Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/14630-aldatilsaniz-ne-yapardiniz-s.html)

Işıldayan Safir 16-01-2010 02:15 PM

Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S

Bir kadın/erkek neden aldatılır bilemem aslında çok fazla sebebi olabilir ama nedenleri düşünmeye gerek yok. Ortaya çıkardığı tek bir sonuç var çünkü. Her zaman denir ya aldatılan kişi hatayı kendisinde arasın diye. Ben o şekilde düşünmüyorum. Çünkü bir şekilde başka bir erkeğe ya da kadına gönlü kayan insanın birlikte olduğu kişiyi hayatından çıkarması gerekiyor. Madem mutlu olamıyor neden o kişi olmadan yoluna devam etmiyor öyle bir durum var. o nedenle bu sadece kendilerini haklı çıkarmak için ortaya atılan bir bahanedir.
Aldatılsaydım ne yapardım? sorusuna geliyim. Böyle bir durumu öğrenseydim onun cesaret edip yapamadığı şeyi yapardım. O insandan ayrılırdım. Dediğim gibi buna ne sebep oldu diye hiç düşünmezdim. Hır gür çıkarmaya gerek de yok elimden gelen her şeyi yaptığımı bilirdim ve bir hesaplaşma gerekiyorsa onu o kişiye ve onun vicdanına bırakırdım.

vitamin61 16-01-2010 02:24 PM

peki ben bi şey sorayım. sevgilinizden ayrılsanız o iki ay sonra başkasına baksa ama vazgeçse. sonra siz tekrar bi şekilde biraraya gelseniz. o kişiyle tekrar sevgili olabilir miydiniz?

mendeseva19 16-01-2010 02:26 PM

ben erkeklere birşey sormak istiyorum, neden çoğu erkek birden fzla kızla çıkar amaçları nedir yani???? dusun2

mendeseva19 16-01-2010 02:28 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579541)
peki ben bi şey sorayım. sevgilinizden ayrılsanız o iki ay sonra başkasına baksa ama vazgeçse. sonra siz tekrar bi şekilde biraraya gelseniz. o kişiyle tekrar sevgili olabilir miydiniz?

olunabilir bence ama güven vermesi lazımt678

Işıldayan Safir 16-01-2010 02:28 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579541)

Sence hakkı değil mi bu. Ayrılmışsınız ve ömür boyu hayatını sizi düşünerek geçirmek zorunda mı olmalı. Bu haksızlık olmaz mı? Kendinize bağlamaya çalışmak olmaz mı? Ayrı olduğunuz zamanın hesabını sormaya kalkarsanız eğer tekrar sevgili olsanız da mutlu olamazsınız öncelikle beraber olduğunuz kişiye güven duymalısınız güven olmadan bir ilişkiyi yürütemezsiniz. Böyle bir şey başıma gelseydi tekrar sevgili olabilirdim tabi ki neden olmasın ama bu ve aldatılmak farklı şeyler aksine mutlu bile olabilirdim ve şöyle bir şey var ayrıldım diyelimki bi başkasına bakan bende olabilirim khkh56 belli olmaz yani girlhaha

Işıldayan Safir 16-01-2010 02:30 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579542)
ben erkeklere birşey sormak istiyorum, neden çoğu erkek birden fzla kızla çıkar amaçları nedir yani???? dusun2

Ahh ahh canım ben neler gördüm erkekler yine uslu valla khkh56

vitamin61 16-01-2010 02:31 PM

neden mutlu bile olabilirdiniz:)

mendeseva19 16-01-2010 02:35 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579546)
Ahh ahh canım ben neler gördüm erkekler yine uslu valla khkh56

doğrudur cnm bnde evli kadınların kocalarını nasıl aldattığı üzerine bi kitap okumştum ve yazar kendi yaşamış olduğu şeyleri anlatıyordu,haklısın o yüzen erkekler biraz dha masum,safsevinclisevincli

Işıldayan Safir 16-01-2010 02:35 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579547)
neden mutlu bile olabilirdiniz:)

Tekrar benimle beraber olmayı seçtiği için sevdiğini düşünürdüm, unutamadığını düşünürdüm. sonuçta bi beraberlik süresince azda olsa karşınızdakini tanırsınız ve ayrıldıktan sonra tekrar beraber olma ihtimali bana çok ilginç geliyor demek ki karşılıklı olarak birbirinizi affediyorsunuz, sevdiğinizi anlıyorsunuz, eğer yapılan hatalar varsa muhtemelen bunlar konuşulur, bundan sonra birbirinize karşı daha hassas olmaya karar veriyorsunuz tüm bunlar nedeniyle olabilir

vitamin61 16-01-2010 02:36 PM

erkeklerin aldatması bence sevgi arayışından kaynaklanır diye düşünüyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM.