun ya kullanıyordun ya da nefret ediyorsun. Sevdiğin biri var zaman zaman üzüyor ama sen herşeye rağmen bunun düzelmesini umut ediyorsun.(Bu yorumun yanlış olmasını diliyorum) Aşk ve sevgi senin için değerli . Belki üzülmekten korkuyorsun ya da bilinç altında seni üzen birşeyler var. Hepimizin hayatının mucizelerle dolu olmasını diliyorum. Buradaki bir çok insanın mucize kelimesine takılması aslında bence ne kadar umut dolu olduğumuzu gösteriyor. |
yok yorumlarin kesinlik ifade etmesede tespit acisindan güzel, tebrikler 25889 |
Mutsuz ve yalnız kelimeleri bilinçaltında olan olumsuzlukların kaynağı olabilir. Kitap: Okumayı ve kendini geliştirmeyi seviyorsun. Zevki daha önce söylemiştim. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Bence de faydası olur. Sonuçta orada nefret var, onun yerine sevgiyi koyabilmeyi isterim. Değişimi görmüş olurum. Bu arada ahır ve at olayı bana bir şey çağrıştırdı. Hadi onu da 6. hissinle bul bakalım y789 Siz kadınlar ve altıncı hislerinizz khkh56 |
Kahve, Zevk ve Güneşi yazmıştım daha önce. Bence en güzeli herkesin kendisininkini yorumlaması en doğrusu o olur. Bu kelimeler çıktı ya durup bir düşünmek gerek neden bunlar neden herkes aynı kelimeleri bulmuyor anlatabiliyor muyum? Lütfen siz de yorumlayın arkadaşlar hiç birimiz uzman değiliz sadece kendimizi deniyoruz. Bence en azından kelimelerin sizi yansıtıp yansıtmadığını paylaşabilrisiniz. |
|
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi yok olmadı khkh56 ama benim düşündüğümden 10 kat daha anlamlı oldu. sen bir harikasın alk78 |
|
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Bir de sevgili juger cıııım az çok senle bir konuşmuşluğumuz var fikir alışverişimiz oldu ya ben yazıdan da acayip iyi tahminlerde bulunurum. Kişinin yazdığı yorumları biliyorsam falan düşünce ve karakter analizi yapmaya çalışıyorum ama bilinçli değil yani nasıl desem içine doğmak gibi birşey. Sezgilerime de çok güvenirim. Çoğu zaman da tutuyor. Dikkat et he seni senden iyi tanımayayım. Tabi insanı en iyi kendisi tanır. Ben kişiliğini bilebilirim ama önemli olan senin benlik algındır(Kendini nasıl algıladığın). ;Benlik algısını da sen kendini anlatabildiğin kadar anlayabiliriz. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Beni benden iyi tanırsın ama bendeki beni benden iyi tanıyamazsın (kafiyeli olması için uğraştım saçmaladıysam affola y789) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM. |