Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   yardımlarınızı bekliyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/623058-yardimlarinizi-bekliyorum.html)

dilekerikli 12-06-2013 09:53 PM

yardımlarınızı bekliyorum

merhaba aranıza az önce katıldım. çalıştığım hiç bir işte mutlu olmuyorum. severek yaptığım işte ise hep bir aksilikler çıkıyor ayrılmak zorunda kalıyorum. bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim

sweeet 12-06-2013 10:20 PM

Cevap: yardımlarınızı bekliyorum

Hoş geldiniz aramıza. Sevdiğiniz işe kavuşunca o işi kaybedeceğiniz hissine kapılıyor musunuz? Hayatınızdaki olumsuz düşünceleri uzaklaştırın. Telkin dinleyebilirsiniz. Şimdiye kadar iş konusunda böyle olmuş olması sonsuza kadar da böyle olacağı anlamına gelmez. Sevgiler.

ßyKuS 12-06-2013 10:41 PM

bence git bir psikoloğa görün. Burdakiler sizi doğru yada yanlış bir şekilde yönlendiricektir ve profesyonelde değiller. Ayrıca sweet'in ''Sevdiğiniz işe kavuşunca o işi kaybedeceğiniz hissine kapılıyor musunuz?'' sorusuna katılıyorum. Bunun dışında içeriğini bilmediğiniz telkinide dinlemek gibi bir hata yapmayın. Kaybedceğiniz iki şey olucak biri zaman diğeri umut ne derseniz artık. Doktor'a gidin.. En sağlıklısı.. Telkin dinlemek ilk seçeneğiniz olmamalı.

heaven28 13-06-2013 09:43 AM

sevgili by kuş burda zaten genelde yıllarca doktora gitmiş ve care bulamamış insanlar var bence ümitsizlik veren mesajlar yazmasanız ii olur telkinlere devama edilmeli bence niyetinizin kötü olmadıını biliyorum ama inanın doktorlar sadece iliç veriyo ilaçlarda insanı mahvediyo

sweeet 13-06-2013 01:40 PM

1. Psikolog ilaç veremez.
2. Psikolojik destek için ilk önce psikiyatriye gidilmelidir. O bizi psikologa yönlendirebilir.
3. Psikiyatristlerin verdiği ilaçlar gerçekten insanı tedavi ederken zorlayabilir.
4. Ben herkesin kendi doktoru olmasından yanayım.

Tabi ki biz profesyonel değiliz size en iyi gelecek şeye yine siz karar verirsiniz bizimkisi sadece tavsiye. Telkini önerme nedenim sizi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmak için bir çare içeriğini bilmediğin diye de bir şey yok. Dinledikçe ve etkilerini gördükçe içeriğini az çok biliyorsun ücretsiz telkinlerin ücretlilerde ise telkin metni gönderiliyor zaten. Şunu da unutmayın biz size burada en süper tavsiyeyi vermiş bile olsak size yardımcı olacak tek kişi sizden başkası değil. Niyetlerinizi ve düşüncelerinizi kontrol ederek hayatınızı güzelleştirebilirsiniz. Biz bunu yaşadık gördük şimdi sıra sizde. Neye inanırsanız o sizin gerçeğiniz olur.

Sevgiler.

dilekerikli 14-06-2013 10:11 PM

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. iki yıl boyunca doktora gittim. bana ilaçlar verdi kafaya birşey takmıyordum ama ilaçlar beni çok uyutmaya başladı sabahları kalkamıyor işe geç kalıyordum. buda iş yerlerinde sorunlar yaşamama neden oldu. aynı zamanda kilo almama neden oldu. Yan etkileri oldukça fazlaydı sonraları doktora gitmemeye başladım

maviinci 15-06-2013 02:18 PM

Alıntı:

dilekerikli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843859)
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. iki yıl boyunca doktora gittim. bana ilaçlar verdi kafaya birşey takmıyordum ama ilaçlar beni çok uyutmaya başladı sabahları kalkamıyor işe geç kalıyordum. buda iş yerlerinde sorunlar yaşamama neden oldu. aynı zamanda kilo almama neden oldu. Yan etkileri oldukça fazlaydı sonraları doktora gitmemeye başladım

neden yaşıyorsunuz, dilek hanım :) hayat amacınız nedir? kendinizi şu an nerede görüyorsunuz, bundan sonra nerede görmek istiyorsunuz?

Bu ve türevi sorular insanın varlığının, benliğinin temelidirler.. Bu gibi sorulara verilen cevabın tutarlılığı ve sağlamlığı insanın hayatında güçlü kılar, attığı adımların kendinden emin kıyafeti giymesini sağlar. Bunları hiç kendinize sormayı denediniz mi guitar

kagan 11-09-2013 02:28 PM

Dilek hanım merhaba,
Öncelikle hangi şehirden yazıyorsunuz onu bilmek isterim.İş konusundaki sıkıntılarınızla ilgili olarak, size yardımcı olmak isterim.
Eğer benimle çalışmak isterseniz lütfen bildiriniz.
Teşekkürler.

lidyaaa 13-10-2013 06:13 PM

buna benzer durumlar bir çok kişinin başına gelir . özellikle de hassas ruha sahip kişilerin. öncelikle kaybetme korkunuz olduğu için panik yapıyor olabilirsiniz. rahat olun, işinize odaklanın ama takıntılı şekilde değil. mutlaka rahatlatıcı müzikler dileyin. herkesin size odaklandığını ve dikkatlerin üzerinizde olduğu gibi bir yanılsama da sizi etkiliyor ve bir takım hatalar yapmanıza neden oluyor olabilir. bunlardan uzaklaşın. yetersizlik duygusuna kapılmayın. işinizi seviyorsanız zaten büyük bir ihtimalle onda yeterli ya da yeterli olabilecek donanıma sahipsiniz. "sadece benim değil herkesin başına geliyor bunlar zaman zaman olabilecek olağan durumlar" şeklindeki gerçeği arada bir aklınıza getirmek iyi gelecektir. rahatlayın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 AM.