![]() |
Stres için ne yapmalı? Sevgili arkadaşlar, stresten kurtulma ve sinirlenmeme hakkında bana ne tür tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Stresten kurtulma yollarını ve bu konuda bildiklerinizi burada paylaşırsanız sevinirim.... Sevgilerimle.... |
Cevap: Stres için ne yapmalı? kafainden ve asitli içeceklerden uzak durmak bende aşırı stres yapıyor çünkü düzenli uyku ve sizi geren olaylardan uzak durmak bunu nekadar başarabiliyoruz tartışılır tabide en azından askariye indirmek gürültülü ve gergin ortamlarda fazla bulunmamak ilk aklıma gelenler ve meditasyonda iyi geliyor:) |
Cevap: Stres için ne yapmalı? ben stresli olduğum zaman bulunduğum ortamı değiştiriyorum. asla başım önümde aşağılara bakmıyorum. aşagılara bakmak ne kadar olumsuz duygu varsa insana hatırlatıyor. mutlu olduğum zamanlarda alnımı ovup çapa atıyorum.stresli olduğum zamanlarda alnımı ovduğum zaman duygu durumum otomatikman değişiyor. çok mutlu keyifli olduğum zamanları 3 dakika boyunca düşünüyorum. beni strese sokan konu hakkında düşünüp farklı bir açıdan bakmayı deniyorum. ve hep mutlu olmayı seçiyorum tatlı cadım benimy789sevgiyle mutlu kal |
Cevap: Stres için ne yapmalı? Teşekkür ederim sarı papatyamm. Alnı ovuşturmak denemediğim birşeydi. Bugünden itibaren denemeye başlıyacağım... |
Cevap: Stres için ne yapmalı? Dun biraz stresliydim.Baktim nefesim daraliyor kalktim yesil cay salladim bardaga ( hic haz almam icerken)hemen arkasindan rahatladigimi farkettim.Arkadasimin tavsiyes,i oglen sutlu turk kahvesi yapip icicem (denedim enerji veriyor )Siteden dolayi evimi ihmal ettim bu aralar temizlik yapmak istiyorum birazdan .Yardim etmek isteyenler gelebilir :) |
Cevap: Stres için ne yapmalı? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |