![]() |
avatar en sevdigim film avatar,size bir sorum olacak eger siz secilmis olsaniz oyle bir dunyada sizin icin yapilmis bir bedende bu yasamizdaki herseyi terketerek 1000 sene yasamak istermisiniz |
Cevap: avatar Vaw çok fantastik bir soru olmuş :)) Benim de severek izlediğim filmlerdendi gerek görselliği olsun gerekse konusunun sürükleyiciliği olsun. Sürekli ister miydim avatarımla yaşamayı bilmiyorum ama öyle birşeyi en azından 1 kere olsun denemek isterdim. Ayrıca 1 gün de bir 1000 yılda bir önemli olan sahip olduğun süreyi nasıl değerlendirdiğindir. |
Cevap: avatar degerlendirme derken ornek bir hayati bana anlatabilirmisin |
Cevap: avatar Yani dolu dolu yaşayabilmek her anını. Ruhunu bir amaca bağlayabilmek. Misal, Kelebek! Kelebeğin ömrü malum ama bir tür kelebek sürüsü bir kıtayı(sanıyorum Afirka olabilir) baştan başa aşabililiyor ve bunu yaparken kaç kuşak geçiyor amacını torunun torunu gerçekleştiriyor :D Sonra o hayatı minimum üzüntü,dert ve kederle geçirmek. Elinden gelenin en iyisini değil elinden gelenin fazlasını yapmak için çabalamak. Sınırsız değer verebileceğin bu değeri sonuna kadar hakeden insanlara hayatında yer verebilmek. Dünyaya iyi insan diye nitelendirilebilecek bir ya da iki çocuk armağan etmek. :)) Sürekli yeni birşeyler öğrenmek. Daha çoğaltılabilir bunlar en genel aklıma gelen şeyleri yazdım. |
Cevap: avatar bekledigimden daha guzel cevapladiniz.supersiniz |
Cevap: avatar Valla avatar da değil ama bazen ben de sevdiğim animelerin içinde yaşamak istiyorum. Hem de çoooookkk... |
Cevap: avatar O da güzelmiş fikirmiş animelerde yaşamak:) seviyorum animeleri yalnız internetten izliyorsan başından kalkamıyorsun yaa :D biri bitti mi öteki bölümü de izliyim, dur şunu da izliyim :D derken sonunu bulmuşsun... |
Cevap: avatar hoş geldiniz |
Cevap: avatar birileri hayal kuruyor ve hayallerini gerceklestiriyor dunya ve gelecek onlarin hayalleri dogrultusunda sekilleniyor ve bizler onlarin hayallerini yasiyoruz...hayal kurmaktan ve onlari gerceklestirmeye calismaktan asla vazgecmemek |
Cevap: avatar bu esmai internetde buldum denedim niyet etdim allahdan istedim .inanilmaz hizda gerceklesti paylasandan allah razi olsun bende sizinle paylasiyorum. tam 70 kere ya allah,ya rahman,ya rahim,ya kaviyyu,ya kadir. esmanin bitiminde dua et allahdan iste. baskalarinin dusuncelerini onemsememe telkini ve bu esma benim hayatimi degistirdi. bu ihtiyar adam hepinizi cok seviyor huzurlu ve mutlu kalin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 PM. |