Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telekinesis (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/)
-   -   Uri Galler Röportajı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/5826-uri-galler-roportaji.html)

hayalayaz 18-04-2008 12:38 AM

Ynt: Uri Galler Röportajı

ben seyredemedim..size bir yıllık çalışmalarımın özetini yapayım belki içinizden birkaç kişiye faydalı olur diye yazmaya başladım..unutmuşum..anlattığınıza göre çok şey kaçmamış..belki birazda yarışma proğramı olduğu için önemsememiş olabilirim..neyse sağlık olsun...uri' yede saygılı sevgiler.

maxim 18-04-2008 12:52 AM

atmış ama tutamamış galiba uri bey
buda chris angel in foyasıymış
http://video.habervitrini.com/video.asp?vid=628
hayal abla merhaba ablacığım ellerinden öpüyorum hani senin şu piramit formülün vardı ya ondan bahsedermisin bana
sevgiyle kal ablacığım
bu arada atakan beyde burda galiba teşekkürler atakan bey cd elime geçti çok hoş müzikler seçmişsiniz
sevgiyle kalın...... cilgin897

meninje 18-04-2008 12:49 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bence dağ fare doğurdu.Programda şaşırtıcı ilginç hiç bir şey göremedim.Aynı şekilde ne çalışmayan saatlerimiz çalıştı nede televizyonun üzerine koyduğum kaşık düştü y789

Diğer gösterilerde sıradan illüzyon gösterileriydi.Zaten Uri programın başında yarışmacıların bazılarının illüzyon yapıyor olabileceklerini söyledi.

En çok ilgi çeken ve mektuplarda ki yazıları zihin gücü ile okuduğunu söyleyen genci dikkatli izleyemedim.Eğer kağıtları yaktıysa o sırada içlerinde ne yazdığını görmüş olabilir.

Program birçok açıdan daha özenli hazırlanabilirdi, bu konuda evet bencede dağ fare doğurdu:)

Zihin okuyan kişiyi ben izledim Atakan Bey. Evet kağıtlar kapalı zarfta verildi ona ve orada yaktı onları. Ancak yakma esnasında görebileceğinden kastettiğiniz ne anlamadım dusun

hayatimdegisti 18-04-2008 12:52 PM

Bazı yazılar dumanla yada ısı ile temas ettiğinde okunur hale gelebilir.Aynı gösteriyi zarflara hiç dokunmadan yapın denilse büyük ihtimalle yapamayacaktır.

meninje 18-04-2008 12:57 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bazı yazılar dumanla yada ısı ile temas ettiğinde okunur hale gelebilir.Aynı gösteriyi zarflara hiç dokunmadan yapın denilse büyük ihtimalle yapamayacaktır.

Benim gördüğüm kadarıyla yardımcı olan bir hostes bayan vardı. ve kağıtları o topladı. bir kutuya koydu. ve getirip yakılacak kabın içine tek tek attı. çocukta uzaktan izledi ve el sürmeden yaktı kağıtları...

kutalmisoglu 18-04-2008 01:00 PM

bence bazı insanlar allahın bize verdiği yetenekleri önceden farkediyor öğreniyor veya
sadece bazı insanlarda bu yetenekler var.
insan başlı başıma bir sır.
bu konulara inanıyorum.

jaunty 18-04-2008 07:53 PM

bende de kaşık düşmedi smil56 ama hoşuma giden şey şuydu: program pozitif düşünmenin altını da çiziyor..
korkularla ilgili olan,dumanı kadehe hapseden sonra kadehin kırıldığı gösterinin mesajı güzeldi.
o gösteri bana Psiko'nun (yanılmıyorsan Psiko idi)korkularımız için önerdiği balon deneyini hatırlattı.
Uri'nin programın sonunda gençlere elime dokunun diyerek verdiği mesaj da güzeldi.
hem biraz yapıcı ve hem eğlenceli bir program olduğunu düşünüyorum..

Belgin ∞ 18-04-2008 08:22 PM

Ben çok etkilendim programdan.Özellikle o zihin okuyan yarışmacıdan.Ama kontak değiştirmekte oldukça başarısızdı.

ikizruh 18-04-2008 09:01 PM

dün çok etkilenmiştimde o çocuktan şimdi videosunu tekrar izledim.son bölümde kendine geliyor ya hani gözleride bir tuhaftı.gözlerini oğuşturyor.lensleri yukarı mı itiyordu acaba.hadi orası olabilirde olayın başlangıcında lensler nasıl gözüne oturdu pekii dusun

meninje 18-04-2008 09:15 PM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
bende de kaşık düşmedi smil56 ama hoşuma giden şey şuydu: program pozitif düşünmenin altını da çiziyor..
korkularla ilgili olan,dumanı kadehe hapseden sonra kadehin kırıldığı gösterinin mesajı güzeldi.
o gösteri bana Psiko'nun (yanılmıyorsan Psiko idi)korkularımız için önerdiği balon deneyini hatırlattı.
Uri'nin programın sonunda gençlere elime dokunun diyerek verdiği mesaj da güzeldi.
hem biraz yapıcı ve hem eğlenceli bir program olduğunu düşünüyorum..

alk78

Yalan yanlış, ilyizyon, hile reklam vs vs... Hepsi olabilir. ama bize düşende oradan olumlu olanları çıkarabilmekti. İşte bunu başardığı için ve daha önemlisi yazarak paylaştığı için jaunty e sonsuz teşekkürler kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 PM.