Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   KAYGILI YENİ BİR ARKADAŞ GELDİ :-( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/9651-kaygili-yeni-bir-arkadas-geldi.html)

Confession 09-06-2008 12:35 AM

KAYGILI YENİ BİR ARKADAŞ GELDİ :-(

Arkadaşlar merhaba...

Adım yasin.Mutsuz oldugum bir anda bu siteyi buldum...Yazılanlar beni mutlu etti...Sizlerden yardım rica ediyorum...

Yurtdışındasınız....
1,5--2 saatlik kürsüde bir konuşma yapıcaksınız...
Biri çıkıp CVnizi okuyor ve sizi davet ediyor...
100 kişi sizi dinlemek için gelmiş...
200 adet göz size bakıyor...
Siz elinizde konuşacagınız konu ile ilgili notların yazılı oldugu kagıtlarla geliyorsunuz...
Ve kürsüye çıkıyorsunuz...

ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!!!

Kaygılarım ;

1-Arkadaşlarım geçen bir seminerdeydim ve konuşmacıya soru sormak için mikrofonu alıp ayaga kalktım...Atkadaşlar konuşurken öyle heyecanlandım ki ellerim ve dizlerim çok kötü bir şekilde titredi...Dizlerim öyle titredi ki 2-3 dakika ayaga kalkıp titremeden YÜRÜYEMEDİM !!!!! Yukarıdaki örnegi düşününce çok kötü oluyorum..1 sene sonra bazı yerlerde konuşma yapıcam...Nolur bu konuda bana yardım edin....

Soru ;

1-Arkadaşlar ben scriptleri yeni dinlemeye başladım...İlk önce toplum önünde konuşma ile ilgili scriptlerle başladım.Sizce problem olur mu ??? Sizlere durumumu anlattım arkadaşlar...Sizce ben hangi scriptleri KESİNLİKLE dinlemeliyim ???

Arkadaşlar mesajlarınız benim için çok ama çok degerli..Lütfen bu konuda bana yardım edin...
İnanın yardımlarınıza çok ihtiyacım var....
Mesajlarınızı heyecanla bekliyorum....

Yasin

ametist 09-06-2008 01:48 AM

Ynt: KAYGILI YENİ BİR ARKADAŞ GELDİ :-(

merhaba confession;aynı sorunları bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.her sunum öncesi ,aylar önceden başlar sıkıntım stresim,aklıma bir sürü komplo teorileri gelir.yaşadığım en kötü günler -gecelerdir,sunum ve sunumdan önce geçen süreç.etrafına bakarsın ne bilgi düzeyi,konuya hakimiyeti ne de kültürel seviyesi seninle aşık atamıcak insanlar,senden çok daha rahatırlar ve bilgilerini gayet akıcı anlatırlar kendi üsluplarınca.yani yanlız değilsin. sorun bence özgüven eksikliği.1 sene çok büyük bir zaman.tabii ki burda üstadlar varken pek bunları söylemek biraz abes ama bence suçluluk duyguları,sonra ego başkalarının düşüncelerini önemsememe ardından topluluk önünde konuşma dinle derim.ya da karma bi liste oluşturabilirsin.ben de telkinleri yeni yeni dinlemeye başladım bu sırayı izlicem.sağlıcakla kal smiliyface

MagNetiC 09-06-2008 02:06 AM

hocam ilk önce kendine güven yapmalı ve geçmişinde yaşadığın o anları bi şekilde unutmalı, geçmişte bırakmalısın.. özellikle bu tür ortamlardan son derece başarılı cıktığını hayalinde canlandırmalısın.. biliyorsun beyin hayal ettiklerini de gerçek yaşadıklarını da aynı algılar ve beyne öyle işler.. o yüzden birine kırk kez deli dersen,ona zamanla ınanır söylediklerin olur derler.. smiliyface
kendini bunu başarıo olarak her fırsatta hayal et.. zamanla yapabileceğine inanacaksın.. bu sorunu hipnoz ya da eft ile hızlı bi şekilde çözebileceğine inanıyorum..
heyecanında haklısın.. bunun çok garip bi tarafı yok.. senin yerinde kim olsa heyecan duyar.. zor bi iştir topluluk karşısında konuşma yapmak.. sana önerebileceğim bi başka şey de, topluluğu görmeden sanki kendinle başbaşa gibi sadece anlatacağın şeyleri düşünerek yoğunlaşarak oraya konsantre olman.. eger diğerlerini düşünürsen, onların senin hakkında düşüneceklerini varsaydığın düşüncelere kapılır ve pot kırma endişesiyle herşeyi karıştırabilirsin... ben de aynı dertten muzdaripim.. hipnoz en büyük çağre benim bildiğim.. imkanın varsa hipnoz seansı almanı öneririm.. özellikle kısa vadede olsun istiyorsan...
umarım başarılı bi sunum gecirir, bunu da bizlerle paylaşırsın.. sapkal89

hayalayaz 09-06-2008 02:24 AM

MERHABA önce hoşgelişler edeyim sana
sonra şöyle sıralıyayım..bu benim kendi reçetem..tüm gece

3x ego güven
3 x kendine güven
3x topluluk karşısında konuşma
3x başkalarının düşüncelerini önemsememe

MagNetiC' düşüncesine katılıyorum..hipnoz anında tesirini gösteriyor, ben bu hafat sonunu hipnoz seminerinde geçirdim..muhteşem sonuçlara şahit oldum...hatta sana Adil Maviş' i önereyim..onun seminerindeydim..
mail adresini sana özelden yazayım bir iletişim kur istersen..saygılı sevgiler

mücevher 09-06-2008 10:31 AM

merhabalar arkadaşım hoşgeldin aramıza....
topluluk önünde bir konuşma yapmak, insanların diyebilirim ki % 90 ını zorlayabilen bir meseledir.
Ben oturduğu yerden ahkam kesen ama iş o topluluğun önüne çıkıp da iki laf etmeye
geldiğinde başta sesi ve tüm vücudu titreyen insanlar gördüm. Hayatımda sık sık bu tür konuşmalar yaptım.
Bu konuda ders almışlığım da var. Elbette herşeyin ilki zor oluyor. Ama bu öyle birşey ki her deneyimden
sonra kendine güvenin çok daha artıyor ve olay gittikçe sıradanlaşıyor..
Öncelikle konuşma yapacağın insanların senden hiçbir farkı olmadığını,
hatta onların ailenin birer üyesi olduğunu düşün. Onlarla pek gözgöze gelme.
Ama topluluğa şöyle bir göz attıktan sonra bakışlarıyla seni onaylayan birini seç
ve ara sıra onunla göz teması kurabilirsin. bu senin cesaretini artırır.
Ayrıca hızlı bi şekilde konuşmak yerine kelimelerini
tane tane ifade edersen, bu senin heyecan düzeyini oldukça gizleyecektir.
Konuşmanı yapmadan önce senin onlara söyleyip paylaşmak istediğin çok önemli şeyler
olduğunu ve onların da bunu duymak için can attıklarını düşün.
Şimdilik aklıma geliveren şeyler bunlar. Sana başarılar diliyorum. super

MuminOKAN 09-06-2008 10:42 AM

Alıntı:

Confession Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar merhaba...

Adım yasin.Mutsuz oldugum bir anda bu siteyi buldum...Yazılanlar beni mutlu etti...Sizlerden yardım rica ediyorum...

Yurtdışındasınız....
1,5--2 saatlik kürsüde bir konuşma yapıcaksınız...
Biri çıkıp CVnizi okuyor ve sizi davet ediyor...
100 kişi sizi dinlemek için gelmiş...
200 adet göz size bakıyor...
Siz elinizde konuşacagınız konu ile ilgili notların yazılı oldugu kagıtlarla geliyorsunuz...
Ve kürsüye çıkıyorsunuz...

ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!!!

Kaygılarım ;

1-Arkadaşlarım geçen bir seminerdeydim ve konuşmacıya soru sormak için mikrofonu alıp ayaga kalktım...Atkadaşlar konuşurken öyle heyecanlandım ki ellerim ve dizlerim çok kötü bir şekilde titredi...Dizlerim öyle titredi ki 2-3 dakika ayaga kalkıp titremeden YÜRÜYEMEDİM !!!!! Yukarıdaki örnegi düşününce çok kötü oluyorum..1 sene sonra bazı yerlerde konuşma yapıcam...Nolur bu konuda bana yardım edin....

Soru ;

1-Arkadaşlar ben scriptleri yeni dinlemeye başladım...İlk önce toplum önünde konuşma ile ilgili scriptlerle başladım.Sizce problem olur mu ??? Sizlere durumumu anlattım arkadaşlar...Sizce ben hangi scriptleri KESİNLİKLE dinlemeliyim ???

Arkadaşlar mesajlarınız benim için çok ama çok degerli..Lütfen bu konuda bana yardım edin...
İnanın yardımlarınıza çok ihtiyacım var....
Mesajlarınızı heyecanla bekliyorum....

Yasin

öncelikle hoşgeldin.
çok küçük ve naçizane bir tavsiye.
telkinlerin yanında seni dinleyen kişilerin hepsinin çıplak olduğunu düşünmen rahatlatabilir.

meryemi 09-06-2008 01:28 PM

vien1 vien1

hoşgeldiniz..

güzel değişimler...

güzel paylaşımlar...

hismiley

pisimbat 09-06-2008 06:03 PM

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

shamanic 09-06-2008 11:37 PM

merhabalar yanımıza hoşgeldin..

http://images.mygirlyspace.com/myspa..._440_28534.gif
topluluk karşısında konuşma telkini oldukça başarılı sonuçlara imza atmıştır..
bunun için sizdende kısa sürede mutluluk verici haberler alacağımıza inanıyorum..

konuşmanızı yapamanıza 1-2 ay kadar vakit varsa suçluluk ve ego ile başlayıp bir hafta sonra kendine güven ve topluluk
sonraki haftada sosyallik arttırcıyı bir 10 gün sonrada başkalarının düşüncelerini ö. ilave etmenizi öneririm..

bu arada yapacağınız ayna çalışmaları size çok yardımcı olacaktır..

eğer 1 aydan daha kısa vaktiniz varsa direkt olarak ego + kendine güven + topluluk karşısında k. ile başlayın..
10 gün sonra sosyallik arttırıcıyı etkileyebilirsiniz..

telkinlerin gün içinde tekrar etmesi çok önemlidir..
onun için listenizi birden kalabalıklaştırmayın..

gelişmelerinizden bizleri haberdar ederseniz seviniriz..
http://img291.imageshack.us/img291/2...eroses1gd0.gif
sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 AM.