![]() |
Ynt: Uri Galler Röportajı ben seyredemedim..size bir yıllık çalışmalarımın özetini yapayım belki içinizden birkaç kişiye faydalı olur diye yazmaya başladım..unutmuşum..anlattığınıza göre çok şey kaçmamış..belki birazda yarışma proğramı olduğu için önemsememiş olabilirim..neyse sağlık olsun...uri' yede saygılı sevgiler. |
Ynt: Uri Galler Röportajı atmış ama tutamamış galiba uri bey buda chris angel in foyasıymış http://video.habervitrini.com/video.asp?vid=628 hayal abla merhaba ablacığım ellerinden öpüyorum hani senin şu piramit formülün vardı ya ondan bahsedermisin bana sevgiyle kal ablacığım bu arada atakan beyde burda galiba teşekkürler atakan bey cd elime geçti çok hoş müzikler seçmişsiniz sevgiyle kalın...... cilgin897 |
Ynt: Uri Galler Röportajı Alıntı:
Zihin okuyan kişiyi ben izledim Atakan Bey. Evet kağıtlar kapalı zarfta verildi ona ve orada yaktı onları. Ancak yakma esnasında görebileceğinden kastettiğiniz ne anlamadım dusun |
Ynt: Uri Galler Röportajı Bazı yazılar dumanla yada ısı ile temas ettiğinde okunur hale gelebilir.Aynı gösteriyi zarflara hiç dokunmadan yapın denilse büyük ihtimalle yapamayacaktır. |
|
Ynt: Uri Galler Röportajı bence bazı insanlar allahın bize verdiği yetenekleri önceden farkediyor öğreniyor veya sadece bazı insanlarda bu yetenekler var. insan başlı başıma bir sır. bu konulara inanıyorum. |
Ynt: Uri Galler Röportajı bende de kaşık düşmedi smil56 ama hoşuma giden şey şuydu: program pozitif düşünmenin altını da çiziyor.. korkularla ilgili olan,dumanı kadehe hapseden sonra kadehin kırıldığı gösterinin mesajı güzeldi. o gösteri bana Psiko'nun (yanılmıyorsan Psiko idi)korkularımız için önerdiği balon deneyini hatırlattı. Uri'nin programın sonunda gençlere elime dokunun diyerek verdiği mesaj da güzeldi. hem biraz yapıcı ve hem eğlenceli bir program olduğunu düşünüyorum.. |
Ynt: Uri Galler Röportajı Ben çok etkilendim programdan.Özellikle o zihin okuyan yarışmacıdan.Ama kontak değiştirmekte oldukça başarısızdı. |
Ynt: Uri Galler Röportajı dün çok etkilenmiştimde o çocuktan şimdi videosunu tekrar izledim.son bölümde kendine geliyor ya hani gözleride bir tuhaftı.gözlerini oğuşturyor.lensleri yukarı mı itiyordu acaba.hadi orası olabilirde olayın başlangıcında lensler nasıl gözüne oturdu pekii dusun |
Yalan yanlış, ilyizyon, hile reklam vs vs... Hepsi olabilir. ama bize düşende oradan olumlu olanları çıkarabilmekti. İşte bunu başardığı için ve daha önemlisi yazarak paylaştığı için jaunty e sonsuz teşekkürler kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 PM. |