Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TELKİNLERİN ETKİLERİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/622617-telkinlerin-etkileri.html)

rüzgarım 21-02-2013 06:28 PM

Cevap: TELKİNLERİN ETKİLERİ

Valla ben içinden çıkamadım bu işlerin.Bu bloğu okuyun derim.öyle karar verin bazı şeylere.
Agresif Melek: Kişisel gelişim palavraları 2

kutayhun 21-02-2013 06:38 PM

valla ben okudum.. arkadaş kendince haklı olabilir.. ama ben telkinlerin inanılmaz yararlarını gördüm.......
beni diğer gelişim olayları teknikleri ilgilendirmiyor... ama telkinleri her zaman her yerde savunurum..
savunmamın da tek nedeni gerçekten çok güzel yararlar gördüm... başka bir nedeni yok...
ama zaten site de adamlar demişler... kimseye zorla telkin dinletmiyorlar..... ücretli telkin alırsan ücret garantisi var....

yani hayatımdeğişti comu istesen de olumsuz eleştiremezsin... çünkü adamlar oturmuş emek sarfetmiş ve telkin yapmışlar ve bunların bir kısmi ücretsiz.... ben kimseye eleştiriyorsunuz şunu bunu yapıyorsunuz demiyorum.. ama bu sitenin insanları kandırmadığı bence aşikar.... sevgiyle kalın....

defnee 21-02-2013 09:42 PM

merhaba ben çekirdek inanç tespiti yaptırdım. telkinleri bir haftadır günde 8 saat dinliyorum. bir değişiklik oldumu bende emin olamıyorum.

ancasinan 22-02-2013 12:43 AM

Alıntı:

defnee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837259)
merhaba ben çekirdek inanç tespiti yaptırdım. telkinleri bir haftadır günde 8 saat dinliyorum. bir değişiklik oldumu bende emin olamıyorum.

Benim size tavsiyem 1 ay kadar bir zaman geçsin yavaş yavaş anlıyacaksınız sizde zaten.Değişimin gerçekleşecektir siz rahat olun arkanıza yaslanın keyfinize bakın günlük işlerinizle meşgul olun:)

Muhakkak Çekirdek inanç yaptırdıktan sonra konuştuğunuz doktora benim çekirdek inançlarım nedir sorusunu sormayı unutmayın bu çok önemli sizi bloke eden inançları bilmeden nelerin değişeceğini fark edemezzsiniz.BU KISIM ÇOK ÖNEMLİ.

ancasinan 22-02-2013 12:50 AM

Alıntı:

rüzgarım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837246)
Valla ben içinden çıkamadım bu işlerin.Bu bloğu okuyun derim.öyle karar verin bazı şeylere.
Agresif Melek: Kişisel gelişim palavraları 2

Ben yazıyı okudum gayet güzel bir gelişmeler zinciri olarak gördüm su yatağını bulmuş telkin aşamasına kadar gelinmiş sonuç sevindirici olacaktır.:)

sweeet 23-02-2013 08:54 AM

Ben de okudum yazıyı hatta yazılarını ve şunu söylemek istiyorum düşünceleriniz gerçeğiniz olur. Neye inanacağınız konusunda özgürsünüz kimse sizi zorlayamaz. Ben faydalı olaxcağına inandım bunu yaşadım ve yaşıyorum son halimden memnunum. İleride daha memnun olduğum hallerim de olacak. Yolculuğum keyifle sürüyor. Acılar daha kolay başa çıkılabilir halde. Ve çözüm odaklı olduğum için şükrediyorum. Huzur ve denge benim doğal halim. Düşündüklerimi ve inandıklarımı gönül rahatlığı ile savunabildiğim için de şükürler olsun. Bu tür paylaşımlar hep olmuştur ve olacaktır. Siz hangisine inanmak istiyorsanız ona inanın. Hangisi size iyi gelecekse hayatınız o yönde ilerleyecektir.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:20 PM.