Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   avatar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/619422-avatar.html)

merhaba55 04-08-2011 09:24 PM

en sevdigim film avatar,size bir sorum olacak eger siz secilmis olsaniz oyle bir dunyada sizin icin yapilmis bir bedende bu yasamizdaki herseyi terketerek 1000 sene yasamak istermisiniz

sweeet 04-08-2011 10:36 PM

Cevap: avatar

Vaw çok fantastik bir soru olmuş :)) Benim de severek izlediğim filmlerdendi gerek görselliği olsun gerekse konusunun sürükleyiciliği olsun.

Sürekli ister miydim avatarımla yaşamayı bilmiyorum ama öyle birşeyi en azından 1 kere olsun denemek isterdim.

Ayrıca 1 gün de bir 1000 yılda bir önemli olan sahip olduğun süreyi nasıl değerlendirdiğindir.

merhaba55 04-08-2011 10:46 PM

degerlendirme derken ornek bir hayati bana anlatabilirmisin

sweeet 04-08-2011 11:11 PM

Yani dolu dolu yaşayabilmek her anını. Ruhunu bir amaca bağlayabilmek. Misal, Kelebek! Kelebeğin ömrü malum ama bir tür kelebek sürüsü bir kıtayı(sanıyorum Afirka olabilir) baştan başa aşabililiyor ve bunu yaparken kaç kuşak geçiyor amacını torunun torunu gerçekleştiriyor :D

Sonra o hayatı minimum üzüntü,dert ve kederle geçirmek. Elinden gelenin en iyisini değil elinden gelenin fazlasını yapmak için çabalamak. Sınırsız değer verebileceğin bu değeri sonuna kadar hakeden insanlara hayatında yer verebilmek. Dünyaya iyi insan diye nitelendirilebilecek bir ya da iki çocuk armağan etmek. :)) Sürekli yeni birşeyler öğrenmek. Daha çoğaltılabilir bunlar en genel aklıma gelen şeyleri yazdım.

merhaba55 05-08-2011 08:27 AM

bekledigimden daha guzel cevapladiniz.supersiniz

Işıldayan Safir 05-08-2011 12:27 PM

Valla avatar da değil ama bazen ben de sevdiğim animelerin içinde yaşamak istiyorum. Hem de çoooookkk...

sweeet 05-08-2011 12:54 PM

O da güzelmiş fikirmiş animelerde yaşamak:) seviyorum animeleri yalnız internetten izliyorsan başından kalkamıyorsun yaa :D biri bitti mi öteki bölümü de izliyim, dur şunu da izliyim :D derken sonunu bulmuşsun...

prenses1 05-08-2011 04:27 PM

hoş geldiniz

merhaba55 06-08-2011 08:20 AM

birileri hayal kuruyor ve hayallerini gerceklestiriyor dunya ve gelecek onlarin hayalleri dogrultusunda sekilleniyor ve bizler onlarin hayallerini yasiyoruz...hayal kurmaktan ve onlari gerceklestirmeye calismaktan asla vazgecmemek

merhaba55 13-08-2011 09:23 PM

bu esmai internetde buldum denedim niyet etdim allahdan istedim .inanilmaz hizda gerceklesti paylasandan allah razi olsun bende sizinle paylasiyorum. tam 70 kere ya allah,ya rahman,ya rahim,ya kaviyyu,ya kadir. esmanin bitiminde dua et allahdan iste. baskalarinin dusuncelerini onemsememe telkini ve bu esma benim hayatimi degistirdi. bu ihtiyar adam hepinizi cok seviyor huzurlu ve mutlu kalin

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 PM.