![]() |
Cevap: içimde sıkıntı Sevgili fgçeker inanın bana da çok karışık geliyor olumsuzlama konusu. Gözüm kulağım açık. Öğrenmeye niyet ettim. Bilgi bana geliyor bir şekilde hoş tesadüfler oldu ben bilgiyi ararken. Siz de bildiğini olumsuzlamadan bahsederseniz hepimiz için harika olur. Olumsuzlama diye bahsettiğimiz şey. Bir olumsuz durum tespiti gibi midir? Yani örnek: Olumusuzlama: "Bazen lafımı bilmeden konuşuyorum." veya "Bazen patavatsızlık yapıyorum." (10-15 gün yapılır.) Bu süreçten sonra Olumlama: "Çoğu zaman aklı başında ve yerinde konuşuyorum." (10-15 gün) İlk başta olumsuz durumu söyleyip bunun bize yaşattığı ruh halini, duyguları yoğunlaştırıp acaba olumlamaları daha etkili hale mi getiriyor? Benim kafamda bu sorular var bu ara. Yalnız bu çalışmayı biraz riskli görüyorum çünkü olumsuzlama yaparken bazı insanların olumlusuna hiç geçemeyeceğinden endişeleniyorum. Acaba yanılıyor muyum? |
Cevap: içimde sıkıntı Alıntı:
|
Cevap: içimde sıkıntı arkadaşlar içteki sıkıntıyı alacak bir ilaç vs filan var mıdır ? yani sıkıldım artık bu sıkıntıdan yaaa |
Cevap: içimde sıkıntı Eğer öyle bir ilaç varsa arkadaşım bunu en iyi bir uzman bilir yani bizden alacağın isim tavsiyesi sana faydadan çok zarar verebilir. Dikkat etmek her duyduğumuz ilacı kullanmamak gerekir. |
Cevap: içimde sıkıntı ben direk ilaç ismi istemedim cümlemdeki asıl işaret ; şu derdimi sıkıntımı giderin! |
Cevap: içimde sıkıntı neden? neden bir sıkıntı var içinizde sizce? |
Cevap: içimde sıkıntı Alıntı:
|
Cevap: içimde sıkıntı sevgili isimsiz :) inanın merakımı gidermek için sormadım bu soruyu.. ama sıkıntı çoğu kez artık öteleyemediğimiz düşüncelerimiz kaynaklı olabilir..olumlama v.b. de işe yaramaz o zaman. bazen duygularımızı tanımlamak ve sahip çıkmak zorundayız olumsuzları olumlularla değişirmeden önce.. üzüntü acı kızgınlık gibi duyguları ifade etmek yerine sakladığımızda bedenimizdeki enerji akışını tıkarız. mutluluk bizim duyu alıcılarımızın serbest aktığı zamanki his ve bunun yol açtığı ritm hatta seromonidir.. bu sadece duyguların serbest akışıyla gerçekleşir. dünya diğer insanlar evren e bağlı olan enerjiyle beraber akmakla.. aşkla.. |
Cevap: içimde sıkıntı bu akşam kendi duygularımın dışına çıkabilme gücüm yoktu.. belki de yeniden kendi dışıma akışı sağladığınız için size teşekkür etmeliyim.. iyi ki varsınız.. kendim için bu akşam daha çok eft tekniğini denedim.. belki denemek istersiniz.. ama şu anda belki de birbirimizin enerji akışına bağlanmaya gereksinimimiz vardır.. buralarda olan kaç kişi var :)) hazır olduğumuzda bir şifa çemberi oluşturalım mı ne dersiniz :) isimsiz için olsun bu akşam.. her ne kadar benim de çok ihtiyacım varsa da.. ama çemberin gücü ayna dır zaten :) |
Cevap: içimde sıkıntı .. ve sevgili Sweet :) yanlış anlaşılmalar hep bu kadar hasssasiyetle yanlış yapmamak ve yanlışa meydan vermemek için olsun :) iyi ki varsınız.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 AM. |