Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Sanırım son umudum burası herkese merhaba:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/624926-sanirim-son-umudum-burasi-herkese-merhaba.html)

sensation.minerva 31-03-2015 05:43 AM

Sanırım son umudum burası herkese merhaba:)
 
Herkese merhabalar:) 22 yaşındayım, yaklaşık 3 yıldır depresyon tedavisi görüyorum, kilo ve yeme problemlerim var; özgüven sorunlarım ve her gece aklıma gelen binlerce suçululuk duyduğum şeyler. Kısacası sanki bütün sorunların toplanmış haliyim, uykusuz kaldığım bir gece tesadüfen buldum burayı , gerçekten umutluyum. Artık normal bir insan gibi ilaçsız, ve mutlu yaşamak istiyorum ben de..

Ve son olarak sormak istediğim bir şey var telkin mp3leri ile ilgili, forumu biraz okudum ancak tam olarak nasıl dinlememiz gerektiğiyle ilgili bi bilgiyi bulamadım yardımcı olrsanız sevinirim:)

bluegirlx 01-04-2015 11:56 AM

Cevap: Sanırım son umudum burası herkese merhaba:)
 
subliminal telkin cd adersinden telkinlere ulaşabilrsin.

sorunların tespitinde üstüne yok maşallah.ama bu sitede telkinleri bulmak çok kolay yani sen kolay çözümleri sanırım pek farkedemiyorsun.:) günlük tutarak başlaya bilirsin. bu yazdıkalrını kalemle yaz ve yak.sonra istediklerine odaklanmak için doğru cümlelerle sıkca istediklerini yaz. sana iyi geleceğini düşünüyorum..sevgiler.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.