![]() |
merhaba arkadaşlar:) ben nazlı 30 yaşındayım, yaklaşık 1 yıl öncesine kadar enerji dolu, pozitif, kendine güvenen, cesur bir insandım. Artık öyle olamadığımı düşünüyorum sürekli yapmak istediklerimi erteliyorum ve yaşamak istediğim hayatın çok uzağında bir yerlere sürüklenmiş gibi hissediyorum. Daha önceleri kişisel gelişimle ilgilendim ama telkinle ilk kez tanışacağım. İşe yarayacağına inanıyorum. Herkese şimdiden teşekkürler |
Cevap: merhaba arkadaşlar:) Aramıza hoşgeldin sevgili Nazlı. Telkinlerin işe yarayacağına inan. Önce suçluluk ve egoyu indir ve vakit kaybetmeden başla dinlemeye. O arada da bir yandan rehber bölümünü ve forumdaki diğer kıymetli yazıları, üyelerin hikayelerini ve değişim günlüklerini okuyabilirsin. İlgini ne çekiyorsa bol bol o konuda okumanı tavsiye ederim. Gelişim dolu, mutlu, huzurlu ve capcanlı günler dilerim. |
Cevap: merhaba arkadaşlar:) hoş geldin... |
Cevap: merhaba arkadaşlar:) Hoşgeldin:) Ben de bugün üye oldum.. Mutluluğun hepimize bulaşması dileğiyle!! |
Cevap: merhaba arkadaşlar:) Aramiza hosgeldin Nazli`cim, Mutlu paylasimlara hep birlikte.. Ne mutlus sana ki hayatini degistirmek icin ilk adimi atmissin bile.... Arzu |
Cevap: merhaba arkadaşlar:) Hosgeldin sevgili Nazli : ) Telkinlerin ise yarayacagina inaniyorum demissin..inaniyorsan, devam edip basarirsin : )bende buna inaniyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 PM. |