![]() |
Benimde Hayatım Değişse keşke.. :( evet tanışalım :) actionsmileben buso.. 24 yaşındayım... siteyi nasıl bulduğumdan başlayayım isterseniz.. Kilo vermeye çalışıyorum.. switch tekniği diye bişey duymuştum onu ararken google buraya sürükledi beni.. inceledim baya ilginç ve güzel bi site.. daha incelemem gereken çok şey var ama.. neyse.. 24 yaşındayım.. 107.5 gibi bi kiloya gelmişim.. yarım dünya bi genç kız düşünün yani.. şu anda 89 kiloyum.. kendi çabamla verdim bu kiloyu.. bu aralar biraz koptum sanki.. adapte olamıyorum.. amacım bu birazda.. Bunun dışında hayatımı değiştirmeye ihtiyacım var gerçekten.. yaşadığım olaylar sonucu Güvensiz çoğu zaman insanlardan uzak bi hayatı seçtim.. sosyalitem bitti.. boş anlamsız bi hayat.. kimseye güvenememek kendinizi dört duvar arasına hapsetmek ne demek bilenler var mı bilmem.. Biraz morale, hayatımı değiştirmeye ihtiyacm var.. işte böyle.. ilk günden bu kadar gevezelik edilmez ama.. İdare edin artık.. Hayatımızın değişmesi dileğiyle.. Benide aranıza alırmısınız ?? |
Cevap: Benimde Hayatım Değişse keşke.. :( Merhabalar Buso;t678 Doğru adrestesin..Hiçbirşeyin imkansız olmadığı,hayatını değiştirmek isteyenlerin buluştuğu sayısız güzel paylaşımların bulunduğu bir yer..Çok faydalanacağını umuyorum.. Yanımıza hoşgeldin.. http://img35.imageshack.us/img35/7127/ho8.gif Paylaşımının devamını diliyoruz.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Benimde Hayatım Değişse keşke.. :( teşekkür ederim.. ben çok şey paylaşabileceğimi sanmıyorum.. hani derler ya kendime yok faydam diye...ne paylaşabilirim ki :( Gerçekten işe yarıyormu bu cdler mesela ?? çok ilginç şeyler var sitede .. Umarım gerçektende eskisi gibi olabilirim.. Umarım artık polyannacılık oynamak yerine gerçek mutluluğu yakalayabilirim.. çok teşekkür ederim.. |
Cevap: Benimde Hayatım Değişse keşke.. :( http://img176.imageshack.us/img176/4...ogcucomqa4.gifaramıza mutlu ve keyifli paylaşımlar diliyorum...sevgi ve ışıkla kal... |
Cevap: Benimde Hayatım Değişse keşke.. :( buso'cuğum,telkin dinleyenlerin yorumlarını ve üyelerin değişim günlüklerini okudukça,hayatların nasıl değiştiğini daha iyi anlayacaksın.. Öncelikle telkinleri dinlemeye hemen başlamalısın.Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri ile başla..İstediğin versiyonla.. Rehber bölümünü de iyice incele..haaa,bu arada paylaşımı da unutma..sevincliSormak istediklerin olacak çünkü..Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Benimde Hayatım Değişse keşke.. :( hoşgeldin buso ben yapabileceğine inanıyorum sende kendine inanmalısın her şey gönlünce olsun :)) |
Cevap: Benimde Hayatım Değişse keşke.. :( çok teşekkür ederim.. başlayacağım hmen... çok şaşırtıcı sitede paylaşılanlar.. açıkçası inanmakta bile güçlük çekiyorum.. nasıl olur ya diye.. ama herşey beyinde bitiyor..Umarım faydasını görürüm.. ego ve suçluluk indireceğim şimdi... sonra diğerlerine geçeceği.. yardım ve desteğinizle tabii.. Yol gösterirseniz sevinirim.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM. |