Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Şansı Çek Telkini Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/626029-sansi-cek-telkini-etkiler.html)

mutluhayatim 19-02-2017 02:09 PM

Şansı Çek Telkini Etkiler
 
Merhaba 11 gün önce şansı çek telkinini dinlemeye başladım. Burada zaman geçtikçe bu telkinin olumlu, olumsuz etkilerini paylaşmak istiyorum. Telkini dinlemeye başladığımdan beri öyle bir şanslı olduğumu falan hissetmedim şimdilik, şansla ilgili bir olayla da karşılaşmadım. Denemek için gidip şans oyunları falan mı oynasam :) Ama zamanla bir etkisi olursa almak isteyen arkadaşlara bir fayda olur belki diye bu konuyu açtım. Eninde sonunda etkisi olur diye düşünüyorum. Belki benim bilinçaltımla ilgilidir. Karar vermek için henüz çok erken. Gelişmeleri heycanla bekleyin :)

Rosa_Ann 21-02-2017 12:55 AM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
Ben de bu telkini satın almayı düşünüyorum. Etkilerini burada paylaşmanız bana fikir verecek. Gelişmeleri merakla bekliyorum :)

mutluhayatim 21-02-2017 12:55 PM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
Bugün 13. gün hala daha yaprak kıpırdamadı. Herhangi bir şans göstergesi yaşamadım. En ufak birşey bile. Hayatım 13. gün öncesi ile aynı. Ama yılmadan dinlemeye devam edeceğim. Bir youtuberın çekilişine katıldım ve bana hediye çıkmadı. Böyle direk denemek yanlış mı bilmiyorum çünkü 4000 den fazla katılım olmuştu ve bir insandan benden daha şanslıydı. Kafamı kurcalayan şey bazı insanlaın bu telkini dinlemeye başladıktan hemen sonra bir şeylere sahip olması ve mucizeler yaşaması. Ama benim hayatımda hiç bir mucize olmadı. Bir kere daha denemek istiyorum ama ne şekilde deneyeceğime karar veremedim. Biraz araştırma yapıp denedikten sonra buraya döneceğim.

mutluhayatim 21-02-2017 12:57 PM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
Nasıl deneyeceğim ile ilgili bir önerisi olan varsa burayı şenlendirir ise sevinirim :)

KıpçakBeyi 24-02-2017 01:06 PM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
Bu telkin bir çekim yasası telkini.Direkt olarak bu telkinin şans getirme özelliği yok ama bu telkini dinledikçe kendine kendine şans içerikli olumlamaları söylüyor olacaksın diye düşünüyorum.Telkin metni aklımda değil ama mesele her sabah ben doğuştan şanlıyım kendi şansımı kendim yaratıyorum gibi olumlama cümleleri kuruyor olacaksın.

Bu telkini dinledim eve bahçeme gökten 1 ton ağırlığında meteor düşmedi.Ne bileyim öyle Amerika'da burs programı filan kazanmadım. Bu telkini listeden çıkardım daha önemli telkinler koydum.

Belki zihinsel yapın değiştikçe daha fazla yarışmaya katılacaksın daha fazla şansını deneyeceksin ve azmin kırılmayacak. İstatistik olarak bir çekilişe bir kere katılan ile 100 kere katılanın şansı bir değil.

mutluhayatim 25-02-2017 11:20 PM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
Yaa ben aslında birazda yorumlara kandım diyelim. İşte telkini dinlemişler hemen bilmem kaç dolarlık bir şeyler kazanmışlar vs. Hayır yani bilmiyorum yalanını gerçeğini artık. Ama bugün kendimi hiç olmadığım kadar şanssız hissettim. Neden mi? Mesela otobüse bindim trafik vardı gideceğim yere 3 katı sürede gidebildim. Aradığım hiç bir şeyi bulamadım bugün. Saçma bir nedenden dolayı çok fazla yürümek zorunda kaldım aşırı derece yoruldum. Metroya bindim hiç olmadığı kadar kalabalıktı. Eve çok geç gelebildim yapacağım hiç bir işi yapamadım. Şunu da belirtiyim dün bu telkini hiç dinlememiştim. 16 günde 1 gün mola diyelim. Neyse gelelim düne. Dünde kendimi aşırı derecede şanslı hissediyordum. Ama nasıl görseniz metroya biniyorum 3 aktarma yapmam gerekiyor hemen metro geliyor hiç beklemiyorum her zaman oturacak yer buluyorum eğer tüm yerler doluysa bir durak sonra bana en yakın kişi kalkıyor oraya oturabiliyorum. Bu da şanslarımdan bazıları. Çok garip hissettim. Şimdi ben şanslı mıyım değil miyim?

mutluhayatim 12-03-2017 11:01 AM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
32. günden herkese merhaba :)
Size güzel haberlerim var. Kendimi şanslı hissediyorum hem de baya. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu telkini dinlemeye başladıktan sonra zengin olmadım, hayatım hep mükemmel ilerlemedi, mucizeler olmadı. Peki o zaman ne işe yaradı diye sorarsanız gerçek şansı bulduğumu söyleyeceğim.

Şans nedir? Doğru zamanda doğru yerde bulunmak. İşte biz buna şans diyoruz.

Peki hayatımda neler değişti?

Buna bağlı mı bilmiyorum ama sabah çok erken uyandığım halde gün içinde çok dinç oluyorum. Kendimi şanslı hissediyorum. Otobüse veya metroya bindiğimde genelde yer bulabiliyorum ha bulamadığımda oluyor ama o zamanlar yorgun olmuyorum. Ne zaman çok yorgun olsam hep oturacak yer bulabiliyorum. Karşıma küçük olaylar çıkıyor ve şanslı olduğumu hissediyorum. Mesela bir kaç gün önce aldığım kitap ile ilgili birisi bana bir soru soruyor ve tesadüfen ben bir kaç gün önce aldığım kitapta hiç bilmediğim bir konuyu okumuş oluyorum ve o soruya o anda gayet rahat cevap veriyoum.

Daha sonra gün içinde daha az sinirli olmaya başladım. Pazartesi sendromum yok mesela. Kendimi geliştirebileceğim bir işe sahibim. Çevremde, işimde beni seven ve önemseyen insanlar var. Ben gülümsediğimde gerçekten mutlu olduğunu hissettiğim insanlar var çevremde. O yüzden gerçekten şanslı hissediyorum. Bu telkinin bana faydası şu oldu bence ben aslında zaten şanslı bir insandım ve bu telkin sayesinde şanslı olduğumun farkında olmaya başladım. Şunu asla unutmayın emeksiz ekmek olmaz. Tamam şans dediğimiz şey sizi başlangıca getirir ama onu devam ettirmek sizin elinizdedir. Yoksa emin olun bir yerde tökezlersiniz.

Evet şuanda itibaren bu telkinle ilgili sorularınızı almaya başlayabilirim. Bu arada ara ara konuda güncelleme yapacağım, gördüğüm etkileri sizinle paylaşacağım.

lolason 14-03-2017 04:02 AM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
Yorumların için teşekkür ederim.Telkinlerin sadece itici güç olduğu mevzuunda çok haklısın.
Ben de başarıyı çek telkini aldım aynı senin yaşadıklarını yaşadım ne diyelim devamını heyecanla bekliyorum.

mutluhayatim 14-03-2017 09:20 PM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
Alıntı:

lolason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860330)
Yorumların için teşekkür ederim.Telkinlerin sadece itici güç olduğu mevzuunda çok haklısın.
Ben de başarıyı çek telkini aldım aynı senin yaşadıklarını yaşadım ne diyelim devamını heyecanla bekliyorum.

Evet telkinler itiyor ama yapıp yapmamak yine senin elinde.

mutluhayatim 07-05-2017 08:45 PM

Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler
 
2,5 aydan sonra yeniden merhaba. Hayatımda şansa dair neler oldu ya da artık bunun farkında mıyım ondan bahsetmek istiyorum. Farkında değilim. Artık alıştım. Bazı şeylere dikkat etmiyorum. Acaba burada şans benden yana olacak mı diye düşünmüyorum. Kesinlikle söyleyebileceğim şey bu 2,5 aydan sonra şans konusunda beklentinizi yüksek tutmayın. Neden diyecek olursanız kesinlikle şanstan daha çok sizi ileriye taşıyan şeylerden birisi emek. Tamam mesala arkadaşlarıma baktığımda benden çok daha fazla maaş alıp benden çok daha az çalışanlar var. Dışarıdan bakıldığında bana göre onlar daha şanslı görünüyorlar. Ama olayın iç yüzü hiç öyle değil. Şuan bizim için az iş=daha az gelişim, daha az tecrübe demek. Ben az maaş alıp çok çalışıp onlardan daha çok şey öğreniyorum. Ama bende daha az çalışıp yine daha az maaş alabilirim tabi o zaman şanlı olan bir anda onlar olur. Yani aslında şans seçimlerden ibaret.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.