![]() |
çok Pozitif :( merhabalar !! Bir zamanlar çok telkin dinlediğimdenmidir bilinmez ama çok pozitif biri oldum çıktım .. pozitif olun derler ya hani ben aşırı pozitifim ama :(( arkamdan kuyumu kazanları bile iyi görüyorum bişey diyemiyorum bile ..arkadaşlarım söylüyor bazen bak yanlış yapıyorsun falann tepkilerim doğru olmuyor açıkcası sonradan dankkk4897ediyor kafama ama iş işten geçmiş oluyor iyimserlik abidesi oldum çıktım yok demeyi bilmiyorum insanoğlu öyle birini bulunca karşısında ezmeeye başlamaması olmaz tabi tuh788 bu durumun önüne geçmek için sizden yardım istiyorum önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum |
Cevap: çok Pozitif :( bay evet oldun sanırım, geçen yıl ben de olmuştum.. zamanla düzeliyor insan,, eski halinle şimdiki halin uç noktalar ve bir süre sonra ortayı bulduğunu göreceksin.. |
Cevap: çok Pozitif :( çok oldu ama ya bu kadar zaman çok bile ..önce hayır demeyi tekrardan öğrenmem lazım galiba!! h-a-y-ı-r !! |
Cevap: çok Pozitif :( Kendi sınırlarını çizmeyi öğrenmelisin. Kendine gğven ve ertelemeyi bırak üzerine de mutluluk iyi gider. Bu telkinler bu noktada işine yarayabilir. Özellikle kendine güven sınırları çizmened yardımcı olur. Pozitiflikten zarar gelmez orta yolu bulur ve dengeyi kurarsın zamanla. Sevgiler. |
Cevap: çok Pozitif :( Ben de artık insanlarla kısık ve mütavazi ses tonu ile konuşuyorum.. Sanırım sakinleşmişim :) Eskiden hemen lafa dalardım şimdi karşidakinin konuşmasını bitirmesini bekliyorum Düzelecek bu durum azcık daha sabır |
Cevap: çok Pozitif :( olması gerektiği için oluyor :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM. |