| ||||||||||
| |
Forum ve Tanışalım İyi bir şey yapmaktan korkuyorum:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: scorpion_96 Nickli Üyeden Alıntı evet sanırım benim korktuğum şey kıskanılmak,göze batmak şu andaki halimden daha iyisi olduğumu bildiğim halde hiçbir şey yapmamayı tercih ediyorum. bir alanda diğerlerinden daha iyi olduğumu bildiğim halde sönük kalmak bana kendimi kötü hissettiriyor. mesela ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
İyi bir şey yapmaktan korkuyorum:( | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
korkma :) o duygularına isyan et.. üzerine gittikçe cesurlaştığını göreceksin.. o düşünceleri engellemek değil, serbest bırakıp fazla önemsememek daha önemli, daha işe yarar.. Engelledikçe onlara odaklanacaksın, ama serbest bırakırsan ve hayatını güzelliklerle, iyi olumlu düşünceyle süslersen zamanla pozitif olacaksın ve değişimi kendi gözlerinle göreceksin :)) elinde telkinler, olumlamalar, EFT, sedona yöntemi gibi bir sürü yöntem var.. imkânın varsa psikolog desteği de almanı öneririm, sen işe yaramadığını düşünsen bile al, git konuş çünkü o senin birşeylerin farkına varmanı sağlayarak mutluluğa giden yolunu kısaltır | |
| | |
| Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım İyi bir şey yapmaktan korkuyorum:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: scorpion_96 Nickli Üyeden Alıntı evet sanırım benim korktuğum şey kıskanılmak,göze batmak şu andaki halimden daha iyisi olduğumu bildiğim halde hiçbir şey yapmamayı tercih ediyorum. bir alanda diğerlerinden daha iyi olduğumu bildiğim halde sönük kalmak bana kendimi kötü hissettiriyor. mesela ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi