![]() |
Merhaba Selamun Aleykum. Ben A.Gökhan YANARDAĞ. 1971 doğumluyum. İstanbul'dan katılıyorum. Telkin hakkında araştırma yaparken siteyi gördüm. Hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığım bir konudur telkin. Sitenizden epey bir bilgi edindim ve edindiğim bilgiler aklıma yattığı (doğruluğundan şüphe duymadığım) için üye olma isteği duydum. Kişisel görüşüm herhangi bir siteye üye olmak fuzuli birşeydir. Ama dediğim gibi verilen bilgiler okadar güzelki hayatımda ilk defa üye olam isteği duydum ve üye oldum. Tabi bunun yanında cevap veren yöneticilerin samimi cevaplarıda etkili oldu diye düşünüyorum. Daha yazabileceğim çok şey var ama bu bir tanışma uzatmayayım. Bu arada 18 gündür suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinlemeye çalışıyorum. Bunlara ilave olarakta 8 gündür sigarayı bırakma telkinini ekledim. Sabırsızlıkla sigarayı bırakma telkinini 21 gün olmasını ve sigarayı bıraktım demeyi bekliyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Selamlar. |
Cevap: Merhaba Aleyküm Selam ;) Allah'ın selameti hepimizin üzerine olsun ;) Hoşgeldin |
Cevap: Merhaba hoş geldiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 AM. |