Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir gün müşterilerimden biri pazarlama sihirbazı olmam için beni işe aldı. Bana büyük miktarlarda para verdi ve bende bana yardımcı olmaları için işe birkaç arkadaş daha aldım. Herşey iyi gitti. Aylar geçti. Derken bir gün bomba düştü. Müşmerim aniden ona ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-06-2007, 07:01 PM   #1 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Bir gün müşterilerimden biri pazarlama sihirbazı olmam için beni işe aldı. Bana büyük miktarlarda para verdi ve bende bana yardımcı olmaları için işe birkaç arkadaş daha aldım. Herşey iyi gitti. Aylar geçti. Derken bir gün bomba düştü.

Müşmerim aniden ona yalan söylediğimi belirten bir mail yazdı. Bunu okumak benim için on dakikalık bir acıydı. Çok karmaşıktı ve beni serseme çevirmiş, şaşırtmış, şoke etmişti. Çalışanlarımla toplantılar yaptım, müşterimi bile aradım. Bunun neden olduğuna bir anlam veremiyordum. Müşterime pozisyonumu açıklayan uzunca bir mail attım. Ertesi gün ondan daha şaşırtıcı bir mail aldım. Sonunda Psikiyatri, parapiskoloji ve metafizik gibi alanlarda uzmanlığını kanıtlamış olan kardeşim İbrahim in yanına gittim.

" Anahtar kelime " güven " diye belirtti. Onun sana güvenmediğini söyleyip duruyorsun. Bunun sana nasıl etki ettiğine bakalım. Kendi hayatında güvenmediğin yer neresi ? "

Bu İbrahim`in tipik haliydi. Şikayet ettiğiniz şeyin ne kadar alakalı olduğunu anlamanız için kendi hayatınıza bakmanızı sağlardı. Bir şekilde kendi tecrübelerinizi ayna olarak kullanırsınız. Dışarıyı içinizde ne yaptığınızı görmek için kullanırsınız. ( burada benimle kalın )

Düşündüm ve " şey, daha önce hiç bunun gibi pazarlama yapmamıştım. O, bütün pazarlama kampanyasını yönetmem için işe almıştı ve benden ekibini azfere ulaştırmamı bekledi. Sanırım bunu yapabileceğim konusunda kendime güvenemedim. " dedim.

" ve buda müşterinin bir enerji seviyesinden çekip aldığı şey... Bu dışarı gönderdiğin sinyaller. "

" ne yapabiliriz. "

" korkundan kurtulmak ve güvenli hissetmek istiyormusun ? "

" Evet. "

Ve hepsi bununla ilgiliydi. İçimde bir kayma hissettim. Ve bu işi yapmak için kendime güvenebileceğimi hissettim. Akışına bıraktım ve ferahlamış bir şekilde iç çektim. Kendimin bir çok parçası sorun konusunda zaten net olduğu için bunun kolayca gerçekleştiğini hissettim. Eski inançları temizlemek için çok çaba harcamak zorunda kalmadım. şimdi güzel kısım geliyor.

Eve gittim ve müşterimi aradım. Telefonu açtı ve hissedilir derecede huzurlu yanıtladı. Ona, onun için harika bir iş yapacağımı söyledim.

Beni afallatarak " yapacağını biliyorum " dedi. " Bir süre önce bu iş için işe aldığım adama güvenmeye karr verdim. "

" Bir süre öncemi karar verdiniz ? " " Ne zaman "

Evet İbrahim ile ben kendime güven konusunda uğraşırken karar vermişti. Bir kere mesele kendi içimde temizlenince bunu hissetmişti. Bir kere dışarı farklı bir sinyal gönderince müşterim onu algılamıştı.


Sizce tesadüf mü ?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2007, 07:54 PM   #2 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 327
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU


asla tesaduf degıl, benım basıma bunun gıbı cok olay geldı, ben de satısta calısıyorum, cok kez bogaz bogaza geldıgım musterılerı aramadan once telefonda nasıl konusacagımızı onden hayal etmısımdır, bu tabı bıraz farklı gorulse de nasıl oluyor bılmıyorum ruhlar bırbırınden haberdar oluyor
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2007, 10:33 PM   #3 (permalink)
Bugle
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Lütfen bu anlattıklarınız tesadüf olmasın..Biliyorum tesadüf diye bir şey yok ama..yine de ..acaba kendimi mi kandırıyorum gibi bir his doğuyor..Ben değişirsem dünya değişir mi?
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 12:27 AM   #4 (permalink)
25emel
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Alıntı:
Bugle Nickli Üyeden Alıntı
Lütfen bu anlattıklarınız tesadüf olmasın..Biliyorum tesadüf diye bir şey yok ama..yine de ..acaba kendimi mi kandırıyorum gibi bir his doğuyor..Ben değişirsem dünya değişir mi?
ben tesadüflere inanmam 44 sen degişirsen dünya degişir yada değişmez denilemez bence,senin dünyayı nasıl gördüğüne bağlı.insanlar neyi nasıl görmek isterse yada korkuları tereddütleri neler ise hayatı öyle görürür yorumlar.sen bakış açını değiştirdiğinde görünenin ardını görmeye başladığında korkuların tereddütlerin senin üstündeki etkileri değişmiş olacak ve sen farklı bir konumdan farklı pencereden bakıyor olacaksın 44 özetle sen değişince kendi dünyanı değiştirmiş olacaksın.e buda olumlu yönde olursa soruyorum sana dünyalara bedel deilmi?!!!
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 10:34 PM   #5 (permalink)
Bugle
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

NE DİYEBİLİRİM Kİ?
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 11:44 PM   #6 (permalink)
25emel
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Alıntı:
Bugle Nickli Üyeden Alıntı
NE DİYEBİLİRİM Kİ?
neden utandım acaba [youtube=425,350]rnA5-q0cscs[/youtube] İlhan İrem - Hayatın Üçüncü Gözü
  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2007, 12:01 AM   #7 (permalink)
25emel
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

rica ederim begendiğinize sevindim
  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2007, 11:31 PM   #8 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Güzel bir yaklaşım aferim sana asisler başarmak harika
  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2007, 11:33 PM   #9 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Aferim için çok teşekkür ederim hocam 96
  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2007, 10:58 PM   #10 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Sizin şu yöntemi bugün bende kullandım gerçekten başarılı ya bana da aferim
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi İNSANLARI DEĞİŞTİRMENİN YOLU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir gün müşterilerimden biri pazarlama sihirbazı olmam için beni işe aldı. Bana büyük miktarlarda para verdi ve bende bana yardımcı olmaları için işe birkaç arkadaş daha aldım. Herşey iyi gitti. Aylar geçti. Derken bir gün bomba düştü. Müşmerim aniden ona ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.