![]() |
GÖRSEL TEST İLGİNÇ SONUÇ :) http://www.askulkesi.com/wp-content/...sel-test01.jpgŞimdi sitede paylaşmak için test arıyordum ilginç bir araştırma yakaladım hemen paylaşıyım dedimmm956k Bir grup çocuğa bu resme 6 saniye bakmaları söylenmiş, ve sonra ne gördükleri sorulmuş.. Çocuklar resimde birbirine sarılmış çıplak bir adamla kadın yerine, yunus balıkları gördüklerini söylemişler.. Bunun nedeni tabii o yaşta çocukların aklının fanfinfon’dan ziyade yunuslara eriyor olması.. Ve siz büyükler.. az önce 6 saniye baktığınız resimde yunus balıklarını göremediyseniz sizin de aklinizin neye çalıştığı belli oldu sevincli Resimde 9 adet yunus balığı var.(ALINTIDIR:) ben uğraştım ve gördüm yunusları sonundaderty yaşasınnn:Dderty |
Cevap: GÖRSEL TEST İLGİNÇ SONUÇ :) Araştırma hikaye bence:) Ben yeğenime göstermiştim bunu 2 yıl önce, yunus balığı falan görmedi maalesef :) 5-6 yaşlarındaydı o zaman. |
Cevap: GÖRSEL TEST İLGİNÇ SONUÇ :) hep televizyon yüzünden =)) |
Cevap: GÖRSEL TEST İLGİNÇ SONUÇ :) .............. :)) |
Cevap: GÖRSEL TEST İLGİNÇ SONUÇ :) Ya ben resimde 8 değil 7 yunus görebiliyorum, bende bir problem mi var acaba?sevincli |
Cevap: GÖRSEL TEST İLGİNÇ SONUÇ :) Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: GÖRSEL TEST İLGİNÇ SONUÇ :) hanii yaa yunus munus yok ortalıkta :D:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 PM. |