![]() |
Ben geldiim (: Selamlar efendim Ankara'dan bir adet vatandaş. Hemde ygs lys mağduru. Mağdurda denemez çalışmadım bir sene boyunca. Şimdi çalışmaya başladım, geç değil. sevincli 19 yaşındayım. Hayatımın dönüm noktası olacak bir yıl geçireceğim. Gazi üniversitesi edebiyat öğretmenliği bölümü istiyorum 499 puanmış ama yapanlarda uzaydan gelmedi ya, sadece dirsek çürüttü. Bu siteye üye olma amacım; hayatıma her gün yeni bir şeyler katmak istememden. Yeni sanal dostluklar arkadaşlıklar kuracağım. Çok şey öğrenip bir şeyler öğreteceğim birilerine, aynı dertten muzdarip arkadaşlar bile edinebilirim. Hobilerime gelince kitap okumak. Bayılırım. Kitap kurduyum. Şiir yazarım. Sesim kötü olduğu için evde kimse yokken şarkı söylerim. girlhaha Hamur işi, sütlü tatlılar yapmaya bayılırım. Bu konuda evde lepisma sakkarinayım. krzm67 Daha ne anlatsam bilemedim. (: Tekrardan selamlarımı sunuyorum herkese. blissy Bu arada adım Ayşenur |
Cevap: Ben geldiim (: Hoş geldin art56art56 |
Cevap: Ben geldiim (: Hoşbulduk, teşekkürler (: |
Cevap: Ben geldiim (: hoşgeldiniz Ayşenur Gazi üniversitesini kazandığınızda haber vermeyi unutmazsınız değil mi :) |
Cevap: Ben geldiim (: hoşgeldin ayşenur ne güzel kıpır kıpır geldin kız hoşgeldin :))))) |
Cevap: Ben geldiim (: sevgili ayşenur kardeşimiz aramıza hoşgeldin.bu forumdan bir çok yeni şey öğreneceğine emin ol.superxy3 ay içinde daha önce hiç bilgimin olmadığı konuları öğrendim,bu sayade de bir çok farklı kitap alıp okudum.... öğrenim hayatında başarılar dilerim.sevgiler...actionsmile |
Cevap: Ben geldiim (: ne güzel ne samimi bir mesaj bu böyle:) hoşgeldin ayşenur:) bu arada birşey söylemeden geçemeyeceğim gazi üniversitesini kazananlar uzaydan gelmedi, öyle dediğin gibi dirsek çürüttüler aman çok zorlandılar gibi birşey de yok, düz mantık kazanmak için çalışacaksın:))) bu kadar işte başka bi yolu yok:)) |
Cevap: Ben geldiim (: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Ben geldiim (: hoş geldin.. mutlu paylaşımlar diliyorumm.. |
Cevap: Ben geldiim (: hoşgeldinn |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 PM. |