Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   AŞK_ TAKINTI :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/622501-ask_-takinti.html)

nujin89 01-01-2013 09:08 PM

AŞK_ TAKINTI :(

ve gidip geldimmmm... onu da gördümm... üç yıl önce aşık oldğm şu anda da takıntı olarak kalan (yani öle olmasını umuyorum ) kişiyi dea gördüm.. bi kere daha kırmasına izin verdim... aşk mı takıntı mı karar veremiyorum ama onu artık geçmşte brakmak istyrm ya gidip hipnoz yaptırasım var işe yarayacaksa unutacaksam :( ben onu nasıl aşacam dunk56

nujin89 03-01-2013 12:42 PM

Cevap: AŞK_ TAKINTI :(

ama ama ama bi cevap istyrmmm:(

nujin89 03-01-2013 08:17 PM

sesimi duyan yok muuuuuuuu??????????????????

azraist_24 03-01-2013 08:39 PM

Alıntı:

nujin89 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835336)
ve gidip geldimmmm... onu da gördümm... üç yıl önce aşık oldğm şu anda da takıntı olarak kalan (yani öle olmasını umuyorum ) kişiyi dea gördüm.. bi kere daha kırmasına izin verdim... aşk mı takıntı mı karar veremiyorum ama onu artık geçmşte brakmak istyrm ya gidip hipnoz yaptırasım var işe yarayacaksa unutacaksam :( ben onu nasıl aşacam dunk56

Sevgili Nujin,

Sen takinti oldugunu nereden anladin? Kendini bu kisirdongunun icerisine sen atmissin sanirim...

Gercekten seviyor musun onu? Ya da seni uzmesine ona olan sevginden dolayi boyun mu egiyorsun?

Nedir seni ona baglayan ve uzulecegini ve seni tekrar tekrar uzgudugun farkinda iken ve cozumu sen de iken bence ``Affetme `` calismalarindan baslayabilirsin..

Forumda sesli meditasyonlarin icerisinde Ozlem Hanimin seslendirmis oldugu bir medi var, dinlemeni oneririm...

tugba__ 03-01-2013 08:50 PM

azraist_24 özlem hanımın seslendirdiği meditasyon hangi bölümde?

nujin89 03-01-2013 10:18 PM

tamam dinlerim ya azraist bu kadar zamandan sonra bile aramızda bişey olmasa da bana gelsin ben onu reddedeyim istyrm:( çok utanç verici

tnuhlar 04-01-2013 10:02 AM

Takıntı,psıkılojık bır hastalık olup tedavısı doktor gozetımın de yapılmalıdır,burada kı telkınlerle değil.....

disik82 04-01-2013 04:37 PM

Alıntı:

tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835436)
Takıntı,psıkılojık bır hastalık olup tedavısı doktor gozetımın de yapılmalıdır,burada kı telkınlerle değil.....

Çok doğru. ben mesela şuan bunun için tedavi görüyorum. Obsesif kompulsif. doktor bunu tv izlerken araya giren parazit gibi örnekliyor sen ona takılıyorsun ve sen onu bırakmazsan hayatını bu takıntı veya takıntılar yönetmeye başlıyor.

tnuhlar 04-01-2013 05:40 PM

disik82, açıklamanız için teşekkür ediyorum,burada önemli olan kişileri doğru yönlendirebilmektir,ama ne yazık ki bu yapılmayıp farklı düşüncelerle tedavi den uzaklaştırıp daha derin yaralara yol açıyorlar...sevgiyle kalın

nujin89 04-01-2013 06:04 PM

bu siteden yararlanamaz mıyım yani? obsesyonun ne olduğunu biliyorum ama bu öle bişey değil ki mantıken birarada olamazdık mümkün değildi bu yüzden olmadı ama ben bunu kabullenemiyorum duygu ağır basıyo bende

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 PM.