![]() |
KALABALIKTA YANLIZLIK HİSSİ :(YARDIMM ELİ BEKLİYORUUUUUM!!!! mlk34 mlk34 mlk34 hepinize yürek dolusu sevgiler dostlarım.aranıza geç katıldığım için çok üzgünüm.meğer tüm çaresizliklerimin devası bi site varmış..bulandan,bilgileri verenden mp3 leri hazırlayanlardan hatta mesaj yazanlardan bile allah razı olsun.. yaw arkadaşlar benim kalabalık bi ortamda, tanıdığım kimse olmadığında yanımda ,sınav salonunda mesela yada bahçede içeri alınma zamanımızı beklerken yaşadığım bazı korkular var.düşüp bayılma,miğde bulantısı korkuları gibi....bunları sınav günü kafamdan nasıl atabilirim?28 haziranda yapılacak olan kpss sınavına kadar kendimi nasıl tamamen tedavi edebilirim. bu sınav stresi telkin mp3leri falan bana bu korkuyu unuttururmu zaten ilaç desteği alıyorum panik atak için.telkin mp3leri ile de kendime tedavi takviyesi yapsam bi faydası olurmu.tüm arkadaşlarımın önerinerine açığım. teşekkürler |
Ynt: KALABALIKTA YANLIZLIK HİSSİ :(YARDIMM ELİ BEKLİYORUUUUUM!!!! http://www.resim-yukle.com/img01/18/...HOSGELDIN1.gif arkadaşım hoşgeldin..telkinlerin bizlere olduğu gibi, sanada faydalı olacağını düşünüyorum. ana sayfada rehber bölümünü oku, seninle benzer sorunları yaşayan arkadaşların yorumlarını incele tüm sorularına cevap alacağından eminim..kendine güven..ego güçlendirici ve sınavla ilgili mp3 leri dinle, rehber bölümünden edindiğin bilgiler ışığında, kendine telkinlerden bir kokteyl hazırla..saygılı sevgiler |
Ynt: KALABALIKTA YANLIZLIK HİSSİ :(YARDIMM ELİ BEKLİYORUUUUUM!!!! merhabalar hoşgeldin yanımıza atabay.. actionsmile http://i235.photobucket.com/albums/e...US/WELCOME.gif ego ve suçluluk ile başla ama sınav heyacanı telkini kısa bir telkin olduğu için 3-4 gün sonra ekleyebilirsin.. 15 gün sonrada kendine güveni ekleyrek devam et.. gelişmelrini bizlere aktarırsan seviniriz.. ben sana şimdiden sınavında başarılar diliyorum.. güzel haberlerini bekliyoruz... korkularına değil başaracaklarına odaklanarak hareket et .. sevgiler.. hismiley |
Ynt: KALABALIKTA YANLIZLIK HİSSİ :(YARDIMM ELİ BEKLİYORUUUUUM!!!! bu arada atabaycım sende artık bizdensin.. ark5 mesajını ben değiştirdim görünce şaşırma .. sevincli ufak bir hatırlatma yapayım.. utananadam forum içerisinde mesajlaşırken küçük harf kullanıyoruz.. ttli3 senin vesilen ile herkese hatırlatmış olayım.. anlayışınız için teşekkür ederim.. wave http://i120.photobucket.com/albums/o...cket/91568.gifsevgiler.. kiss3 |
Ynt: KALABALIKTA YANLIZLIK HİSSİ :(YARDIMM ELİ BEKLİYORUUUUUM!!!! hosgeldin telkinlerin etkili olacagina emin olabilirsin yegenlerimin cok isine yaradi sana simdiden sinavlarin icin basarilar dilerim mlk34 |
Ynt: KALABALIKTA YANLIZLIK HİSSİ :(YARDIMM ELİ BEKLİYORUUUUUM!!!! pc05 hepinize çok teşekkür ederim.shamanic uyarın için deiyi yapmışsın diyorum ben yeniyim herzaman açığım uyarılarınıza estağfrullah..önerileriniz için saolun arkadaşlar. telkinleri dinlemeye dün başladım bugün ikinci günüm.bende iananrak dinliyorum.gelişmelerden haberdar edeceğim ...bakalım allah sonumuzu hayır ede |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 AM. |