![]() |
Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki Merhaba bu güzel site için teşekkürler .aylardır geçmişte yaşıyorum keşkelerle yaşıyorum beynim düşünmekten yoruldu pişmanlıklar hatalar suçluluk depresyon zor günlerdeyım tesadüfen karsima çıktı site, ki bence canım Allahım çıkardı karşıma. Suçluluk ve ego ile başlayacağım sanırım bana yol gösterirseniz sevinirim ve cok dua ederim. Telefondan giriyorum mp3 leri nerden nasıl indirebilirm.şimdiden Teşekkürler. Beni bu durumdan kurtaracak bir çözüm olacağına inanıyorum. |
Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki Kimse yardimci olmayacak mı bana :( çok umutlu bir şekilde uye oldum halbuki |
Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki Lütfen yardımm |
Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki hoşgeldiniz, ilk etapta suçluluk duyguları ve ego telkinlerimizi yaklaşık 80 saat gibi bir süreyle dinlemenizi öneriyoruz. bende mevcut olan tüm telkinler imzamda yer alan linktedir. |
Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki Mumin bey telefon hoparlöründen kulaklık olmadan uyurken dinlesek olur mu |
Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki Alıntı:
|
Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki krzm67 Alıntı:
|
Kendiniz bir çok şey yapabilirsiniz. Mesela... olumlamalar da ilave olabilir. Geçmişle yüzleşin ve onların artık geçmişte kaldığını kabullenin. Vaktiniz varsa bol bol kitap okuyun. (bebeğiniz varmış ama umuyorum vaktiniz olur) Örnek için, Antony Robbins , Sınırsız Güç ve içindeki Devi Uyandır. Daha önce okuduğum ve uygulamalarını yaptığım Dr. Bruce Goldber'in Hipnoz adlı kitabı var, ihtiyaç olduğunda uygulamaları yapıyorum. Sonuçları oldukça Son zamanlarda neredeyse tüm serisini aldığım, (çok değerli bir büyüğüm aracılığıyla) Doğan Cüceloğlu'nun da çok harika kitapları var. Gerçek Özgürlük, İçimizdeki Çocuk, İletişim Donanımları, Başarıya Götüren Aile. Bu kitapları okudukça kendinizden birşeyler bulacaksınız ve farkındalığınız artacak. Farkındalığınız artınca da birçok davranışınızı kontrol edip daha iyi bir halde olacaksınız. Beki İkala Erikli'nin kitapları ve meditasyon cdleri de oldukça iyi. Asıl önemli olan nedir biliyormusunuz? İnanmak Geçmiş... Olsun |
Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki Teşekkür ederim youtube dan sözlü telkinleri dinliyorum gece bazen. Kitap da en kisa zamanda alacağım. Bir de ayna çalışması duydum o nasıl. Atakan beye nasıl ulaşabilirim bir cevap verebilir mi ki |
Ayna karşısına geçip, kendi gözlerinizin içine bakarak yapacağınız konuşmadan mı bahsediyorsunuz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM. |