Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Herkese tatlı sevgiler;) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/623106-herkese-tatli-sevgiler.html)

HomeLesS 26-06-2013 12:16 AM

Herkese tatlı sevgiler;)
 
Güzel, tatlı, şirin insanlar merhaba f678h

Ben Ahmet. 26 yaşındayım. Bilinçaltıyla yaklaşık 1 aydır ilgileniyorum. Kişisel gelişimle uzun yıllardır ilgiliyim. Aslında başka bir sitede gördüm bilinçaltıyla ilgili bilgileri. Araştırmalar sonucunda buraya geldim, doğru yerde olduğumu forumlardaki dialoglardan anladım zaten.
Herkes gibi suçluluk ve ego'yu dinliyorum 2 gün oldu. Daha öncesinde 3 hafta özgüven telkini dinliyordum kendi adıma aldım. Yanlız hiçbirşey değişim felan hissetmiyorum. Şimdilik ona ara verdim. Bir süre suçluluk ve egoyu dinledikten sonra listeme alacağım.

Değiştirmek istediğim bir çok şey var. Bilinçaltımda direnci oldukça yüksek olduğunuz hissediyorum çünkü başağrısı felan oldukça fazla.
Ve insanlara karşıda inanılmaz sinirli ve öfkeliyim. Telkinlerden önce aslında öfkeli sinirli bir adam değildim. Şimdi her an patlayabilirim.blissy Ters konuşan patron olsa bile işten kovulma pahasına fazla reaksiyon gösterebilecek kadar sinirliyim. Kendimi kontrol etmeliyim düşüncesi hayatımda çok olmamıştır. Son 1 haftadır bu şekilde frenlemeye çalışıyorum kendimi. Sigarayı bıraktım 10 gün önceart56art56 sinirlilik ondan olabilir diyorum ama daha önce aynı şekilde bıraktığımda sinirli değildim, gergin hissetmiyorum. Bu sefer ki sigara dışında telkinlerden olabilir mi diye düşünüyorum. Olabilir mi?smil56

Tanışıp ilk sorumu da sordum... s45apk

sweeet 26-06-2013 12:24 AM

Cevap: Herkese tatlı sevgiler;)
 
Hoş geldiniz kendinizi iyi gözlemleyiniz. İki ihtimal de muhtemel sigaradan olma konusu mümkündür ama telkinler de bazılarında öyle sinirlilik haline yol açabiliyor. Tekrar hoş geldiniz faydalı paylaşımlar olsun.

Sevgiler.

maviinci 27-06-2013 03:14 PM

Cevap: Herkese tatlı sevgiler;)
 
Hosgeldin :) artık sanal da olsa bi home'un var sevincli

HomeLesS 27-06-2013 03:18 PM

Cevap: Herkese tatlı sevgiler;)
 
Sigarayi biraktigim ilk uc gun herkesi biktirdim zaten:) ofke kontrolum yoktu. Simdi hersey yolunda. Maviinci yeni evim artik bilincaltin icini guzellillerle donatacagim ;)

annie hall 27-06-2013 03:56 PM

Cevap: Herkese tatlı sevgiler;)
 
Telkinlerin sigarayı bıraktırma etkisi var zaten. Sigara içmene sebep olan düşünceleri değiştirdiği için sanırım...

HomeLesS 27-06-2013 09:55 PM

Cevap: Herkese tatlı sevgiler;)
 
Telkinlerden olabilir. Çünkü gece 2 3 gibi sigarayı bırakma kararı aldım:))

annie hall 28-06-2013 12:31 AM

Cevap: Herkese tatlı sevgiler;)
 
Ben sigarayı bırakma kararı bile almadım. Bi anda bir aydır içmediğimi farkettim. Kafamdan öyle bi silinmiş ki 4 yıldır sigara kullandığımı bile unutmuşum durup dururken :) Kendini bırakma konusunda çok sıkmazsan ilerde tekrar başlama olasılığını da azaltmış olursun. Böyle devam :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.