![]() |
mutsuzum :( siteye yeni üye oldum.mutsuz bir üniversite öğrencisiyim :( depresyonmudur her ne haltsa başımdan defetmek istiyorum. |
Cevap: mutsuzum :( Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz. ttli3 Tabii ki zaman zaman kronik bir hal alan mutsuzluk ve hayal kırıklıkları yaşıyoruz. Ancak bunu oturduğumuz yerde depresyon olarak adlandırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. ttli3 Öyleyse de en kısa sürede sorunlarınızı aşarak mutlu ve huzurlu bir yaşama kapı açmanızı diliyorum. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: mutsuzum :( Telkinleri hemen dinlemeye başlamanı öneririm.Böylece en kısa zamanda dudağının kenarına nedensiz bir gülümsemenin konacağını göreceksin :) |
Cevap: mutsuzum :( hoşbulduk teşekkür ederim.sesleri nasıl dinleyebilirim? |
Cevap: mutsuzum :( Ezeli Nur a cevap----------geçen yıl birinci dönem 5 tane dersim kaldı üniversite okuyorum son sınıfım 1 yıldan beri mutlu değilim ve karşı koyamıyorum. |
Cevap: mutsuzum :( bir de bişey sorcam ben şimdi telkinlerden birisini okudum ilk okumam biraz faydalı oldu nasıl daha iyi olur vede bir telkin için 8 saat filan denilmiş ben anlamadım bana herşeyi baştan anlatırmısınız TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE MİNNETTARIM. |
Cevap: mutsuzum :( Teşekkürler çok iyisin |
Cevap: mutsuzum :( sonbahardandır.. gülümse, geçer :) |
Cevap: mutsuzum :( mutsuz olmak yok arkadaşlar hayat çok güzel hepimizin derdi sıkıntısı var ama bunlara dövünmek sadece zaman kaybı hayat bunun için çok kısa ... mutluyuz mutluyuz mutluyuz :))) |
Cevap: mutsuzum :( Aramıza hoşgeldin ugurguneszm.Mutlulukla mutsuzlukta bir seçimdir.Bence önce seçtiğin olumsuz sözcüklerden kurtulmalısın.Mesaj başlığına yazdığın gibi..Söz,sadece bir ses ya da yazı sembolü değildir.Söz bir güçtür.Kendimizi ifade edebilme ve iletişim kurma gücümüzdür.Sözle düşünürüz.İki yanı keskin kılıç gibi,sözümüz en güzel rüyayıda yaratabilir,etrafınızdaki herşeyi yok da edebilir.İlk yapman gereken bence dilini bu yıkıcı sözlerden kurtarmak olsun..Mutsuzum değil mutluyum mutluyum demelisin...Sevgiyle kal.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 AM. |