Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/625631-gecmise-bir-cizgi-cekebilir-miyim-ki.html)

SİLBASTAN 07-03-2016 02:01 AM

Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki

Merhaba bu güzel site için teşekkürler .aylardır geçmişte yaşıyorum keşkelerle yaşıyorum beynim düşünmekten yoruldu pişmanlıklar hatalar suçluluk depresyon zor günlerdeyım tesadüfen karsima çıktı site, ki bence canım Allahım çıkardı karşıma. Suçluluk ve ego ile başlayacağım sanırım bana yol gösterirseniz sevinirim ve cok dua ederim. Telefondan giriyorum mp3 leri nerden nasıl indirebilirm.şimdiden Teşekkürler. Beni bu durumdan kurtaracak bir çözüm olacağına inanıyorum.

SİLBASTAN 07-03-2016 07:09 PM

Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki

Kimse yardimci olmayacak mı bana :( çok umutlu bir şekilde uye oldum halbuki

SİLBASTAN 07-03-2016 08:49 PM

Lütfen yardımm

MuminOKAN 07-03-2016 09:01 PM

hoşgeldiniz, ilk etapta suçluluk duyguları ve ego telkinlerimizi yaklaşık 80 saat gibi bir süreyle dinlemenizi öneriyoruz. bende mevcut olan tüm telkinler imzamda yer alan linktedir.

caglar06 07-03-2016 09:56 PM

Mumin bey telefon hoparlöründen kulaklık olmadan uyurken dinlesek olur mu

MuminOKAN 08-03-2016 08:16 AM

Alıntı:

caglar06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857483)
Mumin bey telefon hoparlöründen kulaklık olmadan uyurken dinlesek olur mu

Mümkündür.

SİLBASTAN 08-03-2016 08:04 PM

krzm67
Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857489)
Mümkündür.

Mümin bey bir bebeğim var oda benle dinliyor bir zararı olur mu acaba. Bir de bu müziklerin yani sıra başka ne yapabilirim olumlama cümlelerini kendim de tekrar etmeli miyim geçmişte yaşıyorum resmen yardım edin agl34

MuminOKAN 08-03-2016 08:19 PM

Alıntı:

SİLBASTAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857495)
krzm67
Mümin bey bir bebeğim var oda benle dinliyor bir zararı olur mu acaba. Bir de bu müziklerin yani sıra başka ne yapabilirim olumlama cümlelerini kendim de tekrar etmeli miyim geçmişte yaşıyorum resmen yardım edin agl34

Bebeğin dinleme konusunda Atakan beyden daha iyi bir cevap alabiliriz.

Kendiniz bir çok şey yapabilirsiniz.
Mesela... olumlamalar da ilave olabilir.
Geçmişle yüzleşin ve onların artık geçmişte kaldığını kabullenin.

Vaktiniz varsa bol bol kitap okuyun. (bebeğiniz varmış ama umuyorum vaktiniz olur) Örnek için, Antony Robbins , Sınırsız Güç ve içindeki Devi Uyandır.
Daha önce okuduğum ve uygulamalarını yaptığım Dr. Bruce Goldber'in Hipnoz adlı kitabı var, ihtiyaç olduğunda uygulamaları yapıyorum. Sonuçları oldukça Son zamanlarda neredeyse tüm serisini aldığım, (çok değerli bir büyüğüm aracılığıyla) Doğan Cüceloğlu'nun da çok harika kitapları var. Gerçek Özgürlük, İçimizdeki Çocuk, İletişim Donanımları, Başarıya Götüren Aile. Bu kitapları okudukça kendinizden birşeyler bulacaksınız ve farkındalığınız artacak. Farkındalığınız artınca da birçok davranışınızı kontrol edip daha iyi bir halde olacaksınız.
Beki İkala Erikli'nin kitapları ve meditasyon cdleri de oldukça iyi.
Asıl önemli olan nedir biliyormusunuz? İnanmak

Geçmiş... Olsun

SİLBASTAN 08-03-2016 08:33 PM

Teşekkür ederim youtube dan sözlü telkinleri dinliyorum gece bazen. Kitap da en kisa zamanda alacağım. Bir de ayna çalışması duydum o nasıl. Atakan beye nasıl ulaşabilirim bir cevap verebilir mi ki

MuminOKAN 08-03-2016 09:04 PM

Alıntı:

SİLBASTAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857498)
Teşekkür ederim youtube dan sözlü telkinleri dinliyorum gece bazen. Kitap da en kisa zamanda alacağım. Bir de ayna çalışması duydum o nasıl. Atakan beye nasıl ulaşabilirim bir cevap verebilir mi ki

Ayna karşısına geçip, kendi gözlerinizin içine bakarak yapacağınız konuşmadan mı bahsediyorsunuz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM.