Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   mükemmel değişimler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/617368-mukemmel-degisimler.html)

omer9035 17-01-2011 01:06 PM

mükemmel değişimler

merhabalar ego ve suçluluk telkinlerini ilk etapta 3 gün dünleyip bırakmıştım ama kendimi zorladım ve içine erteleme telkinini de ekleyip geceleri dinlemeye başladım 8 10 saat gibi bir süre bugün tam 1 hafta oldu inanılmaz değişimler oldu ben üniversiteye hazırlanıyorum ve kayıt yaptırmam gerekiyordu ben de çok üşengeç ve erteleyen bir insandım sabah kahvaltımı yaptım ve hemen okula gittim kayıt yaptırmaya kendime çok şaşırdım ve aynı gün içerisinde ailemin bana tepkilerinin değiştiğini farkettim ibadetlerimi ertelerdim onları bile tam zamanında yapar oldum 1 gün sonra saçlarımı kestirmeye karar verdim insanlar bana fazlasıyla saygı duymaya başladı ve dışarda farkedilmeyen bir insan olmama rağmen insanların ilgisini çekmeye başladığımı daha dik yürüdüğümü farkettim özellikle yatmadan önce kendimi çok sorgulardım hepsi yokoldu en önemlisi gün içindeki duygu değişimleri mutsuzluk hissi gitti sınava az kaldı ders çalışamıyorum kendimi harap ederdim ama mutluyum biliyorum ki onu da düzeltirim içimden bir ses kendimi olduğum gibi kabul ediyorum diyor sürekli artık farklı telkinler dinlemenin zamanı geldi sanırım belki yanlış yere yazmışımdır öyleyse özür diliyorum taşırsanız sevinirim içim kıpır kıpır bunu sizlerle paylaşmak istedim insanın kendini sevmesi başkalarının seni sevmesinden çok daha fazla mutluluk verici birşey smil56

nazendem 17-01-2011 01:11 PM

Cevap: mükemmel değişimler

nekadar güzel degişimler omer .senin adına çok sevindim.ama hemen dinlemeyi bırakma.uzunca bir süre dinlemeye devam etki etkiler kalıcı olsun :)

omer9035 17-01-2011 01:19 PM

ego ve suçluluk özellikle etkilerini bariz bir şekilde gösterdi şu an gözlerimin altı mosmor telkinlerden olsa gerek 9 saat uyumama rağmen uyusam 3 saat daha uyurum ama benim merak ettiğim konu ben telkinleri ego ve suçluluğun üzerine mi ekleyip dinlemeyim yoksa onları listeden çıkarıp başka telkinleri mi eklemeliyim siteyi biraz araştırdım ama pek anlamadım bu arada yazmayı unutmuşum göz teması hiiiiiiç mi hiç kuramazdım şimdi özellikle hocalar gözlerini benden kaçırıyorlar :D o derece yani birde yolda yürürken sanki parmak uçlarında yürüyormuş gibi hafif hissediyorum kendimi sanki Allah a ettiğim duaların ve sabrımın karşılığı aldığım bir hediye gibi bu siteyi buldum en umutsuz ve en yorgun anımda hepinizi çooooook seviyorum

omer9035 17-01-2011 01:49 PM

teşekkür ederim iyiki varsınız

bigokyanus 17-01-2011 02:22 PM

Çok güzel değişimlerin inşallah iyi yönde devam eder. Sınavında da başarılar...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM.