Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   Suyun Kenarında Bir Eviniz Olsaydı... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/14251-suyun-kenarinda-bir-eviniz-olsaydi.html)

yakamoz 20-10-2008 01:51 PM

Suyun Kenarında Bir Eviniz Olsaydı...

Nehir yada dere kıyısında bir evde yaşadığınızı hayal edin. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi evinizin konumunu tanımlar.

1-Nehrin ortasında küçük bir adadaki ev

2-Üzerinde dar bir köprü bulunan ve coşkuyla akan nehrin kıyısındaki ev

3-Bahçenin köşesinden köpürerek akan bir dere geçiyor

4-Çağlayarak akan iki nehrin kesiştiği araziye kurulmuş bir ev

&&&&&&&&&&&&&&&&

Nehirler uzun mesafeler arası ulaşımı sağlamakla beraber, bireysel boyutta aşılamayan fiziksel engelleri temsil eder. Evinizin akarsuya göre konumu arzuladığınız sosyal mesafeyi ve ihtiyacınız olan kişisel alanı açıklar...

1-Nehrin ortasında küçük bir adadaki ev

Çok büyük bir alan istemiyorsunuz. Sadece size ait olan toplumsal baskılardan uzakta, düşüncelerinizle baş başa yalnız kalabileceğiniz bir yer yeterli. Eğer ev insanın kalesi ise sizinkinin çevresinde hendek olmasını tercih ediyorsunuz.

2- Üzerinde dar bir köprü bulunan ve coşkuyla akan nehrin kıyısındaki ev

Dar bir çevre içinde yaşıyorsunuz. Bunun dışında herkese karşı mesafelisiniz. Size yaklaşmak pek kolay değil. Ama birini dost kabul ettiğinizde sonuna kadar dost oluyorsunuz.

Özel hayatınızla sosyal hayatınız arasına sınır koymuyorsunuz. Kapınız daima dünyaya açık Yabancı kişileri henüz tanışmadığınız dostlar olarak görüyorsunuz. Başınıza ne gelirse gelsin bu açıklığınız ve konukseverliğiniz sayesinde daima yanınızda size destek veren insanlar bulacaksınız.

4- Çağlayarak akan iki nehrin kesiştiği araziye kurulmuş bir ev

Sosyal ilişkiler yumağının tam ortasında yaşıyorsunuz. Hayatınızdaki insanlarla olan karmaşık ilişkileriniz sizi çok meşgul ediyor. Dış dünyanın bazen yatağında taşıp sizi sürükleyeceğini hissediyorsunuz. Ama suyun aktığı yolların dolambaçlı olması selin ön kapınıza ulaşmasını önlüyor.

yeni bir hayat 20-10-2008 02:42 PM

Ynt: Suyun Kenarında Bir Eviniz Olsaydı...

Deprem ve tsunami yaşamış biri olarak bu 4 şık da bana ürkütücü geldi açıkçası...Deniz, nehir kenarında bir evim olsun istemem, o yüzden bir seçim yapamadım... 4897

Novos 20-10-2008 03:56 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı

Deprem ve tsunami yaşamış biri olarak bu 4 şık da bana ürkütücü geldi açıkçası...Deniz, nehir kenarında bir evim olsun istemem, o yüzden bir seçim yapamadım... 4897

tsunamide sen hani bu geçen yıllarda güney asyada olan yerde miydin? dusun

benim evim burası olsun y789

http://www.masaustu-resimleri.com/d/890-2/ada.jpg

YESHAPPY 20-10-2008 06:41 PM

Kesinlikle doğru çıktı sonucu.Teşekkürler.mail atıcam herkese:)

yeni bir hayat 20-10-2008 09:32 PM

Alıntı:

novos Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı

tsunamide sen hani bu geçen yıllarda güney asyada olan yerde miydin? dusun

[img][/img]

1999 Marmara depremi, aynı zamanda tsunamiydi..Pekçok yakınımı kaybettiğim bu depremde 70.000 civarında insan ölmüştü.. Ne çabuk unuttunuz?...

Belgin ∞ 20-10-2008 09:42 PM

4- Çağlayarak akan iki nehrin kesiştiği araziye kurulmuş bir ev

Sosyal ilişkiler yumağının tam ortasında yaşıyorsunuz. Hayatınızdaki insanlarla olan karmaşık ilişkileriniz sizi çok meşgul ediyor. Dış dünyanın bazen yatağında taşıp sizi sürükleyeceğini hissediyorsunuz. Ama suyun aktığı yolların dolambaçlı olması selin ön kapınıza ulaşmasını önlüyor.

Çok doğru.Teşekkürler yakamoz'cum.

Ben_Sen_ve_Gofi 05-05-2010 03:29 AM

Cevap: Suyun Kenarında Bir Eviniz Olsaydı...

Özel hayatınızla sosyal hayatınız arasına sınır koymuyorsunuz. Kapınız daima dünyaya açık Yabancı kişileri henüz tanışmadığınız dostlar olarak görüyorsunuz. Başınıza ne gelirse gelsin bu açıklığınız ve konukseverliğiniz sayesinde daima yanınızda size destek veren insanlar bulacaksınız.

tam isabet:S

Elektra 05-05-2010 10:18 AM

Cevap: Ynt: Suyun Kenarında Bir Eviniz Olsaydı...

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 84493)

Bende Gülşen ablam :) Ama hayali bir seçim olduğu için, daima bir adayı tercih ederdim yani 1. seçenek...

DeLiTaY21 05-05-2010 10:50 PM

Ben 3. sıkkı seçtim:)teşekkürler...

bartun06 05-05-2010 11:31 PM

Üzerinde dar bir köprü bulunan ve coşkuyla akan nehrin kıyısındaki ev

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 PM.