Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   zeka sorusu?(hangisi mustafa?) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/616077-zeka-sorusuhangisi-mustafa.html)

zamanı_geldi 01-11-2010 11:34 AM

zeka sorusu?(hangisi mustafa?)

5 kişi 5 katlı bir evin beşinci katına çıkıyorlar.dördü okey oynuyor ve biride saçma sapan hareketler yapıyor.saçma sapan hareket eden kişi pencereden sarkarken düşüyor düşünce oradan geçen polisler adamın yanına geliyor ve ne oldu diyor adam beni mustafa itekledi diyip ölüyor..
polisler yukarı çıkıp kapıdan girer girmez mustafayı tutukluyorlar tutukladıkları kişinin mustafa oldugunu nereden biliyorlar.?

arca 01-11-2010 05:01 PM

Cevap: zeka sorusu?(hangisi mustafa?)

Nereden söylesene ?

Perfinya 01-11-2010 05:09 PM

İçerideki tek erkek kişi Muştafa. Diğer 3 ü kız olabilir

strongman 01-11-2010 07:37 PM

Alıntı:

Perfinya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776740)

aynen bende katiliyorum.
o zaman alin benden de bi soru
Askerin biri esir aldığı diğer askere demişki "öyle bir şey söyle, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim, ama eğer doğru ise seni asacağım". Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş

zamanı_geldi 01-11-2010 08:23 PM

Alıntı:

Perfinya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776740)

evet bildin...erkek olan tek kişi mustafaymış..

kediseverim 01-11-2010 08:24 PM

ayy ne güzel zihni sinir sorularsevinclievet diğerleri kız olabilir ya da hepsinin adı mustafadır sevincliasker sorusu ise c şıkkı demiştir yani hiç birisevinclibence ikisi de doğru değildunk56bir tane de ben sormak istiyorum---iki inatcı keçi bir köprüde sadece tek keçinin geçeceği darlıkta karşılaşmış ve ikiside karşıdan karşıya geçmiş...nasıl geçmiş olabilirler?girlhaha

Neptün 01-11-2010 08:40 PM

Kızım olursa adını Mustafa koyucam. O zaman bu sorunun cevabı asla bilinmeyecek :D

bigokyanus 02-11-2010 02:37 PM

Alıntı:

happyboy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776765)
aynen bende katiliyorum.
o zaman alin benden de bi soru
Askerin biri esir aldığı diğer askere demişki "öyle bir şey söyle, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim, ama eğer doğru ise seni asacağım". Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş

Kurşuna dizilerek öleceğini mi söylemiş?

MarEspEraNZa 14-01-2011 12:15 AM

eyvah paradokslar bisiklet

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 AM.