![]() |
TELKINLER GORUNTULU KLIPLER SEKLINDE OLABILIR MI? hayalin yazisini okurken aklima takildi Aslinda birseyler de yazdim ama bana cok onemli geldi bu cunku benim icin gercekten cok etkili olacak bir yontem buna eminim.bircogumuz icinde boyledir sesler goruntulerle guclendirilirse daha kalici olabilir diye duusndum.bu yzuden bu konuyla ilgili bir onu basligi acmak istedim.elbette uzman goruslere ihtiyacimiz var.tartisabiliriz bence.hatta ankette oylayabliriz de diye duusndum ben. sizler ne dusunuyorsunuz bu konu ile ilgili ? |
Ynt: TELKINLER GORUNTULU KLIPLER SEKLINDE OLABILIR MI? Bu tür videolar hazirlanip youtube'a eklenebilir.Ancak scriptlerin hepsinin içeriğinde imgelemeler yok...Sadece içinde geçen bazi kelimeler için resimler ile uyumlu video hazirlanabilir... |
Ynt: TELKINLER GORUNTULU KLIPLER SEKLINDE OLABILIR MI? mumin sekmanin sitesinde gormustu ama cok basit hazirlanmis elbette tam olarak demek istdigim bu degil ama fikir olsun diye ornek vermek istedim. hem telkin muzikleri icin hemde motive edici klipler olursa sitede bence cok cekici olucak ve faydali elbette ki bu yalnizca bir fikir icerigi konuusnda teknik bir bilgim olmadigi icincokta yorum yapmak istemiyorum,sadece sevdim ben bu fikri. mutlaka icerige uygun goruntulermi olmasi gerekiyo?ne bileyim mesela winampta muzik dinlerken renkli goruntuler var renkler isiklar onlara benzer seyler de kullanilamzmi? hatta aralara eklenmis sozler secret in soyle bi goruntusune baktim cok guzle olmus ama reklam icin satis icin yapildigi acik bence tam, olarak onuda kastetmiyorum.bilmiyorum yalnizca bildigim tek sey goruntulerin sesten daha etliki oldugu hatta bir cok insan uzerinde etkili oldugu.ben goruntuu seyleri daha kolay ogreniyorum.belkide benim gorsel tarafim daha kuvvetli bu yuzden boyle dusunuyorum yalnizca fikrimi soylemek istedim saygilarimla |
Ynt: TELKINLER GORUNTULU KLIPLER SEKLINDE OLABILIR MI? bence sesli telkinlerin yanında görsel subliminal mesajların olması çok faydalı olacaktır. art56art56 |
Ynt: TELKINLER GORUNTULU KLIPLER SEKLINDE OLABILIR MI? sevincli ay ben bu öneriyi nasıl oldu da göremedim... klip çeksek nasıl olur? önce atakan girer sonra burcu ile ben arka fonda... en son assolist hayalim çıkar gulensmiley katılmak isteyenler olursa müracaat: idare f678h |
Ynt: TELKINLER GORUNTULU KLIPLER SEKLINDE OLABILIR MI? Alıntı:
|
Ynt: TELKINLER GORUNTULU KLIPLER SEKLINDE OLABILIR MI? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |