Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telepati (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telepati/)
-   -   telapeti...(güzel bir anlatım) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telepati/463049-telapetiguzel-bir-anlatim.html)

çok_mutlu:) 24-12-2009 11:34 PM

telapeti...(güzel bir anlatım)
 
Telepati nasıl yapılır başlığı altında yayınlamış olduğumuz yazı aslında site üzerindeki diğer yazılara oranla en çok ilgi çeken yazı oldu. Telepatiye karşı olan bu genel merak hususunda bende konu ile ilgili yeni bir yazı yayınlama isteği hissettim. Bu yüzden sizlere telepati konusunda gerekli eğitimi verebilmek için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.
Bir önceki yazımızda telepatiye örnek olarak karşıdaki kişinin yerine kendimizi koymamız gerektiğinden bahsetmiştik. Bir nevi empati yöntemi ile telepati kurma şeklinde gerçekleşmekteydi. Şimdi bu duruma farklı olarak değişik bir yöntemi size anlatacağım. Bu yöntem tamamen karşıdaki kişinin zihni ile direk bağlantı kurma şeklinde gerçekleşmektedir. Bilmenizi isterim ki insan beyninin yaymış olduğu frekanslar (bilimsel olarak kanıtlanmıştır) yaklaşık 10.000 km kadar bir mesafe kat edebilmektedir (kurşun materyali etkiyi azaltır,beyin frekanslarını engelleyebilen tek madde kurşundur). Yani oturduğunuz yerden yaklaşık olarak 10.000 km kadar ilerideki bir kişi ile iletişim kurabilmeniz mümkündür. Peki bu nasıl olabilir?
Şimdi size farklı bir bilgi vereyim. Aslında hepimiz inansakta inanmasakta,farkında olsakta olmasakta her an telepati yapabilmekteyiz ve yapmaktayız. Siz herhangi bir kişiyi düşündüğünüz anda o kişi ile sizin aranızda metafiziksel bir bağlantı oluşmaktadır. Bunu karşıdaki kişinin beyni ile sizin beyniniz arasında uzanan bir kablo gibi düşünebilirsiniz. Uzaktan şifa öğretilerinde de kullanılan temel esas budur. Şifacılar, karşıdaki kişiye bu bağlantı sayesinde etki gösterebilmektedirler. Bu bağlantıyı nasıl kuracağız diye düşünebilirsiniz. Yukarıda yazdığım şekilde,extradan bir teknik uygulamanıza hiç gerek yoktur. Siz, kişiyi düşündüğünüz anda zaten o bağlantı otomatik olarak kurulmaktadır. Bilimsel olarak yapılan deneylerde ikizlerin birbirleri ile aralarında kilometreler olmasına rağmen birinin herhangi bir duygu yoğunluğu yaşadığı anda ötekininde aynı şekilde bu duyguyu hissettiği kanıtlanmıştır. Aradaki bu enerji akışını sağlayan ise beynin o duygu anında yaydığı frekanslar ve onları tetikleyici olan vücudun ürettiği hormonlardır. Hemen hemen hepinizin birtakım olaylar gerçekleşmeden önce bu olayları hissettiği olmuştur. Peki bu adımlar nasıl gerçekleşmektedir? Anlatalım;
Öncelikle, iletişim kurmak istediğiniz kişiyi gözünüzün önünde canlandırmanız gerekir. Bu işlemi yaparken sizlere tavsiyem kesinlikle hiçbir şekilde rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda bulunmanız gerektiğidir. Ortamı sağladı iseniz şimdi rahat bir şekilde oturun. Hatta telepati öncesinde mümkünse duş alın, aldığınız duş ile suda bulunan statik elektrik sizin beyin faaliyetlerinizi arttıracaktır. Abdestin sırrı… Ayrı bir konu… Ortamı hazırladığınızı varsayıyorum, şimdi iletişim kurmak istediğiniz kişiyi gözünüzün önünde imajine edin. Kişi şuanda gözünüzün önünde. Şimdi bir miktar durugörü kullanmamız gerekmektedir. Kişinin bulunduğu ortamı görmeye çalışın! Bir odadamı yoksa sokakta herhangi bir yerdemi! Zihninizde belli belirsiz bir mekan oluşmaya başlayacaktır. Aslında çok yaklaştınız, yanlış olma ihtimalide mümkündür ama siz bunu gözardı etmelisiniz. Şüpheye düşmeden aynı şekilde ortamı imajine etmeye devam edin. Kişiyi kendisi ile beraber bir ortam içerisinde gördünüz. Masasında ders çalışıyor yada bir arkadaşı ile bir konu konuşmakta. Buraya kadar çok iyisiniz. Şimdi o kişiye göndermek istediğiniz bilgiyi en sade bir biçimde tekrarlayın. Örnek olarak, sizi aramasını istiyorsunuz. “Merhaba ben …. beni duyuyormusun beni hissediyormusun” vs… gibi uzun kelimeler üretmeyin. Bunlar frekansların karmaşıklığına yol açacaktır ve algılanmanızı etkisiz kılacaktır. Bunun yerine “Beni ara” şeklinde kısa ve öz olarak talebinizi ileteceğiniz kelimeler seçin. Zihinleriniz arasında oluşan köprü üzerinden bu frekans karşı kişi nerede olursa olsun onun zihnine aktarılacaktır. Bu kelimeleri birkaç kez tekrarlayın. Gözlerinizi açın. 5 dk lık bir mola verin kendinize. Başka şeylerle uğraşın bir bardak çay için vs.. Daha sonra tekrar aynı şekilde odaklanma sağlayarak aynı frekansları tekrar gönderin. Bunu en fazla 3 kez yaptığınızda kişi sizi algılayacaktır. Bundan hiçbir kuşkunuz olmasın. Başarısız olabilirmiyim? Çok çok düşük bir ihtimal. Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi bunu zaten bilinçli bilinçsiz her an gerçekleştirmektesiniz. Kişi frekanslarınızı algıladığı andan itibaren, size mutlaka bir geri dönüş yapacaktır. Bu hemen olmayabilir, çünkü onun zihni o anda kendi ortamını algıladığı ve oraya göre hareket ettiği için hemen netice beklemeniz yanlış olur. Fakat bilin ki o kişi sizi mutlaka algılamıştır ve bunun neticesi size yansıyacaktır.
Anlatmış olduğum bu yöntem üzerinde biraz çalışmanızı rica ediyorum. Hatta dilerseniz bir günlük tutabilir, yapmış olduğunuz çalışmalarda yüzde kaç başarı sağladığınızı hesaplayabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmam hususunda bu notlarınız da benim için çok önemli olacaktır. Dileyen arkadaşlarımız yorumlarını burada bizler ile paylaşabilirler. Hepinize başarılar diliyorum

Alıntıdır...

altann 25-12-2009 04:12 PM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
kısa mesafede cok oluyoda uzun da daha beceremedim:)

aprilrose 25-12-2009 05:12 PM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
Alıntı:

altann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575953)
kısa mesafede cok oluyoda uzun da daha beceremedim:)

Sevgili altann; telepati ile ilgili okuduğum bir makalede, telapatinin uzak mesafelerde çok
daha etkili olduğunu yazıyordu.

Bilginize :)

çok_mutlu:) 27-12-2009 09:07 PM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
uzun mesafe kısa mesafe farketmez telapeti mesafeyi bile affetmez:))

nevresim 27-12-2009 11:26 PM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
güzel paylaşım teşekkürler.konuyu kaybetmiyim diye de yazıyorum bi daha okumak istiyorum.,ilgimi çekti açıkcası.

salvadore_xp 28-12-2009 06:28 AM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
Açık bir dille yazılmış. Telepatiye özel bir ilgim yok. İnancım da zayıf. Ama ummadığım kadar da basit gözüküyor. Şimdi ise denemeye değer buluyorum.
Tam anlamıyla tanıyamadığımız, bazı yerlerde karşılaştığımız ve tekrar karşılaşıp konuşmayı umduğumuz durumlarda o kişiye de mesajlar gönderilebilir mi? Ama kişi ile tesadüfen 1-2 defa görüşmüş durumdayız. Telefon olmadığına göre beni aramasını bekleyemem, adresimi de bilmediği için çat kap gelmesi gibi alakasız bir ihtimal zaten olamaz. Lakin yolda tekrar karşılaşmayı, konuşmayı dileyebilirim. Bu çekim yasasıyla alakalı gibi. Aslında çekim yasası, raiki ve diğer bilişsel ve ruhsal faaliyetler telepati temeli üzerine kurulmuş gibi. Ya da yanılıyorum.
Ama karşılaştığım her insana mesaj gönderebilecek güce sahip miyim? Gönderdiğim mesajlar da o işinin aklına nasıl düşecek? Onu da merak ediyorum...

çok_mutlu:) 28-12-2009 07:05 AM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
bulunduğun yere gelmesini isteyebilirsin çekimlede alakalı biraz:))

bayşegül 28-12-2009 08:45 AM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
cok mutlu cum çok güzel paylaşım ellerine sağlık
ben çok defa denedim ve çok güzel sonuçlar aldım
genelde de hemen olur..

iletişim kurmak istediğin kişiyi düşünmek bile yeterli oluyor

sümeyye özçakır 28-12-2009 12:26 PM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
telepati nasıl yapılır

sümeyye özçakır 28-12-2009 12:28 PM

Cevap: telapeti...(güzel bir anlatım)
 
duyuyor mu anlıyor mu ve tabii ki cevap veriyor mu yoksa duymamış gibi mi yapıyor


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.