![]() |
kurban bayramı kurbanı... bir dostun önerisi ile dün akşam çok keyifli bir meditasyon yaptım.. zaten yapmaya çalıştığımız veya yapıyor olduklarımızı bu şekilde yapmak çok hoşuma gitti paylaşayım istedim... bu arada ben kırgınlıklarımı kurban ettim hayrını göreyim... ttli3 sevgiler... actionsmile bu kurban bayraminda neyınızı kurban ettiniz ??? hangi huyunuzu, olumsuz yonunuzu kurban ettiniz ??? ofkenizi mi? hosgorusuzlugunuzu mu? egonuzun siskinligini mi ? beklentilerinizi mi ? korkularinizi mi ? yargilamalarinizi mi ? hukum vermelerinizi mi? endiselerinizi mi ? hirsinizi mi ? kiskancliginizi mi ? yetersizlik duygunuzu mu ? paylasmaktan kacinisinizi mi ? onyargilarinizi mi ? kirilganliginizi mi? sevgisizliginizi mi? kosullu sevginizi mi? ............ ...? hadi bunlardan bir tanesini kurban edelim bu bayramda ve onu kutlayalim. bu soruyu kendime sorup, kendimle elele verip yapmaya calistigim bu cabayi sizinle paylasmak istedim. kurban etme bayramimiz kutlu olsun ! |
Ynt: kurban bayramı kurbanı... Hayırlı uğurlu olsun Shamincim:) ama ben kıyamadım şimdi hangisini kurban edim dusun hepsini çok seviyom yacık dimi yaaa:)) |
Ynt: kurban bayramı kurbanı... kurban bayramında bana bir mesaj geldi... "Kurban kesecek paranız yoksa, Bülent yazıp 3330 yollayın. Bülent Ablanız kurban olsun size" yazıyodu... khkh56 smiliyface smiliyface smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 PM. |